Prima, service gericht bedrijf
Hautaine behandeling en bij een aantal medewerkers een niet empathische benadering.
goede service ontvangen. er werd meegedacht en goed geluisterd naar onze specifieke wensen
prima zaak, zoals verwacht
Klantvriendelijk, enthousiast, vriendelijk, deskundig, warm, hartelijk, goed gevoel, etc. etc. Ik geef Hoefsloot een dikke 9! En dan overdrijf ik niet. U mag trots zijn op uw bedrijf en uw medewerkers. Het komt overeen, "zo binnen - zo buiten". Complimenten op zijn plaats. Veel dank voor alles, vnl. aan Frans Jansen. Hij is mijn contactpersoon (geweest) en blijft het ook. Met hartelijke groet, Eveien Veenendaal
Prima zaak, deskundig en vriendelijk personeel. Fijne zaak en we komen er zo nodig graag. Parkeren geen probleem!
Tijdens ons bezoek aan uw winkel zijn wij zeer goed geholpen. Erg fijn en deskundig.
Jullie waren vergeten onze kast te bestellen en pas na 3 maanden werd er actie op ondernomen. Geen extra gebaar dat wel op zijn plaats zou zijn geweest omdat domweg onze bestelling was vergeten.
Bedankt voor uw reactie, Tegelijk met de berichtgeving dat uw wandmeubel nog niet in bestelling stond hebben wij u aangeboden op de uitbreiding, die nog op uw wensenlijstje staat, in de prijs tegemoet zullen komen.
Prettig. Snelle en goede nazorg na 'defect'. Erg fijn! Zeer tevreden over hele traject.
Ondanks het feit dat het de aankoop van een sterk afgeprijsd product betrof, had de advisering daar op geen enkele manier onder te lijden. Het begon met een snel, indringend, maar ook uitstekend advies van Frans Ponssen, ook bij ons thuis. Daarna was er de advisering van Mayke Giesbers, verrassend en sterk toen het om kleuren ging en wat ook prettig was de rustige manier waarop dit alles verliep. Bijna aan het einde was er nog contact met Bart Hoefsloot. Al die contacten hadden een ding gemeen: elk bezoek was een feestje
Pascalweg 4
6662NX Elst
Wij zijn Hoefsloot Wonen. Een familiebedrijf dat al vijf generaties met veel plezier mooie interieurs maakt. Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste vakmensen, die graag met elkaar samenwerken om tot het mooiste resultaat te komen. Door mee te denken, adviezen te geven en creatieve oplossingen aan te dragen, kunnen wij samen met u een bijzonder interieur creëren. Een collectie met topmerken is één ding, een advies waar je jaren later nog plezier van hebt, is minstens zo belangrijk.