Top service op elke afdeling. Voor een offerte binnen een dag reactie, daarna een week wachten op de verkoop medewerker die compleet in overleg en met de juiste kennis van zaken goed materiaal verkoopt. Daarna nog maar 4 maanden gewacht tot de installatie, snelle vlotte medewerkers voor de panelen en airco's! TOP!
Begin september heeft Platen onze zonnepanelen geplaatst. De adviseur die een aantal maanden daarvoor bij ons thuis is geweest heeft een goede uitleg gegeven en was altijd bereikbaar bij vragen. De medewerkers die de panelen hebben geplaatst waren vriendelijk, werkten netjes en snel. Wij zijn zeer tevreden.
alleen hadden de monteur is iets langer moeten blijven zodat ze zeker waren dat de panelen goed werkten.
Wij zijn dik tevreden met de zonnepanelen, prima monteurs netjes en vakwerk .
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Er wordt een duidelijke offerte opgesteld. En na goedkeuring volgt direct een installatiedatum. Ook volgt er nog een huisbezoek om alle details door te nemen. Bij de uitvoering wordt duidelijk aangegeven wat er gebeuren gaat en hoe ze het gaan aanpakken. En zo wordt het dan ook uitgevoerd. Ze zijn iets duurder dan de concurrenten in de regio, maar alles er omheen is prima verzorgd.
Communicatie en plaatsing volgens verwachtingen. Installateurs dachten goed mee in de plaatsing van de zonnepanelen.
Goede service.Snelle reactie op vragen.
Vriendelijk professioneel personeel. Van intake gesprek tot aan plaatsing zonnepanelen
nette kundige mensen, geen woorden maar daden.
Heb goede ervaring met platen een betrouwbare partner en goede Monteurs.
Vanaf de eerste contacten een goed gevoel. Helaas door alle drukte natuurlijk een veel te lange levertijd, maar dat is een luxe probleem. Uiteindelijke montage ging prima. Systeem is goed werkend opgeleverd en alles is netjes opgeruimd achtergelaten.
Keurig netjes uitgevoerd ,in volgens offerte.
Zeer slordig gewerkt
Nette service. misschien dat de veiligheid binnen het bedrijf nog wat opgevoerd moet worden.
Wij vonden het vreemd dat we de rekening al kregen nadat de monteurs nauwelijks waren begonnen. Na de koffie, toen het werk klaar, was ging iedereen zo maar weg zonder te groeten
Na verhuizing naar een andere woning wederom gekozen voor Platen DT vanwege de goede ervaringen bij de installatie van zonnepanelen enkele jaren geleden. Nu opnieuw zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Maken duidelijke offerte en duidelijke afspraken. Komen deze afspraken na en werken netjes. Plezierig- en kundig personeel.
ondanks het slechte weer en de inzet van de monteurs hadden wij in de middag onze zonnepanelen op het dak!
Geplaatst door deskundige en vriendelijke monteurs. Na de montage waren de doorgesneden kabelbinders op het garage pad en platte dak niet opgeruimd.
Alles werkte volgens afspraak,keurige monteurs, maar toch met een probleem. De automatische schakelaar voor het buitenlicht kende de monteur niet, te oud volgens hem,en was zonder overleg bij het afval terecht gekomen.Daardoor bleef de buitenlamp dag en nacht branden. Zette ik de schakelaar overdag uit, dan was ook licht in w.c., berging en verwarming uit.Geen optie dus. Ga nu zelf een nieuwe automatische lamp installeren.
Inmiddels is er contact geweest en is er naar tevredenheid een oplossing aangeboden om de ontstane situatie te verhelpen.
Plaatsing VD panelen kon niet zoals door adviseur voorgesteld bleek bij komst monteurs. Alternatief was prima
We hebben bij winterdag de keuze gemaakt om zonnepanelen aan te schaffen bij platen techniek. Hierbij hebben we uiteraard zelf de kabel gelegd voor de loods waar de zonnepanelen geïnstalleerd zullen gaan worden. Voordat we de kabel gingen leggen hadden we nog wat vragen en hierbij is platen zeer behulpzaam geweest. Uiteindelijk in juli zijn de panelen en omvormer geïnstalleerd. Alles liep vlekkeloos en de monteurs waren netjes en wouden aanpakken. Kortom zoals het hoort en een bedrijf waar je op bouwen kunt.
Goed bedrijf, je kunt ze vertrouwen. Ze komen afspraken na. Na plaatsen zonnepanelen lagen ze niet vlak. Is verholpen. Al met al ben ik tevree.
Ik ben zeer tevreden over de voorlichting en advies van Bert Doedens de afwerking op het platte dak is minder losse kabels ik heb dat niet gezien omdat ik er vanuit ga dat de monteurs dat goed afwerken ik heb Bert er over gebeld en er zou contact worden opgenomen en daar vertrouw ik op gezien de goede naam die jullie hebben ik ben tot 6 aug op vakantie dus ik ga er van uit dat jullie contact met ons opnemen
Van eerste contact t/m plaatsen alles duidelijk. contact, offertes enz.