Een fantastische week: chille vibe, leuke mensen, fijne organisatie & crew

In je eentje op vakantie? Mij niet gezien. Met een groep (singles) een leuke week beleven met chille vibes? En nieuwe mensen leren kennen? Count me in! Het leek wat spannend, maar vanaf het eerste tot het laatste moment heb je een gezellige, onvergetelijke week met vrijheid blijheid. Hou je niet van spelletjes? Ga lekker in de hangmat liggen of stap in de hottub. Deze vakantie is zo gevarieerd, dat de week voorbij vliegt. Gelukkig heb je nog een groepsapp om tijdens de week en erna de Vibes er in te houden.

Ik kan deze formule alleen maar 100% aanbevelen

Ik kan deze formule alleen maar 100% aanbevelen, oftewel hoe geweldige locaties, zeer bekwame reisleiding, heerlijke culinaire maaltijden en fijne activiteiten weeral geleid hebben tot een topvakantie.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 30-49 jaar

Ik vind het een hele mooie locatie.

Als je houdt van een actieve week met veel buitenactiviteiten dan is de Berckt een hele mooie locatie om naar toe te gaan. Je kunt heel veel activiteiten doen in de nabije omgeving van het landgoed. Activiteiten als wandelen, moutainbike, e-chopper, golf clinic en tennis/padel kun je in de directe omgeving kunt doen. De avonden zijn gezellig met een kampvuur, feestkelder en goede gesprekken op zijn tijd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 30-49 jaar

Er is genoeg te doen voor elk wat wils.

Ik zou deze vakantie zeker aanraden. Ik heb het een geweldige week gevonden al waren het veel mensen bij elkaar en was ik best gespannen. Omdat ik niet makkelijk contact maak in grote groepen. Maar het is echt geweldig meegevallen, het is echt leuk om veel verschillende mensen te ontmoeten, en grappige, serieuze en hilarische gesprekken te hebben en dingen mee te maken. Als je twijfelt gewoon boeken en het gaat niet tegenvallen.

Helemaal top

Deze vakantie was de perfecte combinatie tussen gemak en voorspelbaarheid, en avontuur en lol. Ik vond het heerlijk dat het gebouw mooi was en mijn kamer eenvoudig was en er genoeg plekjes waren om je even terug te trekken. De maaltijden en drinken en snacks goed en altijd beschikbaar of exact op tijd geserveerd. In een vreemde omgeving met veel nieuwe indrukken (al die singles!) ervaarde ik dat als heel veilig. Van daaruit kon ik elke dag lekker mooie gesprekken hebben, bordspelletjes doen, sporten, feesten en heel veel lol hebben. Ik voelde me verzorg en heel vrij en heb hele mooie mensen ontmoet.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 30-49 jaar

Mijn voorkeur gaat uit naar een iets kleinere groep

Last minute besloten om toch nog een weekje vakantie te pakken en deze week paste precies in mijn agenda. Toen ik boekte waren er bijna 50 aanmeldingen, maar tot mijn grote verbazing waren we uiteindelijk met bijna 80 personen op de Berckt. Een ontzettend grote groep dus, dat was wel even een dingetje. Helemaal niet mijn ding en je begint dan maar rustig met jezelf aan iedereen die je tegenkomt voor te stellen, maar komt er snel genoeg achter dat dit onbegonnen werk is. Uiteindelijk probeer je in een week zoveel mogelijk mensen te spreken en leuke dingen samen te ondernemen met de hele of een deel van de groep om elkaar beter te leren kennen. Het was dan ook heel gemoedelijk en gezellig, niets moet alles mag, eten werd elke keer keurig verzorgd door twee enthousiaste keuken toppers en activiteiten waren er genoeg om aan mee te doen of even niet. Voor het eerst stond ik op de golfbaan, heb ik leren E-foilen en heb ik mij redelijk weten te mengen tussen die 80 onbekenden. Jammer dat ik niet iedereen heb kunnen spreken, daarvoor is een week gewoonweg te kort met zo'n grote groep. Mijn voorkeur gaat uit naar een iets kleinere groep, maar ondanks dat heb ik een ontzettend leuke week gehad op een pracht locatie en enkele leuke contacten eraan over gehouden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 30-49 jaar

Spannend voor een eerste keer, maar ik vond het heel gezellig.

SummerVibes is op een geweldige locatie. Prachtige binnentuin waar je de hele week leuke activiteiten kunt doen of lekker kunt relaxen. Je vindt best makkelijk aansluiting door de vele activiteiten. Veel mensen doen ook bordspellen tussendoor. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en je voert best mooie gesprekken. Bovenal is het erg gezellig, terwijl je van tevoren niemand kent. Na een week zeer moe, maar met een goed gevoel en een lach op mijn gezicht naar huis, En bovendien afspraken gemaakt met nieuwe vrienden.

Supermooie omgeving met mooie MTB routes

Voor een inspannende en ontspannende vakantie van mensen die actief in de samenleving staan en boven gemiddeld vrij met elkaar willen omgaan een aanrader.

Supermooie omgeving met mooie MTB routes

Supermooie omgeving met mooie MTB routes en zelfs prachtige trails in het nabijgelegen bikepark voor de ervaren rijder. Leuk autovrij dorp met veel liften op loopafstand.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Serfaus | 40-59 jaar

VillaVibes biedt met Hike en Bike een fantastische reis als je sportief op vakantie wil met gezellige mensen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Serfaus | 40-59 jaar

Ik vond het een heerlijke zeilreis.

Het was echt een hele leuke ervaring! De spanning voor het onbekende die ik in het begin had, ging als snel over in echte ontspanning toen we een paar dagen op pad waren. Een gezellige sfeer aan boord met leuke mensen, interessante gesprekken, het rustgevende water tijdens het zeilen, de waterpret momenten tijdens het afkoelen, maken het tot een bijzondere reis.

Heel geslaagd

Ik had zin in een actieve vakantie, Kroatië en zeilen trok me aan, maar niet tussen stelletjes en families. Ik hoopte dat de nadruk niet teveel op het single zijn ligt en dat kwam gelukkig uit. Het is geen dating show, maar gewoon een heerlijke vakantie met 31 gelijk gestemde mensen. Er zit van alles tussen, rustige mensen, lolbroeken, fanatieke zeilers en mensen die meer voor ontspanning komen. Om je heen zie je dat mensen over de dagen heen zich steeds comfortabeler voelen en open gaan. Mooie levensverhalen gehoord, dolfijnen gezien, kinderen de stuipen op het lijf gejaagd in de botsautootjes, als een zweefmolen om de boot geslingerd, lekker gegeten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië | 35-55 jaar

Het is een erg leuke reis.

Op een fantastische plek langs de kust van Kroatië trekken met een prachtige boot die van goede kwaliteit is. Het bezoeken van idyllische stadjes en strandjes. Het is een erg leuke reis. Minpunt zou kunnen zijn dat het eten iets wat prijzig is.

Wanneer kan ik weer??

In tijden niet zo kunnen ontspannen, gelachen en echt mezelf kunnen zijn. In zo een gemêleerd gezelschap zijn er altijd mensen bij met wie je een goede klik hebt. Het zeilen was fantastisch. Iedere dag een verrassing waar je die avond gaat slapen. Afwisseling van rust, leuke haventjes en dikke feestjes op de boot. Wanneer kan ik weer??

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië | 35-55 jaar

Ik zou het iedereen aanraden!

Het zeilen is een ervaring op zich. De gezelligheid met de groep was geweldig. Samen het avontuur op zee aangaan en elkaar steeds beter leren kennen was echt een fantastische ervaring. Ik zou het iedereen aanraden!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Griekse eilanden | 25-39 jaar

Veel afwisselende activiteiten.

De vakantie met SailVibes was een geweldige ervaring. De schippers en medereizigers waren heel gezellig. Je doet nieuwe zeilervaring op.

Heerlijke week gehad

Heerlijke vakantie om even te relaxen op en naast t water. Omdat je niet op een vaste plek verblijft zie je veel verschillende dingen waardoor je een regio snel leert kennen!

Leuke mensen, geweldig spel, ruimte voor jezelf en dingen die je leuk vindt, heerlijk eten.

Een heel leuk weekend met fijne mensen, lekker eten en leuke activiteiten. Het moordspel zorgt ervoor dat veel van de aangemelde vibers toch voor dat doel meegaan. Het was soms erg spannend maar ook van het spel heb ik ontzettend genoten en zou ik iedereen aanraden!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Moordspelweekend Ardennen | 25-39 jaar

Uitgeblust, maar optimaal genoten.

Laat het grote onbekende geen drempel zijn. Gewoon doen, daar ga je geen spijt van krijgen!

Het was echt een top weekend.

Het is een unieke ervaring. Je leert veel mensen op een korte tijd heel goed kennen. Ik kreeg er echt tonnen energie van. Het slaaptekort neem ik er met veel plezier bij, dan weet je dat het goed was.

Nergens aan denken, behalve hoe het mysterie in elkaar zit.

Fijn dat iedereen hoger opgeleid is, daardoor kon ik veel goede, leuke en inhoudelijke gesprekken hebben. Meer leuke dames dan verwacht en gezellige mannen. Het eten was boven verwachting (thanks Chef!) Iedereen is lekker open omdat niemand elkaar kent, op de mensen die met elkaar carpoolen na. Alles is geregeld, dus je kan alles lekker loslaten... behalve het mysterie. Het landgoed en de omgeving was prachtig. De douche was lastig in te stellen, maar daarna wel lekker. Prima bed (maar als je steeds om 4 uur 's ochtends naar bed gaat ligt alles lekker natuurlijk). Tip: gewoon boeken en realiseer je dat je niet alle namen aan het eind van het weekend gaat weten. Laat dat los :)

Origineel weekendje weg

Goed georganiseerd op een mooie locatie. De crew en de kok waren toppie. Leuke groep mensen en vond het jammer dat het weekend weer voorbij was

Gewoon gezellig

Bijzonder leuk om met andere personen een moord proberen op te lossen. Je hebt super snel een klik met iemand en het is eigenlijk alleen maar gezelligheid!

Zo ontzettend leuk! Heel veel gezelligheid, gekkigheid, toffe activiteiten en mooie gesprekken.

Prachtige locatie, mooie omgeving, leuke activiteiten: e-steppen is een echte aanrader, zeker als je het leuk vindt om een keer van top tot teen onder de modderspetters te zitten. Prima crew en een hele leuke groep. Weer zoveel mooie, lieve en leuke mensen leren kennen. Genieten van een topweekend is heel makkelijk op deze manier!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Vielsalm | 40-59 jaar

Als ik al verwachtingen had dan zijn ze ver overtroffen.

Leuk vakantie om andere mensen te ontmoeten. De groep was meteen leuk waardoor je al in dag 2 met elkaar aan het salsa dansen was (zelfs de mannen deden niet onder voor de vrouwen). Het minst leuke was eigenlijk afscheid nemen.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.