5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De service was snel en betrokken en het resultaat 100%. Daarnaast adequaat advies mbt preventie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

denk dat het rapportcijfer al genoeg zegt gr

• Eventuele bedrijfsnaam: klusservice langenbach

• Eventuele bedrijfsnaam: Scholten Nijmegen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijne samenwerking met Travis. Begreep ook het enorme ongemak dat wij ervaarde en kwam zeer empathisch over. Het voelde als een enorme steun.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede service. Goed bereikbaar, snelle levering en meedenkend. Tevens goede prijs-kwaliteit verhouding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaring is prima! Er werd goed geïnformeerd en daardoor zijn de muizen nu (als het goed is) weg. Echter vind ik het bedrag voor het tweede bezoek aan de hoge kant, omdat dit minder dan een kwartier in beslag nam.

Prettige samenwerking

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij een van onze clienten werden kakkerlakken aangetroffen in de woning. In goed overleg met GONE zijn deze aangepakt en is het probleem verholpen. Prettige samenwerking. -Voelt de situatie van de client goed aan -Geeft goed advies -Zoekt naar mogelijkheden om het allemaal betaalbaar te houden -Goed overleg over hoe te zorgen, dat het probleem ook echt weg blijft.

• Eventuele bedrijfsnaam: RIBW
  • Ongedierte: Kakkerlakken

• Eventuele bedrijfsnaam: Mesa Zorg

4 sterren: goede service, goed behandeld

travis is net zo als ik heb zelf ook n bedrijf en houd van mensen die mensen mensen zijn gr marcel

• Eventuele bedrijfsnaam: monteverde
  • Ongedierte: Kakkerlakken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Travis deed een gedegen inspectie en is erg prettig in contact. Hij kon al dezelfde week aan de slag met het behandelen van de onderzijde van de oude houten vloer. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

's avonds muizen ontdekt en gelijk de volgende ochtend iemand langs. Zeer professionele en vriendelijke man. Sterk aan te bevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professioneel, kundig en accuraat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zondag ochtend opgebeld en vriendelijk te woord gestaan, kon meteen een afspraak maken voor de maandag. Heeft de bestrijding eerst uitgelegd en informatie gegeven en vervolgens nog even gekeken waar deze vandaan kwamen. Al met al erg tevreden over zijn manier van werken en in de toekomst zou ik zeker weten weer zaken doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd meteen goed geadviseerd en vriendelijk te woord gestaan. Daarna snel over gegaan tot de behandeling. Wat ik erg fijn vond, was dat de bestrijder daarna alles netjes opgeruimd en achtergelaten had. Prijs viel me 100% mee. Kortom, Gone is een echte aanrader: erg professioneel bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Sinds jaren hebben we te maken gehad met een overlast van ratten in de tuin. Wat de gemeente niet lukte, is het GONE wel gelukt. De aanpak was doeltreffend, maar door de ligging van de tuin tegen het water aan, is het niet waarschijnlijk dat we eeuwig verlost van ratten of muizen zullen zijn. Met de adviezen gaan we zeker aan de slag om erger te voorkomen. En wetende altijd een beroep te kunnen doen op Gone is dat wel een geruststelling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Last van muizen gehad. Travis heeft duidelijke en eerlijke informatie via de telefoon verstrekt wat de inspectie zou inhouden. Bij het 1e bezoek heeft hij de pijnpunten blootgelegd en direct verholpen door gaten te dichten en vallen uit te zetten. Ook heeft hij duidelijke preventieve instructies gegeven. Bij het 2e bezoek bekeken of het plan resulteerde in het beoogde doel. Kleine aanpassingen gedaan en muis weggehaald. Zeer proffesioneel en betrokken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle en een zeer professionele benadering van het probleem.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Travis erg meedenkende en meelevende jongen erg knap hoe dat hij het probleem in zo'n korte tijd onder controle probeert te krijgen. en als het hem dan ook nog lukt petje af. Travis ga zo door dan ga je het in dat wereldje wel redden

• Eventuele bedrijfsnaam: wijkaccomodatie Mill

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had enorm veel last van spinnen bij de voordeur aan de galerijzijde van mijn appartement. GONE heeft mij snel en naar volle tevredenheid van het probleem afgeholpen. Nogmaals bedankt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De heer was uitermate vriendelijk. Hij heeft ook goed geluisterd naar onze ervaringen met, in ons geval, muizen in huis. Er zijn een zevental doosjes zwarte dozen geplaatst, en een kartonnen doosje. Van de zeven dozen bleek de week erop niets gegeten te zijn. Van het kartonnen doosje was echter volop gegeten. De reden dat ik GONE niet zal aanbevelen aan andere mensen is toch vooral de hoge prijs. In feite komt het er nu op neer dat we voor één doosje vergif €140,- hebben betaald, waarbij we niet eens zeker wisten of de muizen ook echt weg zijn. Daarvoor zouden we opnieuw €70,- moeten betalen, om alleen een controle te laten plaatsvinden. Een paar dagen terug hebben we overigens ook weer een muis zien lopen, maar we zien het niet zitten om daar weer €140,- voor te moeten gaan betalen. Dus...ik zou zeggen, maak een onderscheid tussen eerste-bezoektarief en een kort controle-bezoek, maar reken daar niet hetzelfde bedrag voor.

Niet anders dan lof........👍👍👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

klantgericht, vriendelijk en goede afspraken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer snelle service. corecte behandeling jegens de klant. VRIENDELIJK, DUIDELIJK. Goeie uitleg over het probleem . kortom 2 duimen!!!!!