overall experience was good. The customer service was perfect and responded very quickly. The teacher was very nice and knew a lot about the course which made me feel extra confident in what I was learning. Only we did learn more topics than there were in the course. This time could have better been used for topics we really needed to know.
Hi! I’m glad to hear that the training went so well. Good luck with your other exams! Kind regards, Jody from TentamenTrainingen
Ik heb deze tentamentraining als heel erg prettig ervaren. De docent maakt tijd vrij om je vragen te beantwoorden en er wordt vooral tentamengericht gewerkt, wat ik heel fijn vind.
Hi! Super fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen. Bedankt voor het invullen van de enquête :) Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Ik heb zeker dingen geleerd in de training en de onderwerpen werden weer even opgefrist. Soms had ik het idee dat het niet optimaal was voorbereid en had ik het gevoel dat de docent niet helemaal lekker in de stof zat (gaf hij zelf ook toe) waardoor hij het zelf ook lastig vond om sommige vragen te beantwoorden/uitleggen. Dat vond ik dan wel jammer en raakte er af en toe van in de war (ook als hij dingen soms naar mijn idee moeilijker uitlegde dan ze waren). Dat vond ik dus jammer, maar hij reageerde wel meestal snel op appjes en kon dit dan via app wel goed uitleggen dus dat was fijn !
Hi! Heel erg bedankt voor zo’n mooie review. We zullen je tips meenemen om het niveau van onze trainingen te blijven verbeteren! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
good
Hi! Goed om te horen dat je zo veel aan onze training hebt gehad. Succes met je tentamens :) Groetjes, TentamenTrainingen
Fijn snel de stof herhaald en stappenplannen gekregen. Vervolgens heel veel kunnen oefenen wat uiteindelijk het belangrijkste is omdat op het tentamen altijd een beetje in een raadsel wordt gesproken. Dit is nu een stuk duidelijker. Ook wordt er goed ingegaan op vragen van de studenten. Verder stelt hij zich tot het tentamen nog open voor eventuele vragen via onze appgroep, dit is fijn voor wanneer er toch nog iets komt dat ik niet snap.
Hi! Super fijn dat je zo veel aan deze training hebt gehad, we zullen dit ook zeker doorgeven aan jouw docent! Succes met studeren :) Groetjes, TentamenTrainingen
Super duidelijk. Stappenplannen erbij en fijne uitleg. Veel vragen uitgewerkt!
Hi! Bedankt voor deze super mooie review! We zullen dit ook zeker even aan de docent doorgeven! Groetjes,TentamenTrainingen
Fijne training gevolgd; waardoor ik nu alles weet over de stof en ermee aan de slag kan gaan.
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, TentamenTrainingen
Hi! Super fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen. Bedankt voor het invullen van de enquête :) Groetjes, TentamenTrainingen
Ik heb veel gehad aan de uitleg gehad. Mette legt alles heel rustig uit en geeft simpele voorbeelden. Wel zijn er weinig opgaven die ik nog niet had gemaakt. Hij gebruikte opgaven van JOHO en oude oefen tentamens maar die heb ik allemaal al gemaakt maar de hulp was goed!
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, TentamenTrainingen
Goede ervaring. De tentamen training is zeer nuttig geweest!!
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, TentamenTrainingen
Geiske legt alles op een super heldere manier uit waarbij ze interactieve oefeningen toepast tijdens haar masterclass.
Hi! Bedankt voor deze super mooie review! We zullen dit ook zeker even aan de docent doorgeven! Groetjes, TentamenTrainingen
Heel fijn dat alles stapsgewijs uitgelegd wordt. Duidelijke uitleg en duidelijke PowerPoint.
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het achterlaten van de review! Groetjes, TentamenTrainingen
Nice fast pace of teaching, and never a no if students ask for more explanation.
Hi! I’m glad to hear that you benefited so much from the training. Good luck with your exams :) Kind regards, TentamenTrainingen
Fijne training maar de tijden van de les waren erg onpraktisch. De lessen waren erg kaat waardoor het moeilijker was om te consentreren en soms was de uitleg wat rommelig
Hi! Heel erg bedankt voor de review. We zullen je tips meenemen om het niveau van onze trainingen te blijven verbeteren! Groetjes, TentamenTrainingen
Geiske is altijd fantastisch in het uitleggen van statistiek. Heel concreet en stapsgewijs door de stof heen.
Hele fijne uitleg. Super fijn dat alles stap voor stap wordt gedaan en alles heel vaak herhaald wordt. Daarnaast fijn dat ze niet alleen verteld maar ook alles gelijk zichtbaar maakt door te schrijven en tekenen. Dit zorgt ervoor dat er een duidelijk overzicht ontstaat. Ook het verschillend kleurgebruik maakt het zeer overzichtelijk. Al met al begrijp ik de stof een heel stuk beter!
Ik merkte op dat Geiske de tijd neemt voor een ieder zijn vraag en er echt voor wil zorgen dat aan het einde van een training elke vraag is beantwoord. Wat ik ook als fijn heb ervaren is dat Geiske haarzelf meermaals deed herhalen om haar punt duidelijk te maken. Hierdoor bleven de extra belangrijke zaken bij mij extra hangen.
Veel verheldering over de moeilijke onderwerpen van dit vak!
Het is heel fijn dat Geiske echt vanaf het begin stap voor stap de theorie uitlegt, dit doet ze met kleurtjes waardoor het heel duidelijk is.
Ik zag mijn Statistiek tentamen echt niet zitten, maar door deze snelle masterclass heb ik een goede basis voor het tentamen. Ik heb er meer vertrouwen in gekregen!
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
De samenvattingen zijn altijd volledig en een goede herhaling van de stof. Afgelopen 3 blokken misten ze helaas wel veel belagnrijke informatie, dit is ook de reden dat ik geen 5 sterren gaf. De trainingen voor statistiek waren heel fijn en duidelijk. Na het volgen van de cursus heb ik mijn tentamen vorige keer gehaald. Verder heb ik niet veel opmerkingen. De samenvattingen zijn zeker een aanrader, maar soms moet je ze zelf met wat informatie opvullen. Vaak hebben ze ook vragen om mee te oefenen en dat is echt het beste aan de samenvatting. Zo voel ik me snel al meer verzekerd in me tentamen.
Hi! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback aan ons door te geven. Altijd fijn om zo’n mooie review te ontvangen en we zullen je tips zeker meenemen in de evaluatie van deze training! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Helder, duidelijk en enthousiast. Geiske geeft heel fijn les.
Hi! Super fijn dat je zo veel aan deze training hebt gehad, we zullen dit ook zeker doorgeven aan jouw docent! Succes met studeren :) Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
De docent legde alles helder uit en legde de basis goed uit. Sommige zaken werden voor mij duidelijker, bijvoorbeeld dat je een z-score altijd negatief kunt maken zonder 1-p te hoeven doen. Een tip voor de docent: als een student problemen heeft met zijn/haar camera, houdt het dan niet te lang bezig. De docent was aardig, wat fijn is in vergelijking met sommige andere docenten. Volgende keer zou er wat dieper op de materie ingegaan kunnen worden, aangezien de cursus wordt gegeven vlak voor het tentamen. Dat zou voor de meesten van ons fijn zijn, aangezien we dan verder zijn dan alleen de basis.
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
De lessen waren goed te volgen en er was altijd ruimte voor vragen. Ook was de uitleg duidelijk door middel van het gebruik van voorbeelden.
Very analyzing and helpful
Hi! I’m happy to hear that you liked our training! Good luck with your exams :) Kind regards, Jody from TentamenTrainingen