De groep was echt fantastisch

Wil je in een relaxte setting gelijkgestemden ontmoeten, dan is een weekendje weg met VillaVibes zeker aan te raden. Wanneer je gaat met de verwachting er met een relatie weer vandaan te komen, dan misschien beter een dating programma zoeken. Maar wil je een weekend gezelligheid, goede gesprekken, heerlijk eten, goede sfeer? Dan kan ik VillaVibes zeker aan raden

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Manoir | 30-49 jaar

Super mooi weekend gehad met een hele aardige crew waarbij niemand wat tekort is gekomen.

Er wordt vanuit VV van alles aan gedaan om zo snel mogelijk het ijs te breken en je een leuke vakantie te bezorgen. Het geeft mooie, boeiende, diepgaande gesprekken waar aan de andere kant ook enorm veel gelachen wordt. Allemaal mensen die middenin de samenleving staan en 1 belang hebben; er als single een leuke tijd van te maken!

Wat een super gezellige groep mensen en wat een fijne Vibe. Heel erg naar mijn zin gehad

Manoir is een mooie omgeving met een prachtige accommodatie. 40 Deelnemers lijkt veel, maar je hebt het hele weekend de tijd om iedereen even te spreken en beter te leren kennen. Door de verschillende activiteiten raak je wat verder in gesprek met steeds weer nieuwe mensen. Er is altijd wel een klik. Voor de eerste keer in je eentje is best heel spannend, maar na de eerste avond is de spanning weg en aan het eind van het weekend kun je je niet voorstellen dat je nog maar zo kort met elkaar op pad bent.

Ben je single en wil je leuk weekend weg?

Ben je single en wil je leuk weekend weg? Ga heerlijk op pad met andere gezellige, leuke mensen met allemaal een andere levenspad. Je voelt je meteen opgenomen in de Vibes familie!

De Vibe was super

De hele Vibe van niets moet alles mag, de crew die altijd meedenkt en ronduit fantastisch is zet altijd zo'n top sfeer! VillaVibes trips zijn altijd geweldig.

Fantastisch! De accommodatie en de omgeving zijn de reden dat ik al meerdere keren heb geboekt.

Alles klopt aan een weekend Manoir; de krakende planken en gezellige zithoeken van deze locatie, de prachtige natuur waarin je omringd bent, de altijd gevarieerde maaltijden en natuurlijk de crew die het weekend zowel als gastheer/vrouw ook in de groep verbonden zijn maken de beleving compleet.

Gezellige en leuke groep

Een weekendje Manoir, voelt als even echt weg. Het is een totaal andere omgeving dan, waar je met een groep leeftijdgenoten een leuke tijd gaat beleven. Leuke activiteiten over dag en 's avonds, gezellige feestjes en goed eten en drinken. In een paar dagen worden een hoop leuke herinneringen gemaakt, waar met veel plezier op wordt terug gekeken.

Heel relaxed en goed verzorgd!

Veel gehoord dat elke groep en dynamiek weer anders is. Wij hadden een heel relaxte en diverse groep waar geen 'kliekjes' ontstonden. De organisatie was goed en ongedwongen en de reisleiding top. Voor meer introverte mensen is er voldoende gelegenheid af en toe je eigen gang te gaan. Dus ik kan het zeker aanbevelen.

Heerlijk ontspannende vakantie gehad met leuke mensen.

Heerlijk ontspannende vakantie gehad met leuke mensen. Helaas is het hotel schandalig verouderd met minimaal onderhoud, zou eigenlijk niet verhuurd en gelijk afgebroken moeten worden, heel ondermaats vergeleken wat je krijgt bij andere VillaVibes vakanties. Maar dat mag de pret niet drukken uiteindelijk, voor de rest was het een fantastische week!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 30-49 jaar

De week was erg leuk! De groep was fantastisch! Het hotel was helaas wat minder, dus vandaar de 8.

Zakynthos is een leuke plek om naartoe te gaan. Het hotel zelf vond ik wat minder tijdens deze reis. Uiteindelijk hebben we het als groep erg leuk gehad met elkaar en veel mooie herinneringen gemaakt (gelukkig hebben we de foto's nog!). Ik vind het bijzonder hoe snel je elkaar in een week tijd leert kennen tijdens zo'n reis. Er zit een leuke kroeg vlakbij en ook aan cocktails kan het niet ontbreken op deze plek.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 30-49 jaar

De groep was fantastisch.

De organisatie, groep en vakantie was super. Met elkaar hebben we het onwijs naar ons zin gehad. Het hotel vind ik niet VillaVibes waardig. Zelf had ik geen vergelijkingsmateriaal maar anderen die dat wel hadden waren het hier over het algemeen wel mee eens. Zakynthos is leuk maar dan met een ander hotel.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 30-49 jaar

Deze vakantie moet het van groepsdynamiek hebben.

Deze vakantie moet het van groepsdynamiek hebben. Het is een uitgegleden versie VillaVibes als je het met andere reizen vergelijkt. Die veel meer waar voor hun geld hebben

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 30-49 jaar

De week VespaVibes was een top week!

De week VespaVibes was een top week! Van te voren wat zenuwachtig richting Schiphol, maar eenmaal aangekomen meteen de toffe groep ontdekt. Er was een goede sfeer onderling en de Vespa routes waren mega mooi. Het was een toffe week, veel nieuwe mensen ontmoet en door alle activiteiten is hij voorbij gevlogen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vespa Vibes Toscane | 25-45 jaar

Genoten van een prachtige Vespa vakantie door Toscane.

Genoten van een prachtige Vespa vakantie door Toscane. Zeer gezellige groep en alle lof voor de reisleiders.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vespa Vibes Toscane | 25-45 jaar

Super concept!

Wat een fantastische ervaring was dit. Mega spannend om te gaan maar geen seconde spijt gehad. Een goede organisatie, een hele bijzondere week om nooit te vergeten en super fijne mensen mogen leren kennen!

Hele fijne organisatie!

Het was een hele mooie week met leuke activiteiten. Dicht aan zee en leuke restaurantjes. Ook zat de bar street in de buurt wat ook erg gezellig was. Als tip ga naar de cocktailbar en bestel daar een flows both ways.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Rhodos | 25-39 jaar

De overall ervaring was erg leuk!

Mijn eerste ervaring met VillaVibes was een strand vakantie naar Rhodos. Een ervaring die ik niet had willen missen. Leuke activiteiten met de hele groep zijn mogelijk maar ook zelf je plan trekken, of met een kleinere groep iets ondernemen daar is de mogelijkheid voor. Een en al gezelligheid met leuke plekken om te eten of om een nacht door te halen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Rhodos | 25-39 jaar

Fantastische groep mensen en de reisleidster was top. Zeker voor herhaling vatbaar.

Rhodos is een prachtig eiland met heerlijk eten en mooie bezienswaardigheden. Geweldige week gehad met een leuke groep mensen. Niet twijfelen, gewoon boeken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Rhodos | 25-39 jaar

Hele fijne reis. Mooie mensen leren kennen en genieten van een prachtig eiland.

Ik heb enorm genoten van deze reis. Het is bijzonder hoe snel je een diepe connectie legt met je reisgenoten. Rhodos is een mooi eiland met veel cultuur en lekker eten. Zeker een aanrader.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Rhodos | 25-39 jaar

Als ik volgend jaar nog steeds single ben ga ik zeker nog een keer een reis boeken!

Het boeken van mijn eerste groepsreis was best heel spannend, zeker als iemand die niet extreem mondig is was ik bang om buiten de boot te vallen. Deze angst bleek echter totaal onnodig, wat een leuke groep mensen! Eigenlijk vanaf aankomst op Schiphol was er al een redelijk ontspannen sfeer en dat is de hele vakantie ook zo gebleven. Het was een enorm leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Echt boven mijn verwachtingen

De reis was boven verwachting goed. Zoals overal aangegeven is voornamelijk het begin even wennen, maar binnen het eerste uur praat je gemakkelijk met iedereen. Iedereen op de reis komt met dezelfde insteek en daardoor leg je gemakkelijk contact. Al met al hoopte ik nieuwe mensen te leren kennen en een leuke week weg te hebben, maar deze reis heeft ervoor gezorgd dat dit ver boven verwachting is ingevuld!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Rhodos | 25-39 jaar

De week was ontzettend leuk! Leuke en lieve mensen en vooral heerlijk dat alles was geregeld

De vakantie was echt fantastisch. Het is zo fijn om met anderen op vakantie te gaan die je helemaal niet zo goed kent. Iedereen zit in een goede vibe en je hebt altijd wel iemand om iets mee te gaan doen. Daarnaast komen alle aspecten wel voor in de vakantie; goede gesprekken, uitjes, stappen, uiteten en vooral ook heerlijk relaxen. De reisleidster is ook echt onderdeel van de groep wat het alleen maar leuker maakt. Al met al: een heerlijke vakantie

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Rhodos | 25-39 jaar

Goede surfcoaching, heerlijk eten, leuke activiteiten en een heel ontspannen groep met leuke mensen.

Dit is een van de leukste vakanties die je als single kan boeken. Lekker buiten actief zijn met een groep leuke mensen. De surfcoaches geven advies op maat. Vorig jaar heb ik er m’n eerste golven staand gepakt. Dit jaar heb ik beter leren sturen, ‘down the line’ surfen en de zee leren lezen. En dat alles onder leiding van een enthousiaste Belgische crew die heerlijk en gezonde maaltijden serveert. Ik sluit een derde keer Montalivet niet uit.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SurfVibes Montalivet | 25-45 jaar

Alles naar wens en verwachting

Voor de tweede keer mee surfen in Monta. Opnieuw super gezellig, goed geregeld en heerlijk gesurfd. Binnenkort doen we in Nederland een surfje met wat nieuw opgedane surfbuddies.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SurfVibes Montalivet | 25-45 jaar

Super gezellig!

Mooie omgeving met superfijn hotel prachtig gelegen aan t meer en heerlijk eten. Wel wat kleine 2p kamers. Goede MTB mogelijkheden zowel trails al toertochten. Superleuk om elkaar iedere dag na t sporten te treffen en ervaringen te delen. Heel gezellig! Mogelijkheid om alle 3 de sporten te doen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Molveno | 40-59 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.