Zeer goed klantvriendelijk

Gaf goed uitleg over het onderhoud en de kwaliteit van de huidige cv-ketel

• Afspraken nakomen

Mijn cv-ketel is in vertrouwde handen.

Steeds komt dezelfde vakman voor het jaarlijks onderhoud. Levert goed werk af. Een storing heb ik daarom ook nooit. Geeft ook goede adviezen. Kortom : alom tevredenheid.

Prima.

Keurige monteur langs geweest op de afgesproken tijd. Netjes en snel gewerkt.

snel en uitstekend geholpen

mijn 5 jaar oude cv ketel voor de eerste keer laten controleren. Vakkundige vakman die de hele cv-ketel uit elkaar heeft gehaald en schoongemaakt.

• Afspraken nakomen

Vriendelijke monteur en goede kennis van zaken en overlegde over en of er eventuele bijzonderheden waren. Prima service

• Afspraken nakomen

Vriendelijk, netje en op tijd

Snel en accuraat

Fijn bedrijf

• Afspraken nakomen

Snelle en adekwate reactie op mijn vraag

Na een mailtje reageerde Mensonides binnen 1 dag met een goede reactie. Ik ben benieuwd naar het vervolg

15 min in de wacht voor er kontakt was

Daarna nog 3 keer gebeld voo er een afspraak gepland was

Dik te vreden

Prima service..

Goede serieuze onderhouds beurt !

Is goede firma

Goede afhandeling alleen zit veel tijd tussen vraag en uitvoering.

al 10 jaar tevreden met vakkundig onderhoud CV

zie boven

• Communicatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

uitstekend

Heel goed

Prima bedrijf.

De installatie van de zonnepanelen is heel vakkundig gebeurd evenals de plaatsing van de omvormer in de meterkast. De monteur heeft net zolang gezocht tot hij een geschikte plek vond waar de draden doorheen konden van het dak naar beneden in de meterkast. Alles keurig afgewerkt met gootjes, heel professioneel! We zijn erg tevreden over dit bedrijf en raden het iedereen aan.

Goede service.

Vriendelijke en netjes en professioneel personeel.

Professioneel personeel

Goed en vakkundig opgelost.

• Afspraken nakomen

Goede, aardige en ervaren servicemonteur!!

Meneer Willekes komt hier al een aantal jaren voor onderhoud. Ik ben altijd blij als hij door de deur stapt :)

• Afspraken nakomen

Duidelijke uitleg en communicatie en uitvoering opdracht zoals afgesproken.

Al een aantal jaren verzorgt Mensonides het periodieke onderhoud aan de CV-ketels in de woning en op de zaak. Aangezien wij in de woning een nieuwe CV-ketel nodig waren, gelijk contact gezocht. Binnen no-time offerte, telefonisch overleg en akkoord voor opdracht. Helaas moesten wij lang wachten voor de uitvoering, maar gezien de enorme drukte en personeelskrapte alle begrip daarvoor.

Super tevreden!

Monteur met kennis.

• Afspraken nakomen

Een ontzettend goede monteur. Vriendelijk, rustig en een harde werker.

We hebben de Ataq nu een week. De kachel bevalt prima, verwarmt snel. Aan het warme water moeten we wennen. We hadden een Nefit Combi en snel warm water. Het duurt nu langer voor het water warm is. Ik heb hierover gebeld met uw bedrijf de telefoniste heeft het me uitgelegd. Dit is dus een kwestie van wennen en dat zal het vast en zeker. Voordeel is dat er geen water in de boiler constant op temperatuur moet worden gehouden. Dan maar iets meer water gebruiken.

• Afspraken nakomen

goed advies over degelijke installaties.

prettige mensen om mee om te gaan, goede werkers De afwerking had wel wat netter gekund. zoals kleur van kabeltjes en stekkers en buis isolatie.

• Afspraken nakomen

Vanaf het begin af aan top, fijne communicatie en je word tijdig overal van op de hoogte gehouden. Monteur was netjes optijd en heeft alles super netjes geïnstalleerd. Zeker aan te raden

Komt afspraak na

Snel en goede service

Controle cv-ketel plus nakijken van een radiator. Alles werd vakkundig gedaan. Eén minpunt is dat ik de voorrijkosten van € 30,00 binnen Harlingen extreem vind.

De Hermesweg 7

8861VN Harlingen

Over Mensonides

Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl