Deskundige mannen....
vlot en duidelijk, zowel bij de aanvraag, de offerte, het bezoek van de adviseur en de plaatsing en aansluiten van de zonnepanelen door de monteurs.
Behalve dat de levertijd wat lang was, ben ik zeer tevreden over het bedrijf. Dit was de 3e levering, dat zegt genoeg.
Vanaf het eerste tot het laatste contact prima te woord gestaan. Uitvoering van monteurs was prettig en enthousiast.
Prima mensen, prima bedrijf.
Heel goed fijne mensen
2x zonnepanelen laten plaatsen en een laadpaal. Alles goed geregeld
Het zijn leuke werknemers ,goed en strak werk geleverd en er werd met ons overlegd wat het plan was, en /of wij nog andere ideeën handen.
Gearriveerd op tijd, netjes uitgevoerd en omvormers goed aangesloten. Contact met monteurs was uitstekend.
geheel volgens afspraak geplaatst. Monteurs waren vriendelijk en goed. Aansluiting op het net (meterkast) is professioneel gedaan. Indien ik het systeem wil uitbreiden zal ik zeker PlatenDT vragen.
Contact met verkoopmedewerkers en monteurs zijn prima geweest. Vriendelijk personeel en vakkundige plaatsing van de zonnepanelen. De adviseur heeft zich helaas vergist in het aantal te plaatsen zonnepanelen. Het bleek niet mogelijk om alle 9 te plaatsen, maar 8. Vooraf was duidelijk dat de panelen en afwijkende maat hadden t.o.v. de panelen welke al aanwezig waren. Wat vooraf niet duidelijk was dat de nieuwe panelen niet op de zelfde afstand t.o.v. het dak geplaatst konden worden als de reeds geplaatste panelen. Dit is geen mooi gezicht. Jammer.
Prima ervaring met dit bedrijf. Nette werkers, goede informatie verlening en snelle reactie op vragen en de aanvraag van offerte.
Goed gesprek bij advies en offerte Duidelijke afspraken over planning Correcte en vakkundige plaatsing
Zowel in het voorgesprek als tijdens de plaatsing vriendelijke en duidelijke communicatie. We hebben duidelijke uitleg gekregen wat er gaat gebeuren en wat er is gebeurd. De heren, die de zonnepanelen plaatsen waren zeer klantvriendelijk.
Ik heb intussen 3 bestellingen geplaatst voor zonnepanelen (2x voor mijzelf en 1x voor een familielid). Altijd zeer tevreden geweest over het hele traject. Altijd netjes geholpen, nette prijzen en vriendelijke medewerkers.
Keurig personeel. Een dikke pluim.
Goede ervaring!
technisch inhoudelijk en communicatief heel tevreden met geleverde werk.
Na een prettig adviesgesprek thuis gekozen voor 12 zonnepanelen op mijn platte dak. Deze zijn door twee ervaren monteurs zonder enig probleem snel en perfect geïnstalleerd. Aardige mannen, die de tijd namen om e.e.a. uit te leggen. Alles werkt als een tierelier, ik ben er blij mee.
Vanaf de offerte tot aan de levering van de zonnepanelen ging heel vlot. 2 aardige jongens die zeer voortvarend te werk gingen en ook de goede vragen stellen. Ook contact met kantoor is prima. Ik had iets te rigoureus mijn mail opgeruimd en was de offerte kwijt Daarover gemaild en in no time een nieuwe offerte. Heel tevreden.
Snelle levering goede afwerking en service.
Personeel die hier zijn geweest geen opmerkingen over.
Goede afspraken en deskundig personeel
vakkundig personeel, vriendelijk en netjes