Hele goede service

Zeer tevreden over het hele traject, plaatsen van een nieuwe CV-KETEL. Monteurs waren erg vriendelijk

Wij zijn erg tevreden!

Wij zijn erg tevreden, zeker over de snelle service.

• Afspraken nakomen

Na melding zo snel mogelijk gekomen en gemaakt. Klasse!,

• Afspraken nakomen

Het te betalen bedrag van de factuur vind ik erg duur.

De medewerker was erg vriendelijk en heeft voor zover ik het kan beoordelen zijn werk goed gedaan. Ik zou graag een meer gespecificeerde rekening zien en deze zou ik ook graag via de post ontvangen omdat de door Uw bedrijf gestuurde mails steeds in de spam box terecht komen. Voor jullie gemakkelijk maar voor mij niet. Van verschillende mensen kreeg ik het commentaar: "Zo duur". Wij betelen maar 45 euro. Ik neem aan dat jullie niet alleen naar Bolsward rijden om mijn CV ketel te controleren. Als er bij iedere klant voorrijd kosten gerekend worden is dat voor jullie snel rijk worden.

• Afspraken nakomen

Zeer slechte ervaring met het maken van een afspraak.

Nieuwe ervaring voor de monteur. Kende de installatie niet (alles elektrisch) en moest veel opzoeken in de handleiding. Verder alleen een beetje water bijgevuld en nagekeken op lekkages. En de termostaat opnieuw ingesteld. Ik vind dat de verbruikte 1 uur en drie kwartier te veel is. ( ik hoef toch niet de educatie van de monteur te betalen?) Vr. Gr. J. Tiemersma

• Afspraken nakomen

De monteur heeft een fout gemaakt

De radiatoren in de keuken blijven koud en in de voorkamer worden ze wel warm

• Afspraken nakomen

Op een ongelukkig moment kwam de kou mijn huis binnen. Een telefoontje naar de storingsdienst van Mensonides en binnen een uur werd er gewerkt aan de warmte voor mijn huis. Hij moest er een sneeuwstorm het hoofd bieden. Nogmaals hartelijk dank voor de warmte.

• Afspraken nakomen

wij zijn zeer tevreden en werden zeer snel geholpen voor een nieuwe cv ketel te plaatsen

snel en netjes afgeleverd.

grondwarmte pomp

in onze woning is door u een grondwarmtepomp geinstaleerd,door u perfect afgesteld, ondanks de kou van de laatste week, altijd ca.20.5graden. prima ervaring.

Snel vakkundig en prettig

stroom storing werd snel verholpen

• Afspraken nakomen

was altijd zeer tevreden over Mensonides, behalve over de laatste nota

Beste heer, dame Op vrijdag 22 januari jl had ik problemen met de nieuwe cv ( aangeschaft 22-06-20) de Re Twist koolmonoxide melder begon te piepen en de cv viel uit. Contact gehad met jullie service monteur en er werd mij verteld om het zonder de Re Twist koolmonoxide melder te doen, op advies van de monteur de volgende dag de stekker van dit apparaat weer aan te sluiten om te proberen of de cv het dan weer deed. (En de cv deed het weer niet) Als de cv dan weer uitviel moest ik maandag bellen met Mensonides. Dus maandag bellen en dinsdag kwam er een monteur en heeft alles gecontroleerd. Ik ging er van uit dat dit allemaal onder garantie/onderhoudscontract valt, maar toch kreeg ik vandaag een nota.. Graag een reactie via de mail of telefoontje. Vriendelijke groeten, Fam J.Bosma Grachtswalplein 33 Harlingen Telefoon 0517-412165

Prima werk

Het was een eerste kennismaking na 17 jaar Energie wacht. Dat verliep uitstekend. We zouden niet weten wat als punt van kritiek naar voren is gekomen.

• Afspraken nakomen

Zeer tevreden over het hele verloop van het traject. Ik vond het prettig om gelijk een afspraak aan huis te hebben zonder verder verplichtingen. De dag van montage is ook zeer positief verlopen. Vakkundig en vriendelijk personeel.

• Afspraken nakomen

geen vaste klant en toch top service!

Onze CV ketel was net 1 maand na de garantietermijn defect: lokale installateurs hadden geen tijd of zin in een klus bij een "niet vaste klant" Gelukkig dacht Fa. Mensonides daar anders over en kwam ook bij een niet vaste klant graag langs. Helaas kon het euvel niet in 1 dag opgelost worden omdat er een onderdeel besteld moest worden maar de volgende dag konden wij weer lekker warm gebruik maken van de CV ketel. Byzonder vriendelijke telefoniste voor maken van afspraak en kundige monteurs ( goed in hun vak maar geen spraakwatervallen)

Slechte communicatie

Gemaakte afspraken slecht communiceren

• Afspraken nakomen

Het plaatsen van de ketel en de bijkomende dingen, zijn goed en netjes uitgevoerd. Ik vond het ook heel fijn dat ik tussendoor gepland kon worden (ivm oude ketel die het niet meer deed), hierdoor heb ik maar 3 dagen hoeven wachten. Alleen werd mij verteld dat ik van te voren een offerte zou krijgen, waar ik vervolgens een akkoord op moest geven, en dat de uitvoering pas daarna uitgevoerd zou worden. Deze offerte heb ik echter nooit gekregen.

Professioneel en prettige communicatie

Prettig bedrijf om mee te werken, ze leveren netjes werk en de communicatie is ook goed

• Afspraken nakomen

heldere communicatie komen afspraken na

bij het vervangen van onze cv ketel is ons deskundig advies gegeven en is de verdere afhandeling vakkundig en volgend de afspraken gedaan

Garantie service

Pizzeria Roma Is de garantie service Snel verholpen Wij Zijn zeer tevreden klant Met vriendelijke groeten Pizzeria Roma

• Afspraken nakomen

zeer vlotte en correcte afspraken

Snel actie ondernemend, duidelijke afspraken t.a.v. kosten//keurig en professioneel personeel en instalateurs

• Afspraken nakomen

Als opmerking Zou bij vervangen ketel toch eerst 2 man sturen Vooral bij een oude ketel met boiler die ik had Gelukkig had ik vrij genomen om te assisteren Maar alleen valt het tegen Ook afvoer naar buiten plaatsen is het prettig als je met 2 man bent De installateur had het alleen niet op tijd klaar gehad . Maar toch een prettige en vakbekwaam monteur

• Afspraken nakomen

Snel, goed en conform afspraak

Snel gereageerd op mijn vraag voor vervanging 20 jaar oude CV-installatie door een vakbekwame inspectie van de bestaande situatie. Goed begrip voor mijn complexe wensen, blijkend uit een uitgebreide offerte met volledige beschrijving van uit te voeren werkzaamheden, de te leveren materialen en de datum waarop zou worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens de toch wel complexe installatie geen "gezeur" over tijd, hulpmaterialen en inregel problemen van de nieuwe besturingsprogrammatuur.

• Afspraken nakomen

Op tijd en prima werk gedaan.

Accuraat, snel en deskundig

Lekkage

• Afspraken nakomen

alles op en top geregeld

nieuwe cv-ketel laten installeren

De Hermesweg 7

8861VN Harlingen

Over Mensonides

Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl