Dit was de eerste keer dat ik een tentamentraining heb gevolgd en ik ben meer dan tevreden en het was mijn geld meer dan waard. Geiske legt super duidelijk uit en gaat in op elke vraag. Ook de tentamenbundel en de slides van de lessen zijn erg fijn als hulpmiddel om de stof te leren. Ik begrijp de stof nu veel beter en heb door middel van de extra opdrachten meer kunnen oefenen, erg fijn.
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Fenna van TentamenTrainingen
Voor het vak psychometrie heb ik de Tentamentraining gevolgd. Geiske heeft een fijne manier van uitleggen, rustig en begrijpelijk. Kwalitatief een goede training. Nu hopen dat het resultaat voldoende gaat zijn
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Fenna van TentamenTrainingen
De docent heeft in 3 sessies van 4 uur alle onderwerpen behandeld die heerst moeten worden voor het tentamen. Het is merkbaar dat ze helemaal in de stof zit en kan refereren aan oude examens om ons goed voor te bereiden op het tentamen. Ze pakt vragen en opmerkingen soepel op in de uitleg en probeert de hoofdlijnen en begrippen te verduidelijken.
Hi! Super fijn dat je zo veel aan deze training hebt gehad, we zullen dit ook zeker doorgeven aan jouw docent! Succes met studeren :) Groetjes, Fenna van TentamenTrainingen
Geiske kan zo goed uitleggen. Ze heeft hier echt talent voor!
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze enquête in te vullen. Heel erg fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Fenna van TentamenTrainingen
Ik vond dat er duidelijk werd uitgelegd, een goed tempo werd gehanteerd. Ik vond het handig dat er met kleurtjes is gewerkt voor de formules.
Hi! Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Duidelijke uitleg, er wordt veel besproken, voldoende pauze om de 4 uur vol te kunnen houden. Ik had echter wel graag een completere tentamenbundel willen hebben en na elke les oefenopgaven om te oefenen.
Hi! Super bedankt voor deze mooie review, we zullen ons best doen het niveau te blijven verbeteren. Groetjes, Fenna van TentamenTrainingen
De uitleg is ontzettend helder door de koppeling naar de praktijk en voorbeelden uit het dagelijkse leven. Je leert wat je moet doen en WAAROM je iets doet.
Hi! Bedankt voor deze super mooie review! We zullen dit ook zeker even aan de docent doorgeven! Groetjes, Fenna van TentamenTrainingen
Hele fijne training. Ik vind statistiek en psychometrie heel erg lastig maar dankzij deze training begrijp ik het een stuk beter. Heel erg bedankt hiervoor!
Echt heel fijn.
Hi! Top dat je zo veel aan de training hebt gehad! Heel veel succes met studeren! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Ik heb tijdens de training veel punten op de i kunnen zetten en veel extra begrip gekregen over de stof
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Heel veel succes met je tentamens! Groetjes, Fenna van TentamenTrainingen
Vind het duidelijk en fijn uitgelegd.
Hele fijne uitleg
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de training. We zullen dit ook zeker aan jouw docent doorgeven! Groetjes, Fenna van TentamenTrainingen
Heel fijn en duidelijk overzicht van alle tentamen stof op een rustige en duidelijke manier. Veel tijd en ruimte voor vragen.
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Fenna van TentamenTrainingen
rustige, heldere uitleg van alle moeilijke concepten. Neemt echt de tijd zodat iedereen het begrijpt.
Hi! Super fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen. Bedankt voor het invullen van de enquête :) Groetjes, Fenna van TentamenTrainingen
Ik vond de Masterclass Juridische Aspecten van Bedrijfskunde erg leerzaam. De stof werd erg goed uitgelegd. Wel vond ik dat het jammer dat er weinig gebruik werd gemaakt van open (oefen)tentamenvragen. Er hadden meer vragen gesteld kunnen worden waarmee me zelf aan de slag hadden kunnen gaan.
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. Altijd fijn om zo’n mooie review te ontvangen en we zullen je tips zeker meenemen in de evaluatie van deze training! Groetjes, Timothy van TentamenTrainingen
Hij ging er in een rustige tempo doorheen vond ik, maar alles was wel erg duidelijk uitgelegd. Had ook meerdere keren aangegeven dat hij bereid is om te helpen als we vragen hadden of iets niet duidelijk was, dat vond ik erg fijn!
Hi! Bedankt voor deze super mooie review! We zullen dit ook zeker even aan de docent doorgeven! Groetjes, Timothy van TentamenTrainingen
Excellent preperation for the QDA1 exam. Great and knowledgable tutor who explains all concepts very well. Easy to understand and learn.
Hi! Good to hear that you benefited so much from the training. Thank you for filling in the evaluation! Kind regards, Timothy from TentamenTrainingen
Bahar kon heel goed alle les materiaal uitleggen en was heel behulpzaam
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
I really got a head start on my exam practice
Hi! I’m glad to hear that the training went so well. Good luck with your other exams! Kind regards, Jody from TentamenTrainingen
Niet heel veel nieuwe stof geleerd, maar kan me voorstellen dat het misschien nuttig zou kunnen zijn.
Hi! Heel erg bedankt voor je feedback. We zullen je tips meenemen om het niveau van onze trainingen te blijven verbeteren! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
De docent wist waar ze het over had en kon dit duidelijk aan ons uitleggen
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de training. We zullen dit ook zeker aan jouw docent doorgeven! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Legt duidelijk en rustig uit
Hi! Super fijn dat je zo veel aan deze training hebt gehad, we zullen dit ook zeker doorgeven aan jouw docent! Succes met studeren :) Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Ik vond de training op zich prima. De stof werd beknopt herhaald. Het enige wat ik minder vond is dat de trainer de tentamenbundel vaak “voorlas”. Ik kon dan letterlijk meelezen met wat hij vertelde… en de meest ingewikkelde processen (zoals het proces van VDJ recombinatie) werden niet in detail besproken (maar dan konden we zelf nog eens goed naar de afbeelding kijken), terwijl dit juist de dingen zijn waarvan ik het fijn vind als ze nog eens goed uitgelegd worden in een training. Verder is de docent wel erg behulpzaam. De docent moest alleen wel vaak antwoorden op vragen opzoeken waardoor ik een beetje de indruk kreeg dat hij de stof niet helemaal kende.
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. We zullen je tips zeker meenemen in de evaluatie van deze training! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Hisham gave the explanation in a very structured way which helped me to understand it easily . I am so glad I joined the midterm training and It's also good to mention that he provided very useful examples for practice, with organised slides (But it was almost only for the statistical part.) but I had the feeling that the material of the 3week didn’t cover enough or maybe the attention was more on the first two weeks, but in general was very helpful.
Hi! Great to hear you enjoyed the training! We will also pass this along to the teacher :) Kind regards, Jody from TentamenTrainingen
Fijne rustige uitleg. Jammer dat we natuurlijk niet alle stof hebben kunnen behandelen vanwege de uitval van de eerste les. Maar wat we wel hebben behandelt was erg nuttig en gaf me een wat duidelijker overzicht van de stof. Ook was ze erg aardig.
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze enquête in te vullen. Heel erg fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Marijn van TentamenTrainingen