Snelle en adequate bestrijding
Netjes, punctueel, behulpzaam, erg effectief, kortom top gedaan!
KOMEN AFSPRAKEN NA,EN HET PROBLEEM WAS BINNEN 10 MINUTEN OPGELOST
's Avonds ontdekten wij een wespennest in onze slaapkamer. Voicemail ingesproken van Gone en ik kreeg binnen een half uur antwoord dat hij er de volgende dag al om 9 uur zou zijn. Keurig en vlot is het wespennest compleet bestreden. Volgende keer bellen we Travis weer!
Zeer prettig
Vriendelijk te woord gestaan kwam op de afgesproken tijd en het belangrijkste werpen zijn weg
Bijzonder vriendelijk, meelevend en adequaat handelend
Gone heeft de belofte waargemaakt. Ik werd snel gebeld en toen hij hoorde dat het een akelige situatie betrof, besloot hij dezelfde dag ‘s avonds nog te komen. Super! We waren er erg blij mee.
Snelle, vriendelijke en vakkundige service. Top!
Hij was zeer snel, dezelfde dag nog, aan de deur, volgens afspraak. Bekeek de situatie en adviseerde wat wij beter niet hadden kunnen doen en ging daarna aan de slag. Bij de vraag of wij nog een garantie hadden antwoordde hij dat de wespen mogelijk nog twee dagen zouden kunnen proberen om binnen te komen, verwachtte het echter niet, mocht het toch lenger duren moesten wij bellen en kwam hij langs om opnieuw te spuiten. Tot op heden niets meer gezien.
Het wespennest in de boom is op de afgesproken tijd snel, veilig en goed bestreden. 17.45-18.00u. Het enige wat jammer is, is dat er geen ruimte is voor acute probleemgevallen. Nu konden geplande werkzaamheden die dag door het tuinbedrijf niet worden uitgevoerd en moet ik weer een paar weken wachten voor een nieuwe afspraak. Maar ja, iedereen wil snel geholpen worden.
Super service, vriendelijk en eerlijk. Wanneer nodig, bel ik hem weer. Helemaal goed.
Bedankt voor je review!
Heel fijn geholpen door Travis vandaag. Je schrikt wanneer je een nest ontdekt en hebt veel vragen. Travis wist ze allemaal te beantwoorden en stelde gerust. Top werk. En ontzettend snel. Draaide zijn hand niet om voor een tweede kleiner nestje, wat hij niet in prijs mee rekende. Raad het zeker aan!
Bedankt voor je review!
Vriendelijk, deskundig en snel! Zeer tevreden