Hicham legt alles rustig uit, neemt de tijd en brengt de stof op een leuke manier.
Hi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent! Bedankt voor het invullen van de enquête en ik wens je heel veel succes met je tentamen! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Tijdens de training leer je de basics van de stof en oefen je veel vragen, zodat je goed voorbereid bent voor het tentamen.
Hi! Bedankt voor het invullen van de enquête. Ontzettend fijn om zo’n mooie review te ontvangen! Groetjes, Jody van TentamenTrainingen
Uitstekende uitleg per onderwerp met genoeg oefenopgaven. Dit zorgt ervoor dat je alle varianten van tentamenvragen kan oplossen. Ook wordt alles heel helder en rustig uitgelegd.
For mathematics een goeie verzorgde training van Hicham.
Goeie ervaring.
Een fijne manier van lesgeven, vrolijkheid, humor, duidelijke uitleg en er bestaan geen domme vragen. Vond ik erg fijn want ik snapte er niets van haha
De training was erg goed, waarbij de docent op de hoogte was van de gevraagde tentamenstof.
Een duidelijke training die veel bijdraagt om de stof te begrijpen. De docent doet er alles aan om zeker te weten dat iedereen hun vragen juist worden beantwoord en dat ze de stof kennen en kunnen toepassen.
Heb veel van de training geleerd en heeft me wel geholpen met het leren van de stof
Tevreden
Uitleg 10x beter dan de docent. Gewoon in jip en janneke taal.
Hele fijne lessen van Hicham gehad. Legt alles rustig uit en zorgt dat je het snapt.
Per onderwerp een duidelijke uitleg waardoor ik van 0 wiskunde b ervaring naar wiskunde b examen ready ben
Duidelijk uitleg en hij neemt ons goed mee in de sommen.
Hele duidelijke uitleg!
Helder verhaal
werd vaak gezegd: leg ik in de tentamentraining uit terwijl je moet een goede training geven om te laten zien dat je er wat aan hebt. veel dingen zou die op terug komen terwijl die dit niet deed. ik vond het geen uitleg maar opsomming van punten.
The experience with your company was good. Clear and quick communication.
De Masterclass was erg duidelijk en heeft mij gemotiveerd om goed te gaan leren voor het tentamen.
Deze lessen hebben mij stap voor stap uitgelegd hoe de formules werken. Door de vaste structuur kon ik de mijn focus er goed bij houden. Daarnaast nam Geiske de tijd voor alle vragen en vond ze het niet erg om dingen soms 5 tot 10 keer opnieuw uit te leggen :)
Fijne training, vorig jaar 2 keer geprobeerd om dit vak te halen maar helaas niet gelukt Na deze training ruim gehaald! Duidelijke uitleg en al je vragen worden behandeld. Enige minpuntje vond ik de les om 17:30-21:30 op de maandagavond. Dit was voor mij een vervelend tijdstip, merkte dat ik toen redelijk mijn concentratie kwijt was Voor de rest top!
In een vogelvlucht door alle lesstof. Een erg enthousiaste training met veel handige oefenvragen.
Ik vond het fijn een keer een volledig overzicht te krijgen van het hele vak. Ik volg het al voor de derde keer en dit gaf eindelijk een overview van alles, dus dat is top.
Goede structuur, duidelijk kort en toepasselijk.