Klachten worden altijd opgelost.
Snel gehandeld, prima afstemming met kantoor.
perfecte samenwerking en kwalitatieve producten
ben 25 jaar trouwe (en bijna altijd tevreden) klant
A. Kruijf & Zn. is een professioneel bedrijf. De afstemming rondom het maken van afspraken verliep goed en flexibel. De op en afbouw van de tribune was goed geregeld.
Prima, zeker de service bij gerezen problemen. Alleen jammer dat die problemen ontstaan.
Personeel op locatie niet gezien daar wij niet aanwezig waren bij opbouwen en afbreken. Verder alles keurig , meedenkend geregeld.
Het hele traject verliep prettig en vlot, lekker flexibel ook. Helaas werd het comfort van de gekozen tribune door veel bezoekers als onvoldoende beschouwd, door de te krappe beenruimte. Ik weet dat een ruimere opstelling in dit geval niet mogelijk was.
altijd een goede service en kwaliteit!
Prettige en constructieve samenwerking
Voor het museum worden niet vaak tribunes ingezet, dit was dus daarom wat ingewikkeld voor beide partijen. Het eerste contact verliep snel maar bleven er toch nog vaak wat vragen open staan vanuit het museum. De offerte's werden snel maar niet geheel volledig aangepast toegestuurd. Ook werd het traject overgenomen door een ander persoon wat altijd wat lastig is. Op de dag van uitvoer bleek dat er toch nog wat onduidelijkheden waren voor het opbouwteam. Ik had het idee dat de offertemaker en uitvoerder niet heel goed van te voren alles hebben door genomen. Opbouw team was uiterst vriendelijk, voorzichtig en snel. Wel kwamen ze te laat (30 minuten) aan bij de opbouw en waren de tapijttegels vergeten. Bij de afbouw kwam men zelf 1,5 uur later aan dan telefonisch nog wat afgesproken. Overal zijn wij tevreden! Alleen kan de communicatie in het voortraject net iets beter.
Geachte mevrouw De Jager, Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft om een bericht achter te laten. Graag wil ik u een terugkoppeling geven op de opmerking van de tijden. Wij hebben in het door u gestuurde draaiboek gezien dat wij pas vanaf 19.00 uur naar binnen mochten, u dacht dat wij een uur buiten aan het lossen zouden zijn, maar dit is niet het geval, de materialen worden vanaf de vrachtwagen gelijk naar binnen gebracht en verwerkt, dit scheelt aanzienlijk in tijd en ruimte om alles neer te zetten. Wat betreft de afbouw, wij hebben de tijd aangehouden uit het draaiboek, dit om de druk op de locatie te voorkomen met eventueel andere leveranciers. Wij waren er dus om 23.30 uur zoals besproken.... Dat we bij de opbouw misschien iets te laat zouden zijn, zou kunnen, dit kan komen door het verkeer onderweg of de lastig te vinden laad / losplaats van het museum met een vrachtwagen van 18 meter lang. Wat betreft de tapijttegels dit was inderdaad jammer, maar deze zijn zo spoedig mogelijk als kon gebracht, in de tussentijd hebben we al wat materiaal naar binnen kunnen brengen, dus echt sprake van tijdsverlies was er niet. Wij hopen verder dat het evenement een succes was en verder naar wens. Met vriendelijke groet, Richard Jordense
prettig, snel, sterk communicatief. zowel kantoor als op locatie.
Al meer dan 25 jaar onze betrouwbare partner voor onze sportdag
Fijne samenwerking. Volgend jaar weer....al jaren
Met zoveel jaar ervaring altijd klaar voor de vraag uit de markt
Wij doen met de ARB/AEGON NK roeien al jaren met veel plezier zaken met Kuijf. Altijd goede producten, nette levering en fijne service. Een klein verbeterpunt is de communicatie, maar dat heeft nog nooit problemen opgeleverd
Personeel op locatie was zeer sterk wisselend. De opbouwploeg was zeker een 8 waard, maar de afbouwploeg was veel grover en ruwer en heeft bovendien nog schade gemaakt en komt niet aan een voldoende. Vandaar gemiddeld een maar net voldoende.
al 5 jaar super ervaring met Kuijf bij KiKa evenement
Perfect bedrijf. Goede kwaliteit materiaal. We hebben een hele mooie tribune. Goede services en flexibel.