Overall it's always been pretty good, just this time around there were technical issues and because of that the course got delayed
Hi! I’m happy to hear that you liked our training! Good luck with your exams :) Kind regards, Jody from TentamenTrainingen
Deze training voor Europees economisch recht is gegeven door zowel Dania als Emy. beiden hebben de toetsstof heel fijn en duidelijk uit elkaar gezet en doorgenomen, en geholpen met de toepassing hiervan
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docenten! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Rustig en aandachtig
Hi! Fijn dat je zo tevreden bent over deze training! Heel erg bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
All good
Hi! Very nice to receive such a nice review. Good luck with your other exams! Kind regards, Jody from TentamenTrainingen
Dania legt alles heel duidelijk uit.
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de training. We zullen dit ook zeker aan jouw docent doorgeven! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
erg duidelijke docent die alle tijd nam
Goed.
Hi! Goed om te horen dat je zo veel aan onze training hebt gehad. Succes met je tentamens :) Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Zie boven
ik vond de tentamentraining goed georganiseerd, de stof over de longen is goed aan bod gekomen, er was intern overleg tussen zowel docent als studenten onderling. Echter is er niks besproken over de nieren, en was het soms moeilijk en langdradig te volgen.
Hi! Bedankt voor de feedback. We zullen dit bespreken met de docent, zodat dit in het vervolg anders aangepakt wordt. We nemen je tips en tops mee bij onze evaluatie om de training te verbeteren. Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Veel geleerd tijdens de cursus. Hicham heeft veel kennis over de stof en beschikt over het vermogen om dit duidelijk over te brengen aan zijn studenten.
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
In de trainingen werden de verschillende onderwerpen duidelijk uitgelegd en was er genoeg ruimte om vragen te stellen over de lesstof.
Hi! Bedankt voor deze super mooie review! We zullen dit ook zeker even aan de docent doorgeven! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
De training was erg goed. Alles werd niet te snel en ook niet te langzaam uitgelegd en je kon altijd vragen stellen. Verder was het fijn dat vage wetsartikelen goed werden geïllustreerd met behulp van praktische voorbeelden.
Goede voorbereiding voor het wiskunde tentamen. Hicham is een docent die fijn alles kan uitleggen.
Ik zou willen dat mijn docent het op dezelfde simpele, aandachtige en heldere manier had uitgelegd. Elke stap wordt goed en stapsgewijs uitgelegd en Hicham zorgt voor een prettige sfeer. Iedereen aan te raden
Hi! Top dat je zo veel aan de training hebt gehad! Heel veel succes met studeren! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Duidelijke bijles van een docent met kennis
Hi! Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen. Veel succes met je andere tentamens! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Duidelijk, een leerzame training en goede voorbereiding op het tentamen
Hi! Bedankt voor het invullen van de enquête. Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Hicham is een fijne docent. Hij legt alles stap voor stap uit, geeft goede tips en zorgt ervoor dat iedereen die vragen heeft die kan stellen. Het is dus super makkelijk om te volgen en aan het eind weet je duidelijk wat je moet doen. Af een toe een grapje maakte de les helemaal compleet. Een echte aanrader dus!
Goede tentamen training van een bevlogen en goede docent.
Hi! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze trainingen! Heel veel succes met je tentamens :) Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Ik ben erg blij met de aankoop van deze tentamentraining! Hicham legt alle stof goed uit en biedt de mogelijkheid om vragen te stellen. Na deze training begrijp je de stof en heb je genoeg kennis om de wiskundige opdrachten te maken!
Met aandacht begeleid door de gehele leerstof.
Hi! Super dat je zoveel aan de training hebt gehad. Bedankt voor het invullen van de enquête! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Uitleg was helder en met een goede koppeling naar het afgelopen tentamen en andere tentamens.
Duidelijke uitleg
Tijdens de lessen ben ik op een leuke en interactieve wijze begeleid. Daarnaast heb ik veel geleerd en veel geoefend.
Nuttige en duidelijke training voor het onderdeel wiskunde voor Pre-master.