Thanks Jill!
Moest op zeer korte termijn geholpen worden met bestrijden van houtworm en boktor. Dit hebben zij voor mij perfect opgepakt en uitgevoerd.
Graag gedaan Niek! bedankt voor je review.
Kwaliteit moet nog blijken in toekomst. Snel, vakkundig en prettig afgewerkt.
Bedankt voor je feedback Herman!
Bedankt voor je review Harrie!
Bedankt voor je beoordeling Joël!
Na mijn bericht direct gebeld en binnen een uur voor de deur. Perfecte service!
Bedankt voor je review!
Bedankt voor je beoordeling Henk.
Telefoon werd direct aangenomen en goed beantwoord. Dezelfde dag nog werd door dhr. Jones het wespennest, dat onder dakpannen zat, vakkundig verwijderd. Betaling ging soepel met pin en de factuur kwam gelijk per mail. Als het nog een keer nodig is, weten we Gone weer te vinden!
Hartelijk bedankt voor je feedback en review!
Had last van een wespennest en werd diezelfde avond nog geholpen. Meneer nam de tijd om alles uit te leggen en heeft het nest professioneel verwijderd. Hartstikke fijn!
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Ik ben uitstekend geholpen. Een hele verademing na een eerdere zeer negatieve ervaring met een andere (grote) concurrent!! Bedankt!!
Bedankt voor je review!
Bedankt voor je feedback!
Prima en ook snel ter plekke.
Bedankt voor je beoordeling
Gewoon tevreden
Bedankt voor je beoordeling
Geweldige service! Gebeld en na een half uur waren ze er! Wij hadden krekels in ons magazijn en hadden geen idee waar deze vandaan kwamen. Uiteindelijk bleken deze is een doos te zitten die verzonden was met de post. GONE heeft uiteindelijk niet hoeven te bestrijden maar kwam met zeer nuttige adviezen! Voor de volgende keer zeker weer GONE!!
Bedankt voor de positieve feedback Marjolein!
een wespennest bij de achterdeur, gelukkig kon dit binnen 1 dag verholpen worden dankzij het snelle optreden van GONE. Top service!
Thanks voor de feedback Bart!
Fijn om zo goed geadviseerd te worden. In vergelijking met andere aanbieders, kwam Gone met een veel beter advies, voor goede prijs.
Bedankt voor je feedback Gijs!
Ongekend ,wat een topservice !! Een half uur later konden we al geholpen worden met onze noodkreet ...oefff ...wespen op het balkon ! Vakkundig, erg vriendelijk en behulpzaam, werd een onderzoekje ingesteld. We hadden ipv wespen behangersbijen! We hebben vervolgens daarover nog eens een goede uitleg en advies over gekregen. Ik had wat vergelijkend onderzoek gedaan; ook wat betreft de kosten is dit adres zeer aan te bevelen! Kortom topservice !!
Hier doen we het voor! Bedankt voor je review.
Bedankt voor je feedback Ans!
Makkelijk bereikbaar. Snelle reactie tijd. Goed de mierenplaag opgelost.
Bedankt voor je feedback Roy!
Bedankt voor je review!
Op zondagochtend binnen een half uur na het verzenden van mijn mailtje kreeg ik telefonisch contact. Via foto's en uitvragen bleek al snel de aard en oorzaak. Tips gekregen en app-contact. Superfijn wanneer je in de stress raakt van beestjes (vogelmijt) in je slaapkamer.
Bedankt voor je review!
Op zondagochtend binnen een half uur telefonisch contact na het verzenden van een mail. Uitstekend telefonisch uitgevraagd, beoordeeld en voorzien van advies. Via app foto's en filmpjes verstuurd en deze zijn beoordeeld. Hierdoor heel goed geholpen. Waarvoor dank!
Bedankt voor je feedback Irene!
Bedankt voor je review!
Zeer snelle en correcte afhandeling. Komt afspraken na (daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren) en weet waar hij over praat. Aanrader!
Bedankt voor je positieve beoordeling René!