Het was zoals altijd top geregeld!

Een bijzonder leuke ervaring, waarbij het gelijk beginnen bij het moordspel zodra je aankomt een erg goede ijsbreker is tussen de deelnemers onderling en de crew. De sfeer zat er vanaf het eerste moment al in, en je hebt gelijk al iets om over te praten. Tijdens het weekend heb je eigenlijk twee afzonderlijke organisaties. Agatha Events verzorgt het moordspel, met rollen gespeeld door acteurs, en runnen min of meer de planning voor het eerste deel van het weekend. Villa Vibes organiseert de accommodatie, het eten, en de activiteiten in het tweede deel van het weekend na het moordspel. Je hebt dus geen contact met de acteurs buiten het spel tot het spel afgerond is, wat ervoor zorgt dat ze constant in hun rol kunnen blijven. Beide organisaties hebben een geweldige prestatie geleverd. Agatha Events heeft een leuk spel weggezet met erg goede acteer prestaties, en ze speelden bijzonder goed in op de spelers. De Villa Vibes crew was erg gezellig en sterk gemotiveerd om het weekend zo leuk mogelijk te maken voor iedereen. Veel van hen zijn eerder zelf gasten geweest bij VillaVibes en werken nu voor VillaVibes omdat ze dat zo'n leuke ervaring vonden, en hun positieve instelling droeg zeker bij aan de goede sfeer.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Moordspelweekend Ardennen | 30-49 jaar

Het was zoals altijd top geregeld!

Het moordspel brengt een compleet andere ervaring met zich mee; je leert deelnemers anders kennen op een nog ongedwongenere manier dan normaal. Maar ook nog meer dan normaal, je bent op een weekend met gelijkgestemden; iedereen is er voor een spel.

Ben er naartoe gegaan met de verwachting om nieuwe mensen te leren kennen en een mooie tijd

Voor het eerst een single vakantie en dan ook nog een moordspel weekend! Had geen idee wat mij te wachten stond in de Belgische Ardennen. Ben er naartoe gegaan om een leuke tijd met gelijk gestemde te hebben en dat doel is meer dan uitgekomen. Super top crew, moordspel super leuk en dat allemaal met een heel mooi stel mede reizigers. Van tranen gelachen met elkaar onder het genot van een lekker drankje en heerlijk eten tot diepe gesprekken alles kan en mag. Ik heb een toptijd gehad en zou de tijd graag terug draaien en ga zeker nog contact houden met een aantal mede reizigers,.

Deze reis is zeker aan te raden

Deze reis is zeker aan te raden voor mensen die van zowel activiteiten als lekker tussendoor relaxen houden. De reis had een leuke gevarieerde groep en gevarieerd programma, dat wil zeggen Vespatochten afgewisseld met etentjes, zwemmen (in meertjes) en daguitjes naar de steden Pistoia, Florence en Pisa en lekker aan het zwembad hangen met een drankje.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vespa Vibes Toscane | 25-45 jaar

Als je zin hebt in een leuke zomervakantie met gezelschap dan is dit een goede keuze.

Zakynthos vind ik echt een eiland waar je naartoe moet gaan als je houdt van dagen aan het strand of het zwembad liggen. In verhouding met eilanden als Kreta bijvoorbeeld zijn het keuzepakket en de bezienswaardigheden een stuk minder. Je hebt na zo'n week eigenlijk ook het meeste wel gezien. Wat de vakantie echt leuk maakt is toch gewoon de groep waar je mee optrekt. Wij waren met totaal 30 personen en er zijn altijd wel mensen waar een goede klik mee is. Qua organisatie vanuit VillaVibes vind ik dat het echt goed is gedaan. Er zijn genoeg activiteiten en je hebt alsnog heel veel vrije tijd om zelf dingen te ondernemen. Hierbij een extra compliment aan de reisleider. Het hotel is qua kamers redelijk. De bedden zijn prima, er is een goede airco en ook de koelkast op de kamer was aangenaam. Bedlinnen en handdoeken worden regelmatig verschoond. Ik vond de douche iets minder aangezien je in een badkuip stond te douchen wat een beetje krap was. Het ontbijt was naar mijn mening zeer matig, maar op 50 meter van het hotel was een bakkerij waar een goed ontbijt voor onder 5 euro kan worden gehaald. Het stappen in de nachtclubs was ook leuk met de groep. Al met al een zeer geslaagde week en zeker aangeraden.

