In alle opzichten geslaagd, vanaf comminicatie tot uitvoering.

Na een eerdere negatieve ervaring m.b.t. een installateur van P.V. panelen, wilden wij dit niet nogmaals beleven. Deze keer hebben wij ons goed voorbereid m.b.t. de technische mogelijkheden via de website van Mensonides. De keuze was toen snel gemaakt. Offerte/advies traject was bijzonder helder. Na opdracht verlening keurig tijdig ingepland. De uitvoering met prettig personeel geheel volgens verwachting. Een kleine storing werd tijdig opgemerkt en probleemloos verholpen. Kortom, ons vertrouwen in M.: een tien met griffel. We zien uit naar het vervolg omtrent vernieuwen keukenapparatuur.

• Afspraken nakomen

Snelle, vriendelijke en deskundige service.

Na de vakantie thuis gekomen. Blijkt er lekkage te zijn als er gedoucht wordt. Contact opgenomen en de volgende dag direct een monteur langsgekomen. Kon niet direct gefixet, onderdeel besteld en de volgende dag (vrijdag) nog gemonteerd. Dus in het weekend weer de douche beschikbaar, heel fijn met drie pubers in huis.

• Afspraken nakomen

Zeer tevreden over de flexibele inzet van de monteur en tevreden over de uitvoering van het werk.

Zeer tevreden over de klantgerichtheid van de planning en de monteur. Een beetje jammer dat niet meteen de optimale wijze van uitvoering van de klus duidelijk was. Maar na advies van Meindert Algera, jarenlang onze vaste en vertrouwde installateur, is de klus voorspoedig geklaard.

• Afspraken nakomen

Vond het een pittige rekening

Vooral de werktijd van 1 uur en 45 minuten heb ik mijn twijfels. Rekening inmiddels al betaald.

• Afspraken nakomen

slechte respons op klacht factuur

Mijn klacht over de druk in mijn cv-ketel is slecht behandeld door het door jullie ingeschakelde lekdetectiebedrijf. ik heb hierover diverse mails gestuurd naar aanleiding van de factuur. 672 euro voor een half uur aanwezigheid en niets hebben gedaan(niets kunnen doen) leek mij wat te gek. Na de vele mailtjes heb ik nu een factuur van 404 euro. Ik betaal dit om dat ik er helemaal klaar mee ben maar teleurstellend is het wel. had op zijn minst verwacht dat Mensonides hiervan ook een deel voor zijn rekening zou nemen. Lees mijn mailtjes maar na en trek zelf een conclusie. Hoop dat jullie kunnen begrijpen dat ik teleurgesteld ben. HG, Willem de Graaf

• Vakmanschap N.v.t.

Top bedrijf

Ervaren deskundig goede service.

vriendelijk en hulpvaardig

tijdstip was goed. meneer heeft ook nog een klein 'kraanprobleempje' opgelost. ik weer blij.

prima medewerkers

goede service aan de telefoon,uitleg thuis ook goed, echter het op papier zetten van de order kon beter. diverse keren mailverkeer gehad. Duidelijkheid over wanneer er iemand komt en het tijdstip. monteur gaf goede voorlichting

• Afspraken nakomen

Goede communicatie Handig via de website een bestelling geplaatst Tevreden over de monteur. Vriendelijk en netjes gewerkt

Aan te bevelen

Ik had een vakman aan het werk om een nieuwe ketel te instaleren zeer tevreden ik raad iedereen aan mensonides te nemen voor een nieuwe ketel.

Alles voor elkaar!

Alles voor elkaar!

• Afspraken nakomen

Positieve mensen die goed werk afgeleverd hebben!

Positief, vakmensen

Installateurs denken mee, geven duidelijke uitleg over de geïnstalleerde apparatuur. Kunt altijd bellen met vragen.

prettig!

bedrijf komt afspraken goed na en denkt mee over de juiste oplossing

Snel en vakkundig

Een snelle en vakkundige installatie. Alles zeer schoon en netjes achter gelaten

Prima monteur

Prima. Goed werk verricht, persoonlijk en correct.

Goede vriendelijke monteur

Goede vriendelijke monteur

Serieus vakmanschap

Goede check ter plekke en terugkoppeling omtrent plaatsen van zonnepanelen. Installatie volgens afspraak, bij vragen goed contact met de klant. Schoon gewerkt en een goede uitleg aan de klant. Uitstekend gebruik van de mogelijkheden van internet.

• Afspraken nakomen

Al wist ik niet dat er iemand langs kwam. Ben tevreden hoor.

Tevreden met produckt

Alles prima voor mekaar

prettig met jullie samen te werken

• Afspraken nakomen

Een goede en snelle service

• Afspraken nakomen

Na installatie lekte er 1 koppeling een heel klein beetje. Na iets aandraaien opgelost.

• Afspraken nakomen

Netjes plaatsen van de nieuwe ketel

De ketel is netjes geplaatst leiding werk netjes en strak aangelegd.

De Hermesweg 7

8861VN Harlingen

Over Mensonides

Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl