Het is echt een ervaring om nooit te vergeten

Zenuwachtig hoef je niet te zijn, je wordt vanaf de eerste minuut heel fijn ontvangen door de crew en contact maken gaat heel gemakkelijk. Door de geplande activiteiten vind je snel aansluiting. Het is echt een ervaring om nooit te vergeten met veel nieuwe dierbare contacten als cadeautje.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 25-45 jaar

Hele leuke activiteiten. En fijn dat jezelf kon inplannen

Hele leuke vakantie in eigen land. Je kunt zelf bepalen hoe jij je week inplant waardoor je elke dag wel kunt bepalen wat je gaat doen. Dat geeft voor mij een echt vakantie gevoel. Verder is het met de mensen die mee gaan wel een stuk drukker dus als je wat meer last hebt van prikkels misschien verstandig om toch ook de tijd voor jezelf te nemen. Wij waren namelijk met 90 mensen daar. En ze hebben wel de mooiste plaatjes van de kamers uitgekozen. De kamers zelfs zijn heel basic. Je hebt een bed met wasbak en een wc en douche in een. Je moet er zelf een feestje van maken en als je dat kunt is het echt een topvakantie. Als ze meerdere locaties als deze hadden zou ik zeker daar ook naartoe gaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 25-45 jaar

Hele leuke week met ontzettend leuke mensen.

Het lijkt misschien heel spannend om met allemaal onbekenden op reis te gaan, maar binnen no time ben je vrienden met elkaar en is het net alsof je elkaar al een hele tijd kent! Alles gaat eigenlijk wel vanzelf.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 25-45 jaar

Zeker weten ga ik nog een keer of ik moet natuurlijk iemand aan de haak heb geslagen.

Heerlijk dat je vrij bent je eigen ding te doen, maar er ook altijd mensen in de buurt zijn die hetzelfde willen als jij. Het gevoel hebben dat je allemaal in hetzelfde schuitje zit zorgt echt meteen al voor een goede band.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 25-45 jaar

FANTASTISCH! I feel alive! Wat een ontzettend bijzondere en unieke ervaring.

Bij twijfel doen! Dat motto heeft ertoe geleid dat ik een onvergetelijke vakantie heb gehad, de eerste welkoms-borrel was beetje spannend en wat aftasten, maar vanaf daarna was het hek van de dam en heb ik met zoveel mensen een geweldige tijd gehad en je wordt in de watten gelegd door de crew, echt een cadeau voor jezelf om te gaan!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 25-45 jaar

Er was genoeg te doen, maar je hoefde niet mee te doen.

Het is een mooie omgeving waar je met een groep singels leuke activiteiten kan doen. De mentaliteit is je mag mee doen hoeft niet, want je hebt ook gewoon vakantie. Het gezamenlijk eten is fijn als je normaal gesproken alleen eet. Het eten is erg diverse en voor mensen met dieetwensen en allergieën worden aparte gerechten gemaakt. Vaak gebeurt dit ook in samenspraak met de persoon wat wel en wat niet mogelijk is.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 25-45 jaar

Topvakantie. Geweldige groep mooie mensen die allemaal de liefde verdienen.

Met kriebel in buik begonnen aan de reis, niet wetende wat ik kon verwachten, maar dít: topvakantie, onwijs veel lol, met mooie gesprekken mensen die allemaal de liefde verdienen, intens, idyllisch en met vlinders in mijn buik naar huis.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Griekse eilanden | 25-45 jaar

Het was een hele gezellige groep, de gidsen waren fijn en we hebben prachtige plekken gezien.

Na wat twijfel om alleen op reis te gaan kwam ik uit bij VillaVibes. Alleen op vakantie, maar toch de hele ervaring delen met anderen. De zeilvakantie in Griekenland is zo goed bevallen dat ik zonder na te denken nog een keer zou gaan. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de prachtige dingen die wij als groep gezien hebben en meegemaakt hebben. Alles was super geregeld, de boodschappen voor de boot waren gedaan en de restaurants gereserveerd. Ook waren er verschillende activiteiten gepland waar je aan kon deelnemen als je dit wilde. Je hoeft de hele week dus eigenlijk nergens over na te denken en je hebt alle tijd om vooral heel erg te genieten!

Van te voren geen idee waar ik aan zou beginnen, maar het was geweldig! Zo leuk om te ervaren hoe zo'n groep singles zich mengt en openstaat voor alle contact. Het hiken in de bergen bij Serfaus was fantastisch. Ik heb genoten van deze week!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Serfaus | 25-39 jaar

Het was een fantastische week!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Serfaus | 25-39 jaar

Het was een super toffe vakantie met een super leuke groep.

Het was een super toffe vakantie met een super leuke groep. Het gebied Serfaus/Fiss/Ladis heeft voor ieder wat wils. Toffe hikes met Alpine vergezichten waarbij je kan afkoelen in één van de vele bergmeertjes. Mooie fietsroutes die je laten kennismaken met de mooie natuur, uitdagende trails om naar beneden te rijden tot zelfs een heus bikepark voor de echte adrenaline verslaafde. Zelfs op je vrije dag is er meer dan genoeg te doen met rodelbanen, gletsjers, canyoningen en in de avond een selectie van restaurants en bars. Kortom echt een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Serfaus | 25-39 jaar

Het was een week vol variatie, heerlijk gezeild, leuke activiteiten en mooie ontmoetingen gehad

Deze zeilvakantie is echt een aanrader. Je zeilt naar diverse en mooie plekjes, zowel naar oude stadjes als idyllische baaitjes. Onderweg leer je de kneepjes van het zeilen of laat je zien wat je al kan. Intussen geniet je van het gezelschap op de boot, heb je lol, serieuze gesprekken en maak je samen de lunch klaar. Wij hadden het geluk om dolfijnen te zien. Als team zorg je met de skipper voor een goede aankomst in de haven of baai om daar lekker een duik te nemen of een douche. Heerlijk gegeten in de restaurants aan wal. Vanaf dag 1 voelde ik me comfortabel in de groep. Een geweldige ervaring, elke dag was een feestje, soms tot in de late uurtjes.

Weinig zeilen teveel entertainment

Ik zou de vakantie niet aanraden als je voor het zeilen gaat . Daarnaast is het heel heet in Kroatië waardoor ik slecht heb geslapen aan boord, zo'n 4 uur per nacht en dat was voor mij killing.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië | 40-59 jaar

Het is zo leuk om te doen, weer in contact komen met iets wat ik lang niet gedaan heb

Prachtig om het zeilen weer eens gedaan te hebben, out of the comfort zone. Het zeil virus is weer geprikkeld , hard werken maar top. Kroatië lekker warm, wind wilde nogal variëren dus kon je niet elke dag voluit gaan.

Fantastisch!

Super leuk om op deze manier het nieuwe jaar in te luiden! Ontzettend gezellige mensen, leuke activiteiten en genoeg spelletjes ;) (Review Jan 2023)

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&NieuwVibes Frandeaux | 25-45 jaar

Ik heb na 7 reizen nog geen slechte reis gehad

Het is een gezellige groep mensen samen. Het is een leuke afwisselende week waarbij je je even opsluit in een bubbel en leuke activiteiten en spelletjes doet en een mooi feestje kan vieren. (Review Jan 2023)

Ik heb een fantastische week gehad!

Een hele fijne manier om oud en nieuw door te brengen met gelijkgestemde. Fijne plek, heerlijk eten en leuke activiteiten. Is eind december normaal niet zo je ding, zeer zeker boeken! (Review Jan 2023)

Deze was echt fantastisch. Leuke mensen, goed eten en goede vibe

De boel is uitverkocht, dus er valt niets meer aan te raden ;)

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&NieuwVibes Frandeaux | 40-59 jaar

Het all inclusive pakket is super. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Even een week ontspanning en weg uit de dagelijkse sleur.. Niks moet alles mag. Diepgaande gesprekken, liefdevolle ontmoetingen. Leuke activiteiten, heerlijk eten, kramp in je kaken van het lachen. Dit was mijn fijnste Kerst ooit! (Review december 2023)

Goede begeleiding en gezellige groep

Ik zou het aanraden want het is een goede kennismaking met nieuwe personen en je wordt er ook zelf sterker door als je leert daar om te socializen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-45 jaar

Het was niet wat ik ervan verwacht had.

Dit weekend is niet geschikt voor wat meer introverte rustige mensen die een leuk gezellig weekend weg willen met gelijkgestemden, maar ook een goede nachtrust waarderen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-45 jaar

Te gek. Ik ben positief verrast.

Hoe villa vibes Vechtdal op de site presenteert, zo is het ook gewoon in het echie! Echt een fijn weekend gehad.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-45 jaar

Leuk voor een weekend ertussenuit en eens iets anders te ervaren.

Leuk voor een weekend ertussenuit en eens iets anders te ervaren.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-45 jaar

Goed, gezellig en verrassend hoe snel je contact maakt met mensen.

Zeer aan te raden om het gewoon een keer te proberen. Het voelt eerst een beetje gek, omdat je nog niemand kent. Dus ga vooral carpoolen! Na het weekend voelde het alsof ik met een groepje vrienden een weekend weg ben geweest, erg gezellig!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-45 jaar

Super gezellig. Voor ieder wat wils. Enthousiaste crew.

Het is een zeer gastvrije organisatie, waar iedereen zich thuis bij kan voelen. Het was mijn eerste keer, maar ik voelde me vanaf het eerste moment al op m'n gemak. Niets is te gek en alles is mogelijk!

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.