Alles keurig de afspraken nagekomen
Ik ben zeer tevreden met de hulp die ik gehad heb. Op zolder zaten er sporen van houtwormen. De houtwormen zijn nu aangepakt en middels een certificaat heb ik nog voor 5 jaar garantie gekregen.
Top service en mee denkend! Echte en aanrader!
ik kan moeilijk controleren of het geholpen heeft, want van tevoren zag ik geen houtworm en nu ook niet. Maar het huis rook in ieder geval goed naar een chemisch middel.
Maandagmiddag gebeld dat er een wespennest op zolder zit. Dinsdag volgens afspraak rond 11.00h was uw collega hier. Goed gecommuniceerd over wat er ging gebeuren. s,Avonds geen wespen meer gezien die naar binnen vlogen. Helaas nog wel steeds wespen in badkamer. Hoop dat ze over een paar dagen niet meer komen. Alles bij elkaar is het goed verlopen. Wel vraag. Moet het nest nog verwijderd worden of komen de wespen toch niet meer terug. En zoja hoe gaan we dat aanpakken. Mvrgr. Hein
Fijne afspraak alles keurig afgehandeld. Prima service.
Bedankt voor je review Piet!
Bedankt voor je beoordeling!
zeer vlotte service
Snel aanwezig. Goede communicatie. Alle wespen dood.
Duidelijk in verwachtingen, snel ter plaatse en effectief in bestrijden.
Prettig contact en snelle prima service. Goed overleg mogelijk.
Super vriendelijke jonge ondernemers. Die ondanks de enorme drukte tijd voor ons maakte.
het ging goed .de man was netjes .maar ik vind het wel aan de prijs . groetjes hw janssen
De vriendelijke benadering, de kwaliteit van de klus ,na 20 minuten geen wesp meer gezien.Alle lof,ik ben er erg blij mee.
klantvriendelijk en met een goede uitleg over de procedure. Wespen hebben we niet meer gezien bij het nest.
Aardig persoon, houdt zich aan afspraken, goed gewerkt !
Zeer nette jongen kwam samen met zijn broertje die in de toekomst samen verder gaan. Erg vriendelijk en zeker een aanrader.
Er werd snel, effectief en veilig gewerkt. Prettige communicatie. Bedankt.
Goed werk geleverd, prettig contact. Ik vond het wel vrij prijzig, wat later door vrienden ook werd gezegd. Maar goed, kwaliteit kost nu eenmaal geld, neem ik aan.