Men is goed bereikbaar, een goede voorbereiding, maar ook de juiste vakmannen op het werk.
Beste Petrus, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen ons zo'n goede beoordeling te geven! Mocht u vaker dit soort of andere projecten hebben waarbij wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag! Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn BV
Een net bedrijf met goed materieel, wij komen zeker nog eens terug!
Beste Johannes, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen ons zo'n goede beoordeling te geven! Mocht u vaker dergelijke projecten hebben of misschien op zoek zijn naar een werktent dan vernemen wij het graag van u om te kijken wat voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn BV
In de afgelopen 15 jaar tribunes gehuurd bij dit bedrijf. Dat was steeds voor hetzelfde evenement, maar de tribunes zijn wel veranderd in de loop van de tijd. Deels door verzoeken van ons, maar ook op advies vanuit het bedrijf. Ben zeker van plan om na de Covidperiode weer met hen verder te gaan.
Beste Arie, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen ons zo'n goede beoordeling te geven! Wij verwelkomen u natuurlijk weer graag als vaste klant na de Covid periode! Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn BV
Goed contact, nette prijzen en tribune stond snel
Zeer correct, afgelopen jaar voor de tweede keer een groot evenement georganiseerd. meewerkend personeel Hopelijk nog vele jaren mvg Stal Brouwer Auctions
Geachte heer Brouwer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het invullen van deze beoordeling en natuurlijk bedankt voor de fantastische beoordeling! Graag tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn BV
Komen alles na wat ze beloven
De samenwerking met Verhuurbedrijf Kuijf en medewerkers wordt als plezierig ervaren. Constructief, behulpzaam en meedenken met de opdrachtgever.
Snelle afhandeling van aanvraag. Komen afspraken netjes na.
Al jaren maakt mijn vereniging voor grote evenementen gebruik van de expertise en materialen van Verhuurbedrijf Kuijf.
Volgens afspraak juist op tijd, en afgesproken tijd afbreken tent alles stipt op tijd.
De door mij bestelde artikelen kwamen keurig op tijd alsmede de door hun geregelde stoelen via een ander bedrijf. Daar hebben we niets voor hoeven doen. De auto s zijn goed uitgerust met de juiste hulpmiddelen erg goed geregeld.
——
Super fijne mensen om mee samen te werken
Ook prettig dat er mee wordt gedacht in de opzet en indeling van het geheel.
Bij Kuijff denken ze mee, zijn ze flexibel en servicegericht. Ze houden zich aan afspraken en zijn ook gewoon prettig in de omgang. Als je belt krijg je iemand aan de lijn die verstand van zaken heeft en je gewoon helpt.
we werken al jaren met de firma en elk jaar zien we verbeteringen welke resulteren in een steeds strakkere uitvoering
Zeer prettig personeel om mee te werken en bedrijf komt ook de gemaakte afspraken na.
Dit was mijn eerste ervaring met uw bedrijf. Ben zeer tevreden
Tot nu toe ieder jaar goede ervaringen.
Als commissaris van de 3 October Vereeniging in Leiden mag ik mij onder andere bezighouden met inhuren van "opstal", tribunes en podia. Hierbij levert Kuijf maatwerk en ontvang ik heldere en overzichtelijke offertes. De mogelijkheden worden vooraf doorgenomen en draaiboeken worden goed uitgevoerd. Fijn om met hen samen te werken.
het is de tweede keer dat we zaken samen doen, voor ons altijd op het laatste moment. Snel antwoord. afspraak is afspraak, geen gelul over, vul maar een bericht, aanbetaling, of wat dan ook. gewoon vertrouwen, daar hou ik van . gr Geert v Leeuwen.
Dennis, topper, wederom bedankt voor de fijne samenwerking dit jaar. Tot Haarzuilens 2020.
het zou fijn zijn wanneer mijn emailadres veranderd in [email protected]
wij zijn zeer tevreden volgend jaar dubbele tribune