Kon ik maar weer terug...

Ik heb denk ik alle excuses uit het boekje gebruikt. Ik kan nog annuleren tot 3 weken van te voren; ik ga niet carpoolen, dan kan ik naar huis als het niet bevalt, Ik heb zelfs tijdens de heen weg gedacht om weer terug naar huis te gaan. En net zoals bijna iedereen die deze excuses heeft bedacht en gedacht heb ik een geweldig en gezellig weekend gehad met super toffe mede singles en een super enthousiaste crew. Het weekend vloog voorbij door het moordspel, de gesprekken, de meegebrachte spelletjes en de activiteiten. En toen ik richting huis reed wilde ik dat ik toch was gaan carpoolen om nog even na te genieten met een klein clubje en heb ik heel even gedacht kon ik maar omkeren en weer terug.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Moordspelweekend Vechtdal | 25-45 jaar

De informatie over het weekend dat online staat klopt niet met hoe het weekend daadwerkelijk verloop

De informatie die op de website staat klopt niet met hoe het weekend daadwerkelijk verloopt. Er zijn weinig activiteiten gepland die zijn inbegrepen in de prijs en de focus ligt vooral op late feesten met harde muziek en veel drank. Als je hier niet van houdt en alleen het moordspel je aanspreekt, zou ik er niet naartoe gaan, want dit spel duurt maar 1 avond en 1 dag, in plaats van een heel weekend.

Heel gezellige groep. Geen moment verveeld.

Als je niet zo goed tegen constante prikkels kunt is het wellicht niks voor jou. Je kan je wel afzonderen op je kamer.

Ik vond het echt fantastisch! Ik ga zelf nog een keer!

Deze reis heb ik zelf als heel leuk ervaren. Aan alles is gedacht. Er zijn genoeg activiteiten en de accommodatie is goed op orde. Belangrijk vind ik een schone badkamer en bed. De rest komt dan altijd wel goed. Leuke crew, leuke groep mensen, goede accomodatie = garantie voor een topweekend.

Ben al aan het kijken naar een vervolgweekend

Wat een fantastische weekend! Leuke mensen, crew en activiteiten. Geen moment verveeld. Het moordspel was onwijs leuk en een echte ervaring. Een aanrader om te doen!

Hele fijne sfeer, goede energie en topcrew!

De sfeer was direct bij de start goed. Je kiest toch bewust voor een moordspelweekend en dat merk je ook aan de groep. Veel fanatieke spelletjes (ook naast het moordspel) waarbij iedereen altijd welkom was, aan kon sluiten en er ook actief bijgehaald wordt. En een topcrew die heel goed inspeelt op de groep en alles direct regelt!

Ik vond het een goede balans tussen het spel en het contact met de andere vibers

Na lang twijfelen heb ik er toch voor gekozen om mee te gaan met het moordweekend. Niet wetende wat ik er precies van kon verwachten. Ik heb enorm genoten van dit weekend en vond het heel leuk om met de acteurs en mede vibers te zoeken naar de dader(s). Ik ga zeker nog een keer mee.

Super geregeld en een hele fijne vakantie

Super toffe vakantie. Een locatie waarbij je tot rust komt en van een feestje kan genieten. De crew is heel ontspannen, warm, in voor een gezellig gesprek en zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt. Het is een reis waarbij het fijn is om met gelijkgestemde te verbinden. Het programma bied veel ruimte om dingen te ondernemen als jezelf terug te trekken. Veel plezier te kunnen maken en te ontspannen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? KerstVibes Frandeux | 25-45 jaar

Erg leuk en gezellig.

Ik heb een enorm leuk en verrijkend weekend beleefd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 50-65 jaar

Leuke groep, mooie mensen ontmoet. Heerlijk genoten van de mooie omgeving en activiteiten

Super leuk om gelijkgestemden op deze manier te ontmoeten en leren kennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 50-65 jaar

Fijn weekend, maar heel slecht geslapen (had niks met de Villa te maken)

Leuke activiteiten, fijne begeleiding, lekker eten, nette accommodatie. Maar voor de zekerheid oordoppen meenemen. En gewoon doen waar je zin in hebt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 50-65 jaar

Ik zal VillaVibes zeker aanbevelen in mijn singleomgeving

Wat een fantastisch weekend! Ik heb hier lang over nagedacht om met een singlereis mee te gaan maar had dit echt veel eerder moeten doen! Een weekend was voor mij echt een tryout maar ben me al aan het oriënteren voor een volgende reis met VillaVibes. Bij aankomst voelde het direct al goed , een hele fijne groep mensen waardevolle gesprekken maar daarnaast ook heel veel gelachen. Kijk er met heel veel plezier op terug dus echt een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 50-65 jaar

Was een hele leuke week. Erg gezellig.

Heerlijke reis na de zon in het najaar. Mooie wandeltochten en natuurlijk leuke singles ontmoeten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? HikeVibes Madeira | 40-55 jaar

Heb weer genoeg energie kunnen opdoen om de volgende vakantie te halen.

Ik heb weer super genoten van de mooie wandelingen goede gespreken en de gezellige avonden. Heb weer genoeg energie kunnen opdoen om de volgende vakantie te halen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? HikeVibes Madeira | 40-55 jaar

Mooi weer, leuke activiteiten en aardige mensen.

Madeira is een topeiland, mooie combo van natuur, uitdagingen, zon en lekker eten.

Mooie week gehad

Twijfel niet, maar trek de 'moedige' schoenen aan en je krijgt er heel veel mooie belevenissen voor terug. Makkelijker kun je geen nieuwe vrienden maken.

Hele fijne week gehad

Ik moet nog een keer terug naar Madeira <3 Heel veel moois gezien, echt enorm lekker gegeten en veel plezier gehad. We hebben gewandeld met zon, met mist en met regen maar alle wandelingen waren even mooi!

Hele fijne week gehad

Ik ben met een hele fijne groep mensen op vakantie geweest waarbij ik me vanaf het begin thuis heb gevoeld. Dat is best apart voor iemand die zich in grotere groepen normaal gesproken niet zo snel thuis voelt. Er heerste een ontspannen sfeer en iedereen ging goed met elkaar om. Madeira is wel een erg toeristisch eiland. Op sommige van de wandelingen kom je dan ook best veel andere toeristen tegen. Dat doet wel een beetje af aan de ervaring. Desondanks was het een hele fijne week.

Als het had gekund had ik een 11 gegeven

Mijn 1e reiservaring met VillaVibes. Top vakantie gehad. Veel gedaan, veel gelachen en gekletst. Humor ligt letterlijk op straat. Geweldige ervaring. Ben benieuwd of een volgende reis dit kan evenaren.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Egypte | 40-59 jaar

Gewoon beregezellig, leuke groep en heel veel kunnen doen

Wat een topreis, zo leuk met allemaal gasten die je niet kent maar gaandeweg steeds beter leert kennen. Toffe activiteiten, wel fijn om per dag tenminste iets te doen. In de avond genoeg vertier, de Irish Pub is puik, ook al kom je er geen Ier tegen. Tja, gewoon een aanrader deze reis!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Egypte | 40-59 jaar

Zeker niet de laatste keer...

Het op reis gaan met gelijkgestemde mensen is me zeer goed bevallen, Ik ga zeker en vast nog eens mee! Liefst morgen al, als het kon. ;-)

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Erg leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen.

Hele leuke week reis gehad, mooi balans tussen de activiteiten / excursies en vrije "relax" tijd om ook je mede reizigers te leren kennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Dikke aanrader, gezellig met leuke mensen en activiteiten.

Dikke aanrader, gezellig met leuke mensen en activiteiten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 25-39 jaar

Gezellig weekend op mooie locatie met leuke deelnemers en een zeer enthousiaste crew

• Over welke reis geef je een beoordeling? Moordspelweekend Ardennen | 40-59 jaar

Niets verwacht maar wat een heerlijk weekend is het geworden

Moordweekend gedaan en wat een mooie ervaring. Vanaf het begin zit je in het spel en daarnaast ontmoet je een hele groep mensen waar leuke gesprekken mee zijn, vreselijk gelachen en even helemaal weg van alles en iedereen.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.