Goed en snel alles geregeld, dit jaar en vorig jaar mee te maken gehad. Geheel tevreden.
Bedankt voor jouw positieve beoordeling Ben!
Zeer tevreden, wespennest is weg
Bedankt voor de review!
Denken geweldig met je mee en zoeken ook écht naar oplossingen, zelfs in eigen tijd zijn ze bezig om met de klant mee te denken.
Bedankt voor de mooie review Shirley, is goed te horen dat je zo tevreden bent!
Vriendelijk en deskundig geholpen en de wespen zijn verdwenen.
Hartelijk dank voor het plaatsen van een beoordeling!
Bestrijding van een wespennest in de tussenruimte van het dak van de erker. Kon de volgende dag al komen. Kwam binnen het aangeven tijdsvak. Gelukkig is er geen activiteit van wespen meer binnen 4 dagen na bestrijding. Gelukkig van dat gezoem af boven ons hoofd als we in de woonkamer zitten.
Bedankt voor het plaatsen van een uitgebreide beoordeling en goed te horen dat het probleem snel is verholpen!
Ben goed geholpen. Goed gecommuniceerd over her proces.
Bedankt voor je positieve review Marianne!
De medewerker was heel vriendelijk en vertelde wat hij precies ging doen en wat we konden verwachten.
Bedankt voor de positieve review!
Gebeld en volgende ochtend al geholpen. Aardige man die ook e.e.a. uitlegde.’ t Was binnen 5 minuten gepiept. Geen wesp meer gezien. Top!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Snel, effectief en zeer vriendelijk
Bedankt voor jouw beoordeling!
We hadden last van een wespennest. De medewerker was erg klantvriendelijk en legde duidelijk uit wat hij ging doen en stond 15 min later weer buiten. 2uur later had ik geen last meer van de wespen. Doordat het zo snel ging voelt de dienst voor mij wel enigszins prijzig (€ 69,-). Van binnenkomst tot bestrijding en betalen heeft slechts 15min geduurd. Maar volgens mij zijn deze tarieven wel marktconform. Daarom geen 4.5 of 5 sterren gegeven.
Bedankt voor je review!
Na een telefoontje was afspraak snel gemaakt. Bestrijder kwam volgens afspraak en heeft het probleem met wespennest vlot en effectief opgelost.
Dank voor je beoordeling!
Prettig contact, duidelijke communicatie en effectief
Hartelijk dank voor de positieve review!
Betrof de verwijdering van een flink wespennest. Was snel geregeld en service met een glimlach!
Bedankt voor je beoordeling!
Binnen een dag geholpen, en goede service. Was in 1 keer van de wespen af!
Bedankt voor je beoordeling!
Zoals al genoemd zijn de ervaringen met dit bedrijf goed, zowel het telefonisch contact als ook het verwijderen van het wespen nest en de uitleg en contacten daarbij.
Hartelijk dank voor de positieve review!
De wespen waar we last van hebben zijn vakkundig bespoten en binnen 2 uur waren de wespen al voor een groot gedeelte weg.
Bedankt voor je review!
Perfect: op tijd en efficient (tot nu toe)
Bedankt voor je beoordeling!
Na de melding werd al snel contact opgenomen en binnen een uur op locatie
Bedankt voor je beoordeling!
Vriendelijke bestrijder, had aan een blik genoeg om te bepalen wat er aan de hand was en hoe te bestrijden. Dezelfde dag was het ongedierte bestreden. Prima gedaan!
Hartelijk bedankt voor je review!
Gebeld omdat er een wespennest bij ons huis zat. De volgende dag kwam er iemand. Tot nu toe geen wesp meer gezien.
Bedankt voor je beoordeling!
Vakkundig advies en snel geregeld
Bedankt voor je reactie!
Op zeer korte termijn beschikbaar om onze vloer te behandelen. Snelle, duidelijke communicatie en gemaakte afspraken worden nagekomen. Zeer vriendelijke mensen, die je zonder moeite je huis toevertrouwd tijdens de behandeling.
Goed te horen, bedankt voor je beoordeling!
Ze kwamen al een uur nadat ik had gebeld, spoten het wespennest in en een paar uur later waren de wespen weg. Perfect.
Bedankt voor je review!
Smorgens contact gehad ivm een wespennest onder de schuur. Smiddags het probleem al opgelost.
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Snel en goed volgens afspraak