Prettig geholpen, goede uitleg, goed advies, fijne service, afspraken zijn nagekomen, vriendelijk.
Onze 1e bank kochten we in 1989 bij Han bij Hoefsloot en nu hebben we weer een uitstekend advies gekregen van dezelfde adviseur. Als zeer positief vinden we het huisbezoek alvorens we overgingen tot de aankoop.
Proma service!
Beste Bart Hoefsloot, We genieten van onze nieuwe elegante stoel. Hij zit heerlijk en past prima bij de andere meubels. hartelijk dank voor het deskundige en plezierige advies. met vriendelijke groeten, Ineke en Sjoerd.
Vriendelijk personeel, veel kennis en nemen ruim de tijd.
Er is goed naar me geluisterd en ben prima geholpen. Dat heeft geresulteerd in een bank waar ik zeer tevreden mee ben. Dank hiervoor.
Meubels zijn netjes afgeleverd en voorzichtig uitgepakt, de mannen waren zeer aardig en correct! Wij blijven zeker als we weer eens iets nog hebben jullie zaak bezoeken. Alvast onze dank voor de service.
Fijne winkel, groot aanbod. Meubelen etc. Worden op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. Vriendelijk personeel met aandacht voor onze wensen. De koffie was ook prima!
LEVERING OP EXACT HET AANGEGEVEN TIJDSTIP
Vlotte hulp en adviezen nav mijn medische problematiek in afwachting van een heupoperatie, welke maandagmiddag j.l. -19/04/2021 heeft plaats gevonden !
Het hele proces - van meedenken, bestellen, afleveren, after-sale service - is prima verlopen. We mogen blij zijn dat dit soort zaken nog steeds bestaan.
Weliswaar een groot bedrijf, maar snel toegankelijke en klantgerichte communicatie. De informatie was deskundig, de afhandeling snel. De overeengekomen prijs was concurrerend, de service bij levering correct.
je bent altijd welkom. je krijgt alle aandacht. er wordt naar je geluisterd. er staan veel voorbeelden. je krijgt goed advies.
Bij de oriëntatie naar en aanschaf van een fauteuil zijn we uitstekend geholpen. Resultaat: een fauteuil die precies aan onze wensen voldoet qua zitcomfort, design en kleur
Goed advies tijd om er over na te denken. Staaltjes mee naar huis mogen nemen voor de kleur.
Deskundig advies over bank en bijbehorende stoffen tijdens huisbezoek. Professionele medewekers met goed inzicht en smaak.
Fijne winkel met mooie spullen waar we echt vonden wat bij ons past; geholpen door zeer deskundig advies;
Wij zijn steeds vriendelijk te woord gestaan, professionele begeleiding naar een bestelling. Ook de logistieke afdeling is vriendelijk en accuraat!
Na veel twijfelen wat het moest worden heeft Bart ons fijn geholpen. Perfecte kleuren. Goed ingevoeld.
Weer een ervaring die ik gewend ben bij de firma Hoefsloot, zeer tevreden.
Zie beoordeling
Goed ontvangen en geadviseerd
ruim assortiment, vriendelijk personeel, uitstekende service
Zeer uitgebreide collectie met brede keuze. Meer adviseurs dan verkopers. Goed begrip van de klantbehoefte. Uitstekende nakoming van afspraken. Een prettige ervaring. Voor herhaling vatbaar.
Goede service, denken mee. Daar ga je met plezier toe.
Pascalweg 4
6662NX Elst
Wij zijn Hoefsloot Wonen. Een familiebedrijf dat al vijf generaties met veel plezier mooie interieurs maakt. Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste vakmensen, die graag met elkaar samenwerken om tot het mooiste resultaat te komen. Door mee te denken, adviezen te geven en creatieve oplossingen aan te dragen, kunnen wij samen met u een bijzonder interieur creëren. Een collectie met topmerken is één ding, een advies waar je jaren later nog plezier van hebt, is minstens zo belangrijk.