Goed te bereiken ! Goede communicatie. Duidelijke prijsopgave. Maken gebruik van hoge kwaliteit materiaal. Zitten paar echte vakmannen tussen.
Monteur heeft probleem maar ten dele opgelost. Tot op vandaag(nu al meer dan een week) zitten we met een lekkende ketel die voor veel overlast zorgt.
Prettige communicatie, werklui ervaren en klantgericht.
Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Mensonides Installatie
Prima, volgens afspraak.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe installatie(s). Met vriendelijke groet, Mensonides Installatie
Zeer correct met goed communiceren en afspraken nakomen maakt Mensonides een zeer gewaardeerde leverancier voor ons.
Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Mensonides Installatie
Monteur Mensonides heeft de installatie zeer netjes uitgevoerd en daarnaast advies gegeven over het gebruik.
Wat leuk om te horen, bedankt! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe installatie/ cv-ketel Met vriendelijke groet, Mensonides Installatie
zeer tevreden over de hele aanpak. een heerlijk gevoel weer een goede kachel te hebben. een aanrader voor anderen. geert sengers
Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe installatie/ cv-ketel. Met vriendelijke groet, Mensonides Installatie
Vriendelijk, zorgvuldig en kundig!
Hartelijk dank voor de leuke review. Met vriendelijke groet, Mensonides Installatie
Allereerst op tijd Vriendelijk Gewoon zijn werk doen Netjes achter gelaten
Jan was voor ons vriendelijke en vakkundig installateur. Vakwerk geleverd, top
Bedankt voor uw leuke reactie. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe installatie / cv-ketel. Met vriendelijke groet, Mensonides Installatie
Erg goede service. Netjes en bekwaam personeel.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat goed om te horen. Veel plezier met uw nieuwe installatie. Met vriendelijke groet, Mensonides Installatie
Na jaren klant te zijn geweest bij Agera, zijn we door overname bij Mensonides terecht gekomen. Omdat wij veel waarde hechten aan een vaste partij voor onze installatie, waren wij voornemens dit voort te zetten bij Mensonides. Voor het vervangen van de CV ketel contact gehad met de accountmanager. Vanaf het eerste moment was dit contact erg stroef. Uiteindelijk hebben we een ketel uit kunnen kiezen waarbij we nog een aantal extra opties hebben toegevoegd. In ruil daarvoor heb ik een korting van €75 voorgesteld. In de eerste instantie is er niet gereageerd op mijn voorstel. Na mijn 2e mail ben ik gebeld. De accountmanager gaf aan hevig verbaasd te zijn over mijn tegenvoorstel. Hij kon ook zeker niet in gaan op mijn voorstel. Na een klantonvriendelijk gesprek, heb ik aangegeven helaas geen klant meer te willen zijn. “Dat is prima” was het antwoord. Het is te merken dat het bedrijven momenteel te veel voor de wind gaat. Een klant mag zich dankbaar voelen als hij klant ma zijn, zo lijkt het althans.
Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat u het contact met ons bedrijf als niet goed heeft ervaren. Wij proberen altijd klantvriendelijk, eerlijk en duidelijk te communiceren. Mijn collega heeft u inmiddels telefonisch nog even gesproken. Indien er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Anke Marije Knol Mensonides Installatie
Het werk is zeer gewaardeerd, de werkplek werd keurig achtergelaten. Oog voor het geheel zeer tevreden over uw werknemer Robert.
Wat goed om te horen. Hartelijk dank voor uw review. Veel plezier met uw nieuwe installatie. Met vriendelijke groet, Mensonides Installatie
Alle afspraken nagekomen, top team van installateurs, snel en vakkundig. Prima afterservice, alles netjes geregeld. Voor twijfelaars; ga niet zomaar met kleine tussenhandelaren en ZZP-ers die zonnenpanelen aanbieden in zee. Ga voor dit professioneel bedrijf. Lokaal en vakkundig.
Bedankt voor deze beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over de werkzaamheden, daar doen we het voor.
Ze werken netjes, en leveren een prima installatie.
Bedankt voor uw positieve beoordeling Wij wensen u veel plezier met de zonnepanelen Hartelijke groet, Mensonides Installatie
Een prima vakbekwame servicemonteur. Die bovendien zeer nauwgezet zijn werkzaamheden uitvoert.
Hartelijk dank voor de leuke review. Ik zal het doorgeven aan de monteur Met vriendelijke groet, Mensonides Installatie
In offerte fase prima. Offerte was erg overzichtelijk vrij snel akkoord gegeven op offerte en daarop ook reactie aan Mensonides. Daarna zeker een maand niets meer vernomen van Mensonides, zelf de telefoon gepakt om te informeren. Datum geprikt voor montage. Op montage dag monteurs aanwezig maar die waren niet helemaal fit dus bleef er 1 monteur over !!! Zonnepanelen zouden op schuin dak en garage worden geplaats, door weersomstandigheden( harde wind ) kon de monteur niet op het schuine dak ( begrijpelijk ) Zelf contact op moeten nemen met Mensonides voor het afmaken van de klus. Na oplevering van de zonnepanelen nog controle gehad van medewerker Mensonides !!!! Hij gaf aan dat de zonnepanelen niet goed waren gemonteerd ........ Hij heeft de foute montage zelf herstelt. Wij zijn niet mensen die moeilijk doen, maar vandaar de opmerking erg rommelig en een beetje verwarrend. Zal wel met de drukte te maken hebben, maar daar mag de klant niets van merken.
Geweldig zeer klantvriendelijk
Goed en en klantvriendelijk
Wat leuk om te horen, bedankt! Met vriendelijke groet, Mensonides Installatie
Super tevreden. Afspraak is afspraak, alles is netjes achtergelaten na de oplevering. Goede uitleg en deskundig personeel. Geen verborgen kosten of mooi weer praatjes.
Plaatsing van nieuwe WC potten , zowel op de boven verdieping als beneden, netje uitgevoerd. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe toiletten.
Complete zonnepanelen installatie geinstalleerd. Goed advies over de mogelijkheden. Nette en vriendelijke mensen. Wij zijn zeer tevreden!
Betrouwbare installateur welke volgens afspraak netjes zijn werk doet.
Installeteur rustige ,en nette werker .Zeer tevreden .
De Hermesweg 7
8861VN Harlingen
Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl