Voldoet zeker aan je verwachtingen

Lapland voldoet zeker aan je verwachtingen… ik zeg DÓEN!!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 40-59 jaar

Deze reis was in één woord geweldig!

Deze reis was in één woord geweldig!!! Wat een ervaring om -32 mee te maken samen met alle mooie excursies. Het was Magical!!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 40-59 jaar

Prachtig land om te zien in de winter

Als je interesse hebt in Lapland en hoe het er uitziet zeker doen. Het is een prachtig land om te zien in de winter

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 40-59 jaar

Fantastische vakantie in de witte wereld van Lapland!

Fantastische vakantie in de witte wereld van Lapland. Elke dag een leuke activiteit, veel gezelligheid met de Villavibers in je eigen appartement en met de hele groep en heerlijke en goed verzorgde 3-gangendiners elke avond. Echt een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 40-59 jaar

Leuke reis naar het bijzondere Georgië!

Leuke reis naar het bijzondere Georgië, goede pistes en geen rijen voor de liften, compacte groep en zelf het feestje bouwen bij de apres ski.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Georgië | 25-39 jaar

Niet je standaard wintersport

Niet je standaard wintersport . Dit zorgt ervoor dat je in een groep met avontuurlijke singles terecht komt. Heerlijke week gehad, zeker een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Georgië | 25-39 jaar

Een reis om niet snel te vergeten!

Wil je echte pistes? Goede stevige sneeuw en een groot skigebied? Ga dan naar Serfhaus. Daarbij het hotel is top! Het eten erg goed en de kamers mooi verzorgd. Een reis om niet snel te vergeten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 25-39 jaar

Het is een leuke vakantie als je goed kan skiën.

Het is een leuke vakantie als je goed kan skiën en van veel drukte houdt. Als je niet kan skieen neem vooraf skieles, want dan is het minder leuk.

VillaVibes is fantastisch!

Jongens, VillaVibes is fantastisch! Dit wil je doen! Een groepsreis was echt totaal buiten mijn comfortzone en ontzettend spannend om te boeken en om te gaan doen, maar dit overtreft echt mijn verwachtingen. Je gaat met een grote groep dus er zijn altijd mensen met wie je een klik hebt. Iedereen is "alleen" op vakantie dus mensen stellen zich open voor leuke gesprekken en om jou te leren kennen. Je hoort er dus automatisch echt bij. De skivakantie naar Serfaus is een absolute aanrader. Het hotel ligt letterlijk tegenover de U-bahn en mocht je willen wandelen dan is alles binnen 10 minuten lopen bereikbaar. Het diner en ontbijt is echt goed geregeld. Qua skiën kan je jezelf indelen in verschillende niveaus skisafari, dit kan je per dag gewoon wisselen. En na afloop kan je wanneer je wilt naar de aprés-ski omdat daar altijd wel mensen zijn van de groep. Heb je daar geen zin in dan trek je je terug in het hotel of ga je heerlijk ergens op een terrasje zitten. Mogelijkheden genoeg! Het Skidepot, wat een uitkomst is dat! Bij de liften (eindhalte U-bahn) vind je het skidepot waar je voor een prikkie je ski's skischoenen en toebehoren (verwarmd) kan stallen zodat je niet in je skischoenen de après-ski in hoeft. Ook qua skigebied heeft Serfaus alles. Het heeft veel hele brede rode pistes die in Zwitserland als blauw aangemerkt zouden worden, dus je kan ook als minder goede skiër overal vanaf en gewoon goed met de groep meekomen. Daarnaast zijn er ook voldoende uitdagendere pistes en funparks waar je je kan vermaken. Kortom, bij twijfel 100% doen! Het is gegarandeerd een onvergetelijke vakantie.

Hele leuke vakantie!

Hele leuke vakantie met top groep in pracht hotel en top reisleiding.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 50-69 jaar

Hele fijne reisleiding en skigidsen die makkelijk benaderbaar zijn!

Waarom deze skivakantie? Hele fijne reisleiding en skigidsen die makkelijk benaderbaar zijn, met je meedenken en een goede sfeer neerzetten. Mede daardoor wordt de groep een veilige groep waarmee het niet alleen leuk is om te skiën, maar ook om nog andere activiteiten mee te ondernemen zoals een pubquiz, rodelen etc. Niets moet, alles mag. Maar door de goede sfeer wíl je gewoon alles doen. Bovendien ging het huren van materiaal erg makkelijk en kreeg je voorafgaand aan je vakantie per mail de nodige informatie. Tijdens de vakantie tijdens het ontbijt en avondeten een 'briefing' over alles wat je over die dag moest weten en dat werd dan kort en bondig in de appgroep gezet. Dat is wat mij betreft 'ontzorgen' waardoor je gewoon heerlijk van je vakantie kunt genieten. Ik weet wel waar ik mijn volgende vakantie ga boeken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 50-69 jaar

Top week gehad, ik kijk al uit naar een vervolgreis!

Ben mee geweest op wintersport naar Kirchberg, mijn eerste Villa Vibes reis, top week gehad met enthousiaste skiers, gezellige apres-ski en ik kijk al uit naar een vervolgreis. Voor alle twijfelaars: gewoon doen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 50-69 jaar

Echt een super vakantie gehad!

Echt een super vakantie gehad. Leuke groep, iedereen praat met iedereen. Hotel was echt top en er werden hele leuke activiteiten georganiseerd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 50-69 jaar

Super goed hotel met uitstekende wellness en heel goede keuken.

Super goed hotel met uitstekende wellness en heel goede keuken. Mocht iets dichter bij de pistes liggen. Skigebied lager gelegen dus sneeuwkwaliteit is heel wisselend. Indien gewenst kan je in de groep van je eigen niveau skiën en eventueel elke dag van groep veranderen. Veelheid en vrijblijvendheid van de avondactiviteiten is top.

Superleuke vakantie gehad!

Superleuke vakantie gehad. Alles goed geregeld en het geld waard. Waardevolle contacten aan over gehouden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 50-69 jaar

Fijn all inclusive concept.

Fijn all inclusive concept. Hotel is naast skilift. Gebied is erg breed maar misschien niet makkelijk voor beginners. We hebben strak blauwe lucht elke dag. Eten was goed behalve koken van rijst kunnen ze niet. Harde ongaar rijst geserveerd een beetje jammer maar verder alles wel lekker. Ontbijt was simpel maar goed.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 40-55 jaar

Weer een super gezellige top week in de sneeuw gehad met de beste crew, een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 40-55 jaar

Ik heb ontzettend veel lol gehad, tranen en buikpijn van het lachen

Mijn eerste vakantie alleen. Ik vond het super spannend. Voor mij was gezelligheid en samen met anderen de reden om het te proberen. Wintersport leek me daar heel geschikt voor, iedereen die daar is heeft in iedergeval één over eenkomst, ze houden van wintersport. Persoonlijk was ik niet op zoek, zelfs een beetje bang voor, een datingsreis. En dat was het absoluut niet. Ik heb ontzettend veel lol gehad, tranen en buikpijn van het lachen, mooie open en eerlijke gesprekken gevoerd. Ruimte om te doen waar jij je prettig bij voelt. Thuiskomen is echt weer even schakelen. Ik denk dat dit voor mij zeker niet laatste villavibes reis gaat zijn!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 40-55 jaar

Inmiddels hebben jullie wel genoeg positieve ervaringen toch?

Inmiddels hebben jullie wel genoeg positieve ervaringen toch?

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 40-55 jaar

Ik heb me super vermaakt in St Christoph en het mooie skigebied Arlberg.

Ik heb me super vermaakt in St Christoph en het mooie skigebied Arlberg. Een grote gezellige groep waardoor je altijd met meerdere mensen een klik hebt. Een goed hotel met lekker eten. Mede door de reisleiding is alles goed geregeld. Ik zou het zo weer doen! Let op, dit is geen budget reis..

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 40-55 jaar

Ik heb altijd een fantastische tijd gehad

Ik ben 2 keer met VillaVibes geweest en ik heb altijd een fantastische tijd gehad. Ik heb veel gelachen en nieuwe mensen ontmoet. Ik kan niet goed skiën maar het was geen probleem. Ik heb met andere mensen skilessen gehad. Alles was prima geregeld.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sauze d'Oulx | 35-49 jaar

Goed hotel met uitgebreid ontbijt en diner

Het is een goed hotel met uitgebreid ontbijt en diner, waarbij je zelf alles kan pakken. Het is een redelijk groot skigebied met mooie pistes en het ligt hoog genoeg. Er zou wel wat geïnvesteerd mogen worden in modernere liften, meer en betere wc's bij de restaurants op de piste en in sneeuwkanonnen om kale plekken te bedekken.

Prachtig gebied

Prachtig gebied met een fijne variatie aan mooie pistes. Ook als snowboarder was het heel fijn: geen lange vlakke verbindingspaden, ik heb maar heel af en toe een kort stukje hoeven steppen. De lunch- en koffietentjes zijn een fijne afwisseling op het gebruikelijke Franse - en Oostenrijkse. Zowel qua aanbod, gastvrijheid als ook de prijzen. Soms zit je in een iets trager liftje maar de voordelen van zo'n wat minder massaal gebied wegen daar ruim tegenop. Het was wel even zoeken naar een levendige apres ski, maar eenmaal gevonden was dat ook helemaal top.

Super leuk weekend!

Super leuk weekendje weg met een nostalgische schoolkamp sfeer, alles kan en niks moet. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en met zo veel personen zitten er altijd wel mensen tussen waar je een klik mee hebt. Belangrijkste tip om er niet te veel van te verwachten en vooral een leuk weekend hebben.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Manoir | 25-39 jaar

Leuke groep!

De groep was fantastisch.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.