Vriendelijke snelle service
Bedankt voor je positieve review!
Telefonisch gesprek was vriendelijk en oplossend wat tijdstip betref. Shaun was ook vriendelijk en heeft goed werk geleverd En vertelde met veel plezier over zijn werk,
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Snelle en goede service, klantvriendelijk, duidelijke uitleg
Bedankt voor je beoordeling!
De eerste afspraak liep mis, stond bij Gone niet goed in de agenda. Dit is snel opgepakt en meteen dezelfde dag van mijn wespennest af geholpen.
Hartelijk bedankt voor je review!
Nadat we de aanwezigheid van bedwantsen in huis vermoedden heeft Gone de betroffen kamers geinspecteerd en gelukkig vastgesteld dat er geen bedwantsen zijn. Het viel ons op hoe grondig en systematisch de betrokken medewerker van Gone te werk ging. Hij gaf daarna ook uitgebreid uitleg.
Uitstekende comminicatie, snel en effectief geholpen
Snel aanwezig, duidelijke uitleg, kort maar krachtig opgelost
... werden wij geholpen. Bleken twee verschillende soorten wespen te zijn. De verschillen werden meteen verteld. Ook of deze al dan niet hinderlijk waren. Niet alleen oog voor bestrijding, maar ook voor instandhouding van diersoort. Alle lof...
Bedankt voor de beoordeling!
Het was in 10 minuutjes klaar, dus kan er niet veel over zeggen
Hartelijk dank voor de review!
Binnen 24 uur werd het wespennest bestreden. Resultaat na paar zichtbaar geen wespen meer.
Bedankt voor de review!
ik ben zeer blij met de snelle reactie van u kant het doel is bereikt, ze waren de volgende dag weg. met vriendelijk groet J.M.van Breukelen.
Goed te horen en bedankt voor de beoordeling!
Na een telefonische afspraak binnen 24 uur snel en effectief geholpen.
Ik werd snel en klantvriendelijk geholpen. Bij 1e bezoek kreeg ik duidelijk uitleg over alles en zou mijn ongedierte probleem na een 2e bezoek verholpen moeten zijn. Jammer dat je telkens voorrijkosten moet betalen, dit maakt het voor mij helaas erg prijzig. Service is wel top. Ik ben benieuwd of ik na het 2e bezoek geen zorgen meer heb.
Bedankt voor de review!
Correcte duidelijke intake, correcte uitvoering van het werk.
Bedankt voor je beoordeling!
Wij hadden te maken met bedwantsen. Dit is een naar euvel. We hebben ingesproken op de voicemail op maandag en werden een uurtje later al terug gebeld. De volgende dag kwam er al iemand langs. Deze meneer heeft alles nagekeken en ons advies gegeven van hoe om te gaan met de situatie en heeft vervolgens de slaapkamer en logeerkamer met droogstoom behandeld. Twee weken later is hij terug gekomen voor een nabehandeling en sinds dien is alles weg. De prijs viel ons ook reuze mee. We hebben echt vertrouwen in deze werknemer van Gone want hij was zeer deskundig. En begripvol voor ons gevoel van kriebels :-)
Bedankt voor jullie positieve review en we hebben de complimenten aan Shaun doorgegeven!
Bedankt voor je review!
Zie boven
Bedankt voor je beoordeling!
Ik werd snel geholpen en de wespen waren dezelfde dag nog weg
Goed te horen en bedankt voor je review!
Begin ochtend gebeld 3 uur later al geholpen, vriendelijk aan telefoon en bij t bezoek, Een nette bedrijf, Zeker aan te raden
Bedankt voor de positieve review!
Goede service, meedenkend en netjes
Gebeld vanwege een wespennest. De volgende dag konden ze gelijk langs komen! Vriendelijk, professioneel en servicegericht.
Na spuiten van gif waren wespen in halve dag weg
Snel ter plaatse, vakkundig gewerkt, klantvriendelijk
Zeer goede ervaring met GONE