Vlotte en correcte service en dit al menige jaren
Goede prijs kwaliteit verhouding, wel is het materiaal iets minder net als het nieuwe materiaal bij de concurrenten. Voor de meeste projecten dus een prima partner.
Uitermate tevreden!
Wij ervaren al vele jaren een prettige communicatie in het voortraject. En een fijne samenwerking en goed meedenken tijdens de uitvoering.
Heel flexibel en klantvriendelijk
In korte tijd op 4 verschillende locaties podia en tribunes geplaatst en vooral ook volgens planning afgebouwd.
Eén keer per jaar maken wij gebruik van dit bedrijf voor onze hondenshow. Altijd is alles prima in orde (en als er iets is wordt dit in orde gemaakt). Wat ons betreft: fijn bedrijf !
Waarom "totaal" ook niet een 9 heeft te maken met een interne miscommunicatie bij Kuijf. Dit kan gebeuren en is op een goede manier opgelost. Dus wij (vv Excelsior-M) waren zeer content met Kuijf, evenals een keer daarvoor.
De staat van de grote voordelen kan beter, ieder jaar moeten we als Wow diverse delen repareren.
Ik zelf heb geen verder ervaring met tribunebouwers dus ik kan het ook niet goed vergelijken.
Zou alleen fijn zijn als er meer aandacht komt op de werkvloer, inhuur personeel heeft vaak geen werkschoenen. En zie regelmatig mensen op de vorken van de heftruck op 4 mtr. hoogte
Goed bedrijf korte lijnen, een probleem wordt altijd opgelost.Tijdsafspraken worden nagekomen. Als je financieel in de problemen bent gekomen , doen ze een goede bijdrage om het probleem op te lossen.
Proffesionele bouwers die mee denken en snel werken.
Jaren achtereen prime ervaring, wat mij betreft gaan we lekker zo door
Klaar zetten spullen kan beter. krijgen altijd wel iets geleverd wat smerig is.
Altijd prettig samenwerken.
wij hebben voor ons festival Cirk! 3 tribunes gehuurd. zeer tevreden over jullie bedrijf en tribunes! wij werken zeer graag nog samen in de toekomst!
Ik mis een 3D visualisatie van het product dat ik bestel. Ik kan bij jullie geen 3D render opvragen.
Beste Mick, Bedankt voor de tijd dat u genomen heeft om de enquete in te vullen. Terugkomend op de 3d tekeningen, deze hebben wij niet omdat het teveel vraagt van de hardware en tijd. Wij zitten "maar" met 4 mensen op kantoor, waarvan 2 collega's met een parttime functie. In het najaar is onze nieuwe tribune beschikbaar in 3D. Voor de al bestaande tribunes en materialen verwacht ik op korte termijn geen verandering hierin. Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf Kuijf
Materialen zijn goed in goede staat en in grote aantallen leverbaar. Enkele keren helaas de ervaring dat de offerte en zeker een bijbehorende tekening wat lang duurt voor dat wij die ontvangen. Vaak is de tribune een grote basis voor de zaalindeling en hangt hier een hoop vanaf.