Onze ervaring met uw bedrijf is dat men correct de klanten informeert,
op verkeerde locatie gereageerd, deze review is n.v.t.
Originele beoordeling
dinsdag hoor ik binnen 15:30 en 17:45 een tv binnen te krijgen maar om 18;45 had ik nog niks. daarom ben ik gaan bellen en die zijden mij dat hij niet meer zou komen, raar normaal word je dan gebeld. ik ben zelf fulltime aan het werk dus ik moet 1 hele dag vrij vragen om het in ontvangst te nemen, en nu nog een dag omdat hun de afspraak niet na zijn gekomen, dat kan gebeuren maar ik wil wel een tegemoetkoming want ja ik ben 8 vakantie uren kwijt. dat willen ze niet doen om dat het heel druk is........ (hz wat kan ik hier aan doen?) ik heb via een mail dit proberen op te lossen maar ik kreeg als reactie terug: jammer dat je geen begrip kan tonen. maar waarom tonen ze dan geen begrip voor mijn situatie en dragen ze geen verantwoordelijkheid voor hun eigen fout? wil je goede klantenservice wat je nodig hebt bij elektronica zou ik naar de mediamarkt gaan en niet bij deze mensen. wat als hun een fout maken mag jij er voor betalen
Deskundigheid, klantgericht en zeer correcte medewerkers
nvt
Het euvel aan de combiketel, wat een collega installatie bedrijf de laatste 3 jaar niet kon oplossen, is nu door de kundigheid van de monteur direct gevonden en opgelost.
Prima geholpen vriendelijk en kundige mensen top.
De communicatie vond ik niet goed. De dag ervoor kreeg ik een telefoontje van de installateur dat het gebruik van inductie niet mogelijk was op mijn 1 fase aansluiting, ook niet met kookgroep. Ik wist dat het wel kon, genoeg onderzoek naar gedaan en was ook door Liander bevestigd. Op het laatst werd duidelijk dat de installateur aan nam dat ik een 25 amp. aansluiting had. Dat is een 35 amp. Als hij dat gewoon gevraagd had vooraf was het allemaal wat soepeler gelopen. Werkzaamheden verder prima, maar geen decoupeerzaag mee, dus ze hebben de plaat niet ingebouwd, wat wel in de offerte stond. Heeft me 60 euro extra gekost. En tot mijn verbazing zie ik dat het bedrag niet afgetrokken is van de rekening. Dus dat vind ik persoonlijk niet juist. Drie sterren omdat de plaat wel naar behoren functioneert nu.
Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat de plaat goed bevalt. Wij hebben u inmiddels een creditnota gestuurd voor het aangegeven bedrag. Onze excuses voor het ongemak.
Prima advies gekregen inzake de zonnepanelen. Op alle vragen een goed en deskundig antwoord. Na beslissing om met Mensonides in zee te gaan vlot een afspraak kunnen maken. Heren waren mooi op tijd en hebben de installatie ook vakkundig gedaan. Duidelijke uitleg van app en wat er nodig was om terug te leveren op het net. Benodigdheden daarvoor werden ongevraagd aangeleverd. Netjes gewerkt en alles keurig achtergelaten. Ik ben erg tevreden.
Na aanvraag was de offerte snel in de bus. Duidelijk en transparant omschreven, geen verborgen feiten, een all-in aanbieding. Op onze vragen werd snel en duidelijk geantwoord. Levering uitgevoerd door prima monteurs. De heren overlegden eerst over de uitvoering en hebben de installatie prima en zonder mankementen opgeleverd. Vakmensen welke weten wat ze doen.
Goed en netjes gewerkt
Vanaf het eerste contact een goed gevoel! Een duidelijk verhaal en een acceptabele prijs! Ook de levering was volgens afspraak en kleine noodzakelijke punten werden doorgenomen en volgens afspraak geregeld. Verder waren de monteurs vriendelijk en bedreven. Topzaak voor mij dus!
prima service
De werkzaamheden zijn naar alle tevredenheid uitgevoerd door deskundig, correct en vriendelijk personeel.
Alles keurig gemonteerd, zoals het hoort!
Komt afspraken na, problemen worden snel verholpen.
Tevreden. Goede communicatie
De aanvraag en installatie van onze zonnepanelen is goed bevallen. Ben benieuwd naar onze jaarlijkse Energie opwekking. Groet, Fokke Pieter Loosman
Klantvriendelijk en oplossingsgericht
Ervaring is prima geweest. Keurige medewerkers, kundig en vooral ook netjes gewerkt. Zal Mensonides zeker aanbevelen.
Sjoch hjir boppe
prettig kontakt.
heb goed gevoel bij Mensonides installatiebedrijf voor wat betreft advisering, prijsstelling en uitvoering. Monteurs zijn plezierig en adequaat
Geachte firma, Vandaag een kaart in de postbus aangetroffen omdat de monteur langs was geweest en niemand thuis aantrof. Onderstaand de tekst uit onze mail d.d. 27-08-2020: Goedenavond Mensonides, Het voorgestelde tijdstip op dinsdag 1 september gaat helaas niet lukken. Is het mogelijk om donderdag 3 september of vrijdag 4 september langs te komen? Graag vernemen we jullie reactie. Met vriendelijke groet, Fam. G. van der Steege NB Om dit bericht te kunnen versturen heb ik de keuzevragen moeten aanvinken....
Monteur komt langs voor waterlekkage langs het rookgasafvoer van de cv installatie. Monteur gaat op onderzoek uit en zijn oordeel luid "ik kan het niet ontdekken/zien. Waarop ik vroeg en nu dan!? Want zo kan het niet blijven. Vervolgens begon hij over zijn collega's die het goed hadden aangelegd en niet aan de dakdoorvoer hadden gezeten/vervangen. Daar gaat het mij ook niet om want de lekkage moet worden verholpen. Eerste advies van de monteur was om een aannemer te bellen voor beoordeling van het lood, dat zou kunnen maar het probleem moet opgelost worden. De monteur kon mij niet garanderen of het dakdoorvoer wel waterdicht was. Want hij kon het niet zien. Ik begrijp de weersomstandigheden waren op het moment dat de monteur er was niet goed. Maar ik heb nu geen goede diagnose en zou graag zien dat daar wel met ervaren ogen naar gekeken word. Want er word niet in het wilde weg zomaar een dure loods-lap vervanging toegepast op basis van "kan het niet ontdekken/zien" Met vriendelijke groet, Mulder
Door Mensonides uitstekende zonnepanelen geïnstalleerd, duidelijke uitleg. Voor de installatie keuze uit verschillende panelen (met of zonder omvormers of optimerzers). Goede garantie voorwaarden en afspraken worden keurig nagekomen.
De Hermesweg 7
8861VN Harlingen
Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl