Voor een van de huisgenoten is de bank te hard. Met een kussen opgelost
Prima klantgerichte service
gewoon prettig om te laten adviseren en te kopen.
Wij wilden graag onze salontafel nog voor de Kerst in huis hebben en daar heeft Hoefsloot voor gezorgd.
Wij hebben onze aankopen met vertrouwen tegemoet gezien en inmiddels in ontvangst genomen. De vakkundige advisering bracht ons tot beslissingen. Het eindresultaat was mooier dan wij hadden gedacht en paste totaal bij ons. Blij met Hoefsloot Wonen en haar geduldige medewerking.
Vanaf het eerste contact met Han Renssen was er een prettige uitwisseling. Veel informatie gekregen en de ruimte om mijn eigen proces van de aankoop te gaan. Zijn bezoek bij mij thuis , niet op vraag maar op aanbod, om de situatie goed te kunnen beoordelen heeft de doorslag gegeven om tot koop over te gaan. Ik kijk met veel plezier terug op de hele gang van zaken.
Zowel bij showroom en bij plaatsing goede service van vakmensen.
Toen ik mijn Leolux Caruzzo ging bestellen, was het erg druk in de zaak. Maar omdat ik me via de website van Leolux al goed had georiënteerd, wist ik precies welke uitvoering ik wilde hebben. Daarom werd ik tussendoor geholpen door een van de klantvriendelijke en deskundige medewerkers: en toch niet overhaast. De levering vond een paar weken eerder plaats dan verwacht. Enkele dagen na aflevering werd ik gebeld door degene die me geholpen had: of ik tevreden was en hoe de stoel beviel. Vragen waar ik een positief antwoord op kon geven. Dat ik gebeld werd, vond ik zeer bijzonder: zo bind je klanten aan je zaak. Daarom voor mij een 10 voor Hoefsloot Wonen.
allereerst een prettig contact wat is gebasxerd op jarenlange relatie , verder op deskundige wijze geadviseerd en mee gedacht..
Prima ervaring, prettige benadering en geen moeite teveel.
Wij deden geruime tijd over de keuze van een vloerkleed. Al die tijd luisterden de mensen van Hoefsloot goed naar onze twijfels, deden suggesties om ons verder te helpen en brachten veel geduld op om uiteindelijk de witte rook met vreugde te zien verschijnen. Wij zijn zeer tevreden en hebben het prettige contact met Bart en Frans zeer gewaardeerd.
goede bespreking in de winkel met goede adviezen
de rust, de ervaren mensen en een perfecte showroom. dit maakt het heel bijzonder.
Top service
nu 3 keer iets gekocht, of het nu uitverkoop koopje is of iets volledig nieuw; eer deskundige en prettige medewerkers die je altijd even goed adviseren
Goede afspraken en stipt op tijd geleverd
Heel goed geholpen door Frans. Uitgezochte meubels en kleuren zijn erg goed uitgepakt!
In relaxte sfeer deskundig advies gekregen over de aan te kopen Gelderland eetkamerstoelen. Ruim voor de aangeven levertijd afgeleverd. Na een aantal weken door de adviseur gebeld met de vraag of de levering naar wens gegaan was en de stoelen bevielen. Dat maak je tegenwoordig niet vaak mee! Gewoon klasse!
Ik heb een nieuwe eettafel met stoelen bij Hoefsloot Wonen aangeschaft. Dat was een prettige ervaring! De kleur uitzoeken is altijd lastig, de mooiste kleur maar met twijfel of het bij de rest van de inrichting past? Of een compromis kleur in de veronderstelling dat die kleur beter past. Daar werden we uitstekend in geadviseerd, ook de orderafhandeling verliep prima. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
We zijn goed geholpen, er is goed met ons meegedacht, erg prettig. Als ik een tip mag geven: de inrichting van de winkel zou groener mogen (meer planten).
Bij het proces van de keuze van het meubel en de uitvoering, stofkeuze, grootte en wat al niet meer is de begeleiding zeer vriendelijk, geduldig en professioneel. Komen al 25 jaar bij Hoefsloot en worden nooit teleurgesteld.
Goed advies, betrouwbaar en bereikbaar en uitstekende service.
Frans heeft ons super fijn en met veel geduld geholpen. Het was erg prettig wat resulteert erg blij met onze aankopen.
Pascalweg 4
6662NX Elst
Wij zijn Hoefsloot Wonen. Een familiebedrijf dat al vijf generaties met veel plezier mooie interieurs maakt. Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste vakmensen, die graag met elkaar samenwerken om tot het mooiste resultaat te komen. Door mee te denken, adviezen te geven en creatieve oplossingen aan te dragen, kunnen wij samen met u een bijzonder interieur creëren. Een collectie met topmerken is één ding, een advies waar je jaren later nog plezier van hebt, is minstens zo belangrijk.