Ik had de putten open en de jongens hebben gelijk hun apperatuur gebruikt en de leidingen perfect weer open gemaakt.En nog advies gegeven omtrent andere leidingen,mocht dit zich gaan voordoen. Ze hebben hun poeppie best gedaan!!
snel, vakkundig en correct het probleem opgelost
De klus werd na de restauratie van het huis, twee keer door andere bedrijven uitgevoerd. Telkens zonder geheel resultaat. De derde keer heb ik op advies van de loodgieter Riool R.i.R. ingeschakeld. Voor zover nu beoordeeld kan worden, geheel naar tevredenheid en op prettige wijze uitgevoerd. Na droogtijd van de natte muren kan beoordeeld worden of dit de laatste keer is geweest. Het was in elk geval vertrouwen wekkend.
keurige medewerkers netjes en vriendelijk.
Op het werk is niets aan te merken. De rekening maakt het zuur. Vergelijk je het met bekeuringen dan valt het weer enigszins mee.
Geachte heer Sanders, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mijn oprechte excuses, voor het tel foutje van mijn collega. Zoals telefonisch besproken heb ik het teveel betaalde bedrag vanavond direct terug gestort op uw rekening. M.v.g. W. Huppertz Riool R.I.R. 24/7 Service
netjes achter gelaten. prima gedaan
's avonds via het formulier op de website een vraag gesteld en ik kreeg direct antwoord. Mij werd aangeraden om mijn problemen voor te leggen aan mijn verzekeraar. Hierdoor heb ik veel kosten bespaard! Ik kon snel een afspraak maken en de rapportage met videobeelden zijn uitgebreid en zeer duidelijk.
Als men in nood zit door een verstopping, en er dreigt slecht weer, waardoor de problemen zeer groot kunnen worden. is het waardevol als men snel en goed geholpen kan worden tegen een redelijke prijs. Morgens gebeld en in de middag is alles netjes opgelost. Ik ben dankbaar voor de snelle reactie en de hulp. Daarom wil ik R.I.R. ook aanbevelen bij iedereen die met deze problemen te maken kan hebben. Bij renovatie van ons riool zal zeker nog gepraat gaan worden met R.I.R.
Geweldig dat nog dezelfde namiddag het probleem werd verholpen
100% tevreden over de snelheid en de kwaliteit bij het oplossen van een rioolprobleem. Hun technische installatie inclusief de kamera plaatst hun duidelijk boven andere "Rioolspecialisten"
Correct, deskundig, meedenkend om verstoppingen te voorkomen.
Leuke man met stagiair die goed mentorschap liet zien.
Om 10.00 uur gebeld en dezelfde dag om 12.30 uur kwam er al de servicemonteur. Klachten direct en goed opgelost,
snel afspraak, adequaat opgelost
Alles snel en conform de afspraak geregeld. Prima!!
Snelle diagnose, prima oplossing. Vakwerk. Ik ben zeer tevreden!
zeer tevreden over de vakmanschap en de snelheid van werken van uw medewerker.
Goed advies gehad succes verder mogelijk tot de volgende opdracht 2017 Prettige feestdagen een gezond 2017
Goede service, aardige en kundige vakmensen.
Betrouwbaar: afspraak is afspraak en heldere communicatie daarover. Vlotte service. Fraaie afwerking na het werk. Kortom: zo wil je het hebben.