Ga zo door!

Mijn eerste keer, smaakt naar meer! Bij deze wil ik dan ook alvast een plekje in de hottub reserveren, voor de volgende keer (haha). Niet dat dat nodig is, maar door al dat feesten, tafeltennissen en socializen kwam het er dit keer gewoon even niet van. Heeft de pret ook echt niet mogen drukken. Sterker nog, dit weekend is 100% een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal |25-39 jaar

Geweldig! Leuke mensen en alles heel goed geregeld.

Ik voelde best wel wat zenuwen om mee te gaan. Maar de mensen zijn zo open, alles is goed geregeld en er is vooral heel veel fun. Ik heb een geweldige VespaVibes gehad!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vespa Vibes Toscane | 25-39 jaar

Zo goed verzorgd en begeleid door jullie en door de reisleidster

Waarom zou je alleen op vakantie gaan als je met zo'n leuke groep mee kunt gaan. Samen eten, samen op stap en genoeg ruimte om toch ook even alleen op pad te gaan of met een maatje.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 40-59 jaar

Voor een single zijn dit heerlijke reizen

Voor een single zijn dit heerlijke reizen, allemaal mensen die ook alleenstaand zijn en open staan voor contact zodat je een gezellige vakantie hebt. Belangrijk is dat je zelf kunt kiezen waar je aan mee doet, niets moet, wanneer je geen zin hebt dan ga je wat anders doen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 40-59 jaar

Prima reisleiding, leuke mensen, goed hotel enkel met mijn kamergenoot was er niet direct een klik

Prima hotel met goede ligging zwembad en aan strand, tevens heerlijke welnessruimte waar ik van massage, sauna, stoombad en zwembad heb genoten. Leuke reisleidster, was vaak bij ons en regelde restaurants op mooie plekken of live muziek ook wilde ze het iedereen naar zijn/ haar zin maken. Chania levendige mooie plek, veel vertier, restaurants en leuke winkels. Heerlijk gezellig gestruind langs de winkeltjes met 2 andere dames.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 40-59 jaar

Je zou haast single blijven om met deze vakantie mee te kunnen gaan!

Je zou haast single blijven om met deze vakantie mee te kunnen gaan! Veel gezelligheid en mooie gesprekken. Echt een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 50-69 jaar

Ontzettend gezellige entourage en super georganiseerd

Ik zou VillaVibes aanraden, omdat je op een gezellige en informele wijze andere mensen leert kennen en het zeer sportief is. Als single is dat zeer aangenaam.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 50-69 jaar

VillaVibes organiseert dé vakantie die het beste bij mij past.

VillaVibes organiseert dé vakantie die het beste bij mij past. Ik heb nu voor de tweede keer een Hike & Bike vakantie geboekt. Beide kwamen helemaal tegemoet aan mijn sportieve wensen. Voornamelijk wielrennen, maar ik ga ook graag een dagje wandelen. De deelnemers zijn allemaal prettige mensen. Op naar de derde keer!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 50-69 jaar

Heel gezellig en uitstekend programma

Nieuwe mensen ontmoeten die eveneens houden van hiken, MTBen of wielrennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 50-69 jaar

Fantastische week gehad, alles goed geregeld, reisleider perfect, de berggidssen vriendelijk

Waarschijnlijk ga ik nog vaker boeken bij VillaVibes dit zegt genoeg.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 50-69 jaar

Ik merkte deze keer dat het kamperen op het water niet echt mijn ding is. Te dicht op elkaar.

Heel positief ben ik over de locaties die we hebben aangedaan met de zeilboot. Ook het zeilen opzich is echt een geweldige ervaring. Zeker als het de eerste keer is. Puntje van kritiek. Ik noem het maar het “ geneuzel “ bij het avondmaal. Dat zou toch beter kunnen. Afrekenen was altijd weer één gedoe. Ik merkte in de groep dat daar best wel irritaties over ontstonden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië | 50-69 jaar

Het concept is top, elke keer weer een mooie nieuwe plek

Het concept is super leuk!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië | 50-69 jaar

Een bijzondere vakantie en alles was goed geregeld

Een week op t water, prachtige omgeving, alles wordt voor je geregeld, heerlijk eten, goed gezelschap, dolfijnen zien zwemmen, mooie gesprekken, veel gelachen. Bij twijfel, in dit geval gewoon reserveren en de ervaring aangaan!

Gewoon Top!

Prachtige zeilreis met ankerplaatsen op schitterende locaties. Een reis om samen met anderen herinneringen te maken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië | 50-69 jaar

Genoten van het zeilen, het uitzicht en mijn mede reizigers.

Een zeer leuke uitdagende reis met een gemêleerd gezelschap. Mooie route gevaren en een leuke zeilervaring opgedaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië | 50-69 jaar

Fijn en ruim zeiljacht, prachtig vaargebied, heerlijk klimaat, mooie anker- en aanlegplekjes

Het concept: 50/50 man/vrouw, een vaste boot voor de nacht en overdag wisseling van bemanning, lunchen en zwemmen op hele mooie ankerplekjes, 's avonds uit eten bij prima restaurants en een biertje of wijntje op de boten is helemaal geweldig. In hele korte tijd leer je iedereen heel snel kennen, de sfeer binnen de groep was goed en ik heb enorm veel plezier gehad, veel gelachen en intens genoten. In augustus is Kroatië met 24 graden 's nachts en overdag 32 graden, een blauwe lucht met een zonnetje met een heerlijk zeilwindje met alle eilandjes, anker- en aanlegplekjes, helder en warm zeewater een schitterende vaargebied voor zeilers. De 50ft zeiljachten zijn ruim en varen werkelijk fantastisch. Ook de ontvangst op Rotterdam Airport, de vluchten, transfers, informatievoorziening voorafgaand aan vertrek, app-groepen en briefings tijdens de vakantie, etc. was werkelijk tiptop. Villavibes heeft dit gewoon goed geregeld en het leidt tot een zorgeloze en goed georganiseerde vakantie. Wel heel jammer dat we in die 6 dagen in totaal maar ca. 12 uur hebben gezeild en veel op de motor hebben gevaren. Een echte zeiler moet voor een echte “zeilvakantie” misschien even verder kijken maar voor een “vaarvakantie” in een heerlijk klimaat, in een mooi vaargebied en op een fantastisch zeiljacht, met veel plezier, gezelligheid en ontspanning is deze vakantie een absolute aanrader.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië | 50-69 jaar

Gezellige groep, mooie omgeving en top organisatie

De week is voorbij gevlogen! Prachtige hikes gemaakt, lekker gegeten en iedere dag gezellig de dag afgesloten op het terras met de andere reizigers. Kan VillaVibes en Molveno echt aanraden!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Molveno | 25-39 jaar

Fijne groep, veel gezelligheid, veel sportieve activiteiten en goede begeleiding daarbij.

Deze VillaVibes-reis barst uit z’n voegen van de gezelligheid en sportiviteit. Iedere dag opnieuw genieten van het schilderachtige Italiaanse landschap; of het nu op de wielrenfiets, mountainbike of te voet is. Combineer dat met een fantastische keuken, wat wil je nog meer?

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Molveno | 25-39 jaar

Wat een topweek! Super leuke groep, goede locatie, mooie fietsroutes en het eten was fantastisch!

Als je van fietsen (of hiken) houdt en mensen wil ontmoeten, dan moet je hier absoluut bij zijn! De Dolomieten zijn het fietserssprookje waarvan je niet wist dat het bestond; denk prachtige meren tussen idyllische bergtoppen, fietspaden door de wijnvallei, Italiaanse godendrank, het lekkerste eten en zon! Combineer dit met een groep van 40 andere gepassioneerde sportieve singles en je vraagt je af waarom je nog niet geboekt hebt. Kleine tip voor de heenweg, reis in twee dagen, dan leer je en alvast je carpoolmaatjes kennen, en je komt ontspannen aan op de locatie, de week zelf is al zwaar genoeg!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Molveno | 25-39 jaar

Over het geheel een fantastische week, waarbij ik leuke mensen heb ontmoet en een top tijd gehad heb

1e VillaVibes vakantie. Aanrader! Leuke reis was je van alles kunt ondernemen en niks hoeft. Lekker ontbijt, leuke uitstapjes en bezienswaardigheden in de buurt. Ik wil terug.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Ericeira | 25-39 jaar

Was een super toffe week!

Een geweldige week om met mede Vibers te leren surfen. Buiten het surfen kon je gezellig met georganiseerde activiteiten meedoen of je kon zelf (kleiner groepje) je eigen plan trekken. Een vakantie om lekker actief bezig te zijn, waarbij er ook voldoende tijd is om lekker te ontspannen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Ericeira | 25-39 jaar

Geweldige ervaring, met een geweldige groep.

Ik vond het erg fijn dat het zo'n sociale en leuke groep was. Ik had verwacht wel met een paar mensen te klikken, maar klikte met bijna iedereen echt geweldig. Ik verwacht een aantal mensen echt nog vaker te zien en nieuwe vrienden te hebben gemaakt. Daarnaast erg fijn dat iedereen betrokken wordt en wel zijn plekje kon vinden op zijn/haar eigen manier.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Griekse eilanden | 25-39 jaar

Ik heb een absolute topweek gehad.

Na enkele reizen met meer mensen, is dit wel een VillaVibes Reis waarbij je in een klein gezelschap zit. Het credo "de reis ben je zelf!" gaat hier dan ook extra goed op. De groepscohesie op onze reis en zeker onze slaapboot was echt supergoed, er is geen onvertogen woord gevallen. Ik heb een fantastische trip gehad. De Saronische Golf is een mooi gebied, het water is warm, de natuur intens. Slapen aan dek onder de sterrenhemel, wakker worden van een opkomend zonnetje, midden op de dag zwemmen in zee voor wat verkoeling. De schippers zijn verslaafd aan zeilen, zij ademen water, zeilen en varen. Nooit te beroerd om wat uit te leggen, van een spoedcursus knopen leggen tot allerlei technische zeiltermen. Stel de vraag, zij beantwoorden hem. Als je mee wilt doen wordt je meegenomen in het reilen en zeilen aan boord. Van een simpel klusje als het anker ophalen tot aan het roer staan, de boot vastleggen. Alles kan, alles mag. En ook op het voordek in de zon liggen (en slapen) is toegestaan... En ook dat is best lekker. Leuk ook dat je niet alleen aan boord zit, maar ook nog wat kan verkennen van waar je komt. Duiken, een amfitheater of op een brommer een eiland verkennen. Doe wat je wilt!

Echt een super fijne ervaring. 100% credits voor de crew!!

Halverwege de 50 en dan met 50 voornamelijk 50-plussers een weekendje Ardennen... Leg dat maar eens uit... Ik heb genoten! Je wordt in de watten gelegd met heerlijk eten en drinken. Leuke activiteiten, niks moet, alles mag. Liefde van mijn leven niet gevonden maar iedereen is lief, sociaal en aardig. Allemaal gelijkgestemd. En voor de crew is niks teveel. Ik zeg: bij twijfel gewoon een keer doen!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Manoir | 40-59 jaar

Hoop ook voor andere singles dat jullie dit nog heeel lang blijven doen

Voor mij is het geweldig, maar je moet het zelf ervaren.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.