Zeker boeken!

Wil jij een weekje genieten in de zon, met een gezellige groep mensen, die net zoals jij, een leuke vakantie wil? Twijfel dan niet en schrijf je in! Vanaf dag 1 zijn het geen onbekenden meer van je en ben je samen één groep. Een ervaring waar je met veel plezier op terug kan kijken.

Gewoon goed!

Duidelijk op de hoogte gehouden voor de vakantie en op vakantie heb je een nieuwe vriendengroep erbij.

Absolute aanrader!

Dit was mijn eerste Villavibes reis. Online las ik veel positieve reviews, maar toch was ik een beetje voorzichtig qua verwachtingen. Deze reis heeft al mijn verwachtingen zwaar overtroffen. Dit was zo’n fantastische ervaring, waarbij ik zoveel leuke en lieve mensen heb ontmoet. Mijn eerste reis, maar absoluut niet de laatste!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 25-39 jaar

Het was weer een fantastische vakantie met leuke mensen!

Na lang twijfelen deze reis geboekt, waar bij de reviews vooral terug naar voor kwam dat de groep erg leuk was. Hier sluit ik mij helemaal bij aan! Super gave vakantie gehad met vooral hele leuken mensen. In alle vrijheid had je de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse activiteiten, verder was er iedere avond een restaurant geregeld, waarmee je naar toe kon, zonder dat verplicht was.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 25-39 jaar

Het was weer een fantastische vakantie met leuke mensen!

Ik heb weer enorm genoten van een vakantie met VillaVibes. Een super leuke club ontmoet waar ik een fantastische week mee heb beleefd op Zakynthos. Twijfel je om mee te gaan, dan zeg ik vooral niet doen! Boek snel want het is fantastisch. Hotel is wat gedateerd maar super fijn dat het aan zee ligt voor de liefhebber en het zwembad is ook goed. Bijna de hele dag door waren er wel ligbedjes beschikbaar voor meerdere personen. Locatie is dichtbij restaurants, barretjes etc.

Het was weer een succes

Dit is mijn tweede reis en het was weer een succes. Vond het een erg leuke vakantie vooral omdat je nieuwe mensen leert kennen. Kom thuis met een halve stem omdat ik zoveel gelachen heb. Ik zeg tot de volgende!!!!!

Het was fantastisch

Fantastisch leuke vakantie met zon, zee, strand en heel veel stappen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes Cyprus | 25-39 jaar

Leuke groep, hotel dichtbij het uitgaansgebieden, alles was goed geregeld.

In het begin vond ik het echt spannend om met allemaal onbekende op reis te gaan. Maar eigenlijk op Schiphol maak je al vrienden. Er zijn veel verschillende types mee op reis waardoor er voor iedereen wel een groepje is waar je het mee kan vinden. Ook de activiteiten met de hele groep zijn leuk om te doen. Als je vrijgezel bent en liever niet alleen reist, zou ik het zeker aanraden!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes Cyprus | 25-39 jaar

Spannend maar was zeer leuk! Genoten van de groep.

Om zo'n soort reis te boeken was echt een hoge drempel voor mij maar ontzettend blij dat ik het gedaan heb! Er is altijd wel iemand waarmee je een klik hebt en die aansluit bij wat jij ook leuk vindt om te doen. Zeker een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes Cyprus | 25-39 jaar

Gewoon een topweek gehad!

Superfijne week gehad in Rhodos! Prima hotel vlakbij de zee, en uitgaansgebied. Leuke activiteiten gedaan en genoeg tijd om ook te relaxen. Begeleiding is goed en wanneer je open staat om andere leuke mensen te ontmoeten in een relaxte setting, dan is Rhodos echt een aanrader!

Ik heb ervan genoten.

Ik heb ervan genoten. Fijn dat het voor de hoger opgeleiden is.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Rhodos | 30-49 jaar

Mooi aanbod qua activiteiten en fijn hotel met top ligging!

Ben inmiddels mee geweest met groepen van 65, 40 en 20 mensen. Hoe groot de groep ook is, er is altijd iemand met wie je het kan vinden en lol hebt. Het mooie is dat er echt vriendschappen ontstaan die stand houden. Er is een variërend aanbod van activiteiten waarbij je zelf kan kiezen of je mee gaat of niet. Of je gaat voor cultuur, uitgaan, rust of een combinatie, alles kan!

Gewoon super!

Voor iedereen die graag op een laagdrempelige manier leuke, nieuwe mensen wil leren kennen terwijl je geniet van een prachtige vakantie vol met gave activiteiten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 25-39 jaar

Helemaal opgeladen, het was enorm leuk.

Ik kan het iedereen die Single is aanbevelen. Het is leuker om op vakantie gesprekken te voeren met mensen uit regio's waar je normaal gesproken niet echt contact mee hebt. Met bekenden worden onderwerpen en verhalen meer gespiegeld. Veel meer gelachen nu!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 25-39 jaar

Leuke groep, leuke activiteiten gedaan en het weer was goed en het eten super!

Ik zou deze vakantie aanraden omdat het hotel goed is, zowel qua kamers en uitstraling als de ligging ervan. De activiteiten waren leuk en het eten is heerlijk op Kreta. Verder kun je leuk uitgaan en is er veel te doen op het eiland.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 25-39 jaar

Wat een heerlijke week was dit zeg!

Wat een heerlijke week was dit zeg! Een voor in de boeken. Goed geregeld, hele leuke mensen en een divers programma. Echt geweldig gehad! Ik was wat sceptisch over groepsreizen en reis normaal met vrienden of alleen maar dat is door deze week volledig verdwenen! Van die grote groep is er namelijk altijd iemand met wie je klikt en dit geval was zelfs de gehele groep gewoon één grote gezellige bende :-) Dus.... doen deze reis!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 25-39 jaar

Geweldig weer, mooie locatie, top crew en goed eten! Leuke groep, Super feestjes,Toffe activiteiten!

Zoek je een ongedwongen vakantie, met een grote groep, met een 99% garantie dat het klikt met tenminste 1 andere gast klikt? Wil je lekker feestjes vieren, leuke activiteiten doen en je goed laten verwennen met al het lekkere eten? Vind je het spannend om voor het eerst op single reis te gaan en wil je daarom in Nederland blijven? Twijfel niet langer en boek een vakantie op kasteel De Berckt!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 25-45 jaar

Fantastische ervaring, geweldige crew, mooie mensen, etc.

Vrijblijvende activiteiten met vrienden die je nog niet kent in een prachtige omgeving met goed eten en drinken. Wie wilt dit nu niet? Het is kortweg een fantastische week, maar het is ook zeker wat je er zelf van maakt

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 25-45 jaar

Super gezellige sfeer, heel relaxed, leuke activiteiten en mooie mensen.

Als je zin hebt in een gezellige week met veel verschillende, leuke activiteiten is deze reis zeker aan te raden. Het eten wordt super verzorgd, de sfeer is geweldig en de crew is top. Een en al gezelligheid overdag en in de avond bij het kampvuur en met de feestjes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 25-45 jaar

Sta je open om nieuwe mensen te ontmoeten zonder druk? Moet je zeker meegaan.

Sta je open om nieuwe mensen te ontmoeten zonder druk en je vindt het leuk om activiteiten met anderen te ondernemen. Moet je zeker meegaan. Je kiest zelf waar je aan deelneemt en kan je rust pakken op de momenten die jij bepaalt.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.