Accuraat, snel en vriendelijk
Bedankt voor je review!
Vlotte en professionele service. Naast de houtworm behandeling ook nog als service een wespennest behandeld.
Bedankt voor je review!
We hadden last van een Wespennest onder de dakpannen, na 1 behandeling en 24 uur later waren ze allemaal dood. Mocht dit niet het geval geweest zijn dan kwamen ze kosteloos terug om nog een behandeling uit te voeren.
Bedankt voor je review!
Goede voorlichting en ook bereid om over een andere vraag (mollen) mee te denken
Bedankt voor je review!
Prima ervaring met Gone. Bestrijding uitstekend, wat weinig informatie over de schade en nestomvang onder de dakpan.
Bedankt voor je review!
Eerst uitleg wat er ging gebeuren en hoelang het ging duren voor het was opgelost en weg is. Is als zeer fijn ervaren, ik zal jullie zeker aanbevelen.
Bedankt voor je review!
Aardige jongen, bekeek het probleem goed, wist goed uit te leggen, probleem is opgelost
Bedankt voor je review!
zeer tevreden.... deskundig en geruststellend.
bedankt!
Dezelfde dag nog een wespennest verwijderd. Zeer klantvriendelijk. Wij zijn tevreden!
Graag gedaan, bedankt voor je review!
Zeer snelle service en goed advies
Bedankt voor je review Frank!
Ik belde om 8.00 uur naar GONE op maandagochtend. Een medewerker van GONE stond voor de deur om 9.00 uur. Hij was vriendelijk. Vakkundig was zijn aanpak. En met geduld hoorde hij mij aan en gaf hij tips. Binnen no time geen mier meer te zien. Wij hopen niet op ongedierte maar als we last hebben bellen we meteen weer naar GONE.
Bedankt voor je beoordeling Greet. Ik ben blij dat we je probleem snel hebben kunnen oplossen.
Travis heeft alles snel en netjes afgehandeld. Vanaf de aanvraag tot het uitvoeren. Top!!
Bedankt voor je review Pieter!
er staat duidelijk op de site dat Gone ook bij particulieren werk aanneemt. Echter na contact te hebben opgenomen vandaag blijken ze alleen nog maar voor bedrijven, en dan vooral in Nijmegen, nog te werken. Vreemd......
Beste Bob, We hebben vrij recent onze dienstverlening voor het bestrijden van mieren gewijzigd en dit inderdaad nog niet kunnen aanpassen op onze website. Dat is inderdaad verwarrend. Hiervoor onze excuses. Telefonisch hebben we dit wel netjes uitgelegd en hebben we je doorverwezen naar een andere ongediertebestrijder die jou wel verder kan helpen. Hopelijk ben je snel verlost van de mieren overlast. Succes. Groet, GONE ongediertebestrijding
top!
Bedankt Robert!
Ik heb allemaal 10-en gegeven omdat ik niet zou weten hoe GONE (Travis) mij op de genoemde punten beter van dienst zou kunnen zijn. Ik ben heel erg tevreden, maakt een goede, eerlijke prijs en laat zien dat hij betrokken is met de belanghebbende. Het enige waar ik natuurlijk nu al wat minder over kan zeggen is de kwaliteit van het uitgevoerde werk (het bestrijden van houtaantastende insecten). Maar ik zit daar niet over in, omdat je netjes een certificaar voor krijgt waarvanalles instaat, oa garantie waardoor ook hier ik geen vervelend gevoel aan over hou. Ik kan iedereen GONE aanraden!
We stellen je positieve beoordeling zeer op prijs Maikel!
Zeer tevreden! Na de aanvraag ingediend te hebben werd ik teruggebeld binnen 4 uur (zoals ze ook duidelijk vermelden op de website) en werd er een afspraak ingepland. Er kwam iemand langs om een inschatting te maken en hij legde duidelijk uit wat de aanpak zou worden. Er werd een behandelingsafspraak ingepland en ook via de email werd er nog eens goed uitgelegd hoe ze te werk zouden gaan. Een week later was het zover en na een uur of 3 was de hele zolder + garage behandeld tegen houtworm met een garantie van 10 jaar. Aanrader!
Bedankt voor je positieve beoordeling Jan!
Bedankt voor je review Kim!
Snel gereageerd, en duidelijk aangegeven welke stappen er gevolgd worden. 2x geweest, en geen muis meer gezien.
Bedankt voor je review William!
Travis is top. 1 keer bellen en daarna ging alles vanzelf. Hij zit er bovenop en komt direct in actie. Erg blij met Travis.
Bedankt voor je positieve feedback Marcel!