Riool R.I.R. benaderd i.v.m. rioolrenovatie. Duidelijke offerte ontvangen. De rioolaanpassing is naar tevredenheid uitgevoerd. Met een rioolinspectiefilm kwamen nog andere gebreken aan het licht en die zijn keurig opgelost. Wij zijn tevreden over het vakmanschap van Riool R.I.R. en zullen hun ook bij andere mensen aanraden.
opmerking. administratie ter plekke duurde even lang als de ontstoppingsoperatie verstopping snel en vakkundig uitgevoerd
Het probleem werd snel en vakkundig opgelost. Alles werd netjes achtergelaten.
Goed.
Snel en accuraat gehandeld, goede uitleg en advies, vriendelijke bejegening.
Professioneel, kundig en klantvriendelijk bedrijf. De snelheid waarmee ze ter plaatse kunnen komen, is super. Tevreden over Riool RIR en zou deze ook aan andere mensen aanraden.
Snelle afhandeling van klacht (2 uur na oproep) Deskundige afhandeling. Ga zo door
Service was erg goed. Monteur was binnen een uur aanwezig wat als zeer prettig werd ervaren. Deskundig advies en een snelle afhandeling.
Prima service en snel inplannen werkzaamheden. Offerte herstel riolering niet ontvangen, werk werd al ingepland. Medewerker correct en bereid tot uitleg. Bestrating uitstekend afgewerkt.
we zijn zeer tevreden
Goede communicatie met korte lijnen, snel kunnen ageren op servicevraag en duidelijk advies inzake bestaand rioleringsstelsel.
dank je wel voor de perfecte hulp.
Snelle en vakkundige service.
dik tevreden,eindelijk het probleem zonder veel poespas opgelost.
Binnen 1/2 uur was de servicemonteur aanwezig. Dankzij de professionele inzet van de monteur en apparatuur was de oorzaak van de verstopping snel gevonden en opgelost. Tevens opdracht verstrekt om riool aan te passen zodat toekomstige verstoppingen voorkomen kunnen worden. Prima vakman-snelle service. Chapeau.
Ik belde gisteren middag rond 15.30 uur, Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Tussen 16.00-17.00 uur zou iemand komen.Dik tevreden en een volgende keer zal ik zeker jullie benaderen. Had eerst RRS gebeld die konden niet komen te druk zou 2 dagen duren. Ik jullie wagen al vaker gezien vandaar deze benadering. Groetjes, Alexander.
Enig minpuntje: op de factuur staat cameracontrole uitgevoerd i.o.m. klant. Dat is echter niet het geval. De controle is gedaan zonder overleg. (Was echter wel van belang dus is verder geen probleem)
Ik ben zeer tevreden. Met name omdat Riool RIR niet alleen kijkt naar het probleem maar vooral ook naar de oorzaak. En je krijgt advies hoe de oorzaak op te lossen is. Verder vriendelijke mensen die je te woord staan. Ze denken echt met je mee. Klantvriendelijk, professioneel en gerust stellend!
Prima ervaring geheel niks op aan te merken. Monteur wist waar hij het over had, goed advies gekregen en probleem verholpen.
snelle en fijne hulp prettige monteur ,alles netjes opgeruimd.
Snelle service en deskundig te werk, wat wil je nog meer als je problemen hebt. Ben uitstekend tevreden.