Heel fijne vakantie

Geweldig land & accommodatie, prima excursies en reisleider. Voldoende mogelijkheden om zelf nog activiteiten te doen of een rustdag in te lassen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 50-65 jaar

Top crew en prima aanbod van activiteiten.

In de geweldige heuvelachtige omgeving van Groesbeek een heerlijk weekend beleven met een groep gelijkgestemden. Ga mountainbiken of trek je wandelschoenen aan. Daag jezelf uit op Prison Island of probeer je de beginselen van de golfsport onder de knie te krijgen. Of ben je een wijnliefhebber en ontdek je de wijnen van de Groesbeekse heuvelen? En voor alles geldt niets moet alles mag!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 45-55 jaar

Fijne sfeer, fantastische groep en top crew!

Ga dit avontuur aan en ontdek achteraf dat je dit al veel eerder had moeten doen! Fantastisch weekend beleefd in Groesbeek...

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 45-55 jaar

Eén van de leukste weekenden in mijn leven

Wat als je niet goed weet wat je kunt verwachten van een weekendje weg met volslagen onbekenden? Dan wordt het leuker dan je kan bedenken. Absolute aanrader voor elk type mens met zin in het leven.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 45-55 jaar

Ik zeg bij twijfel gewoon doen. Jij krijgt er geen spijt van!

Ik wilde graag ervaren of het concept singlereizen bij mij zou passen daarom voor te proberen mij een weekend geboekt. Ben afgelopen weekend in Heuvelrijk geweest. Wat heb ik genoten dit weekend. In het begin dacht ik als ik maar aansluiting vind maar dat gaat helemaal vanzelf want iedereen wat er komt is alleen. In het hele weekend werd er niemand buitengesloten en werd je op momenten zelf betrokken bij activiteiten die georganiseerd waren. Voldoende tijd voor jezelf. Het motto is niets moet veel mag. Heerlijk gegeten door topchef Frans. Ontzettende leuke crew. Leuke mensen getroffen die mij weer mooie herinneringen hebben laten maken. Ik zeg bij twijfel gewoon doen. Jij krijgt er geen spijt van!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 45-55 jaar

en weekendje VV is altijd 1 groot feest :)

Super accommodatie op mooie locatie. Op vrijdag zijn de meeste mede Vibers nog onbekenden, maar na de eerste avond ontstaan er al vriendschappen. Bijzonder hoe snel er al diepgaande gesprekken ontstaan! Maar ook buikpijn van het lachen. Een weekendje VV is altijd 1 groot feest :)

Gewoon doen!

Gewoon doen! Iedereen gaat er min of meer met lichte spanning heen, maar na de ontvangstborrel en lekker hapjes en de eerste praatjes ben je al veel meer op je gemak.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 45-55 jaar

De combi van leuke hikes met leuke groep en goede en gezellige reisleider maakte het een top-week

Ik heb al meerdere VillaVibes reizen gedaan, maar deze wandelvakantie naar Madeira staat wel bovenaan qua aanraders! Wat een prachtig eiland, waarop we mooie hikes hebben kunnen doen, begeleid door wandelgidsen die het gebied goed kennen. En ook getroffen met een ontzettend leuke en gezellige groep!

• Over welke reis geef je een beoordeling? HikeVibes Madeira | 30-49 jaar

Ik heb echt een geweldige week gehad!

Ik heb last minute besloten om de reis te boeken, en echt geen seconde spijt gehad. Wat een enorm rijke ervaring en wat een verrijking! Zo samen hiken met een groep op deze prachtige plek is echt een heel goed idee. De bestemming is meer dan de moeite waard! Daarnaast om dit met de groep te ervaren was echt bijzonder en te gek, een ervaring om nooit meer te vergeten. Twijfel niet en ga mee naar Madeira!

• Over welke reis geef je een beoordeling? HikeVibes Madeira | 30-49 jaar

Heel leuk weekend.

Was al eerder met een zonvakantie mee geweest en was benieuwd naar hoe de weekendjes weg waren. Alles is goed geregeld door VillaVibes en er zijn genoeg activiteiten die je kan doen als je wilt. Het zijn maar 3 dagen, dus het is wel intens, een week vakantie is in dat opzicht relaxter. Je leert mensen minder goed kennen dan in een week, dus verwacht niet dat je alle 40 anderen kunt spreken in een weekend. Vond het wel heel leuk en zou zeker nog eens een weekend overwegen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 25-39 jaar

Fijne kamers en supergezellig!

Fijne kamers en supergezellig!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 25-39 jaar

Ik wil jullie bedanken voor de herinnering die ik in gedachte steeds herhaal.

8 dagen, 7 nachten, miet weten wat ik kon verwachten. Helemaal naar Afrika met mensen die ik niet ken, niet weten of ik wel aan hun wen. 4 uur s'nachts staan op schiphol en onverwacht begint daar al de lol. Zulke diverse mensen samen en direct al geconnect, Klein vermoeide oogjes maar allemaal opgewekt. De dagen verstrijken en we worden hechter met elkaar, Niemand die zegt van een ander die is gek of die is raar. Stuk voor stuk worden we allemaal geaccepteerd, Zelfs ik als persoon en voel me zo vereerd. Niet meer schuilen achter een masker van gein, Ik mag er gewoon wezen en ik mag er gewoon zijn. Al deze mensen zijn uniek in hun doen en laten, Al deze mensen die onvermoeid met elkaar praten. Samen mooie dingen beleven, Elkaar complimenten geven. Elkaar troosten in een moment van verdriet, Zo'n intense connectie kende ik nog niet. En nu is helaas het einde weer in zicht, En schrijf ik na maanden weer eindelijk een gedicht. Ik wil jullie bedanken voor de herinnering die ik in gedachte steeds herhaal. Lieve lieve lieve vibers, Ik hou van jullie, allemaal

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Een super mooie ervaring. De perfecte combinatie van zon, zee, avontuur en gezelligheid!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Het was fantastisch! Ik heb onwijs veel gelachen en allemaal leuke en lieve mensen ontmoet. Wat was dit bijzonder. Ik heb echt heel erg genoten. Gambia is een hele andere wereld waar je mee kennismaakt, het was geweldig!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Super leuke sociale groep en hele leuke activiteiten. Een perfecte mix van luxe en avontuur

Super leuke vakantie gehad! De perfecte combinatie van luxe en avontuur! Verder ook een super leuke sociale groep. Ik ga zeker nog eens boeken :)

Geweldige mensen die je een onvergetelijke tijd bezorgen

Geweldige mensen die je een onvergetelijke tijd bezorgen

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Vielsalm | 35-49 jaar

Prima organisatie, fijne mensen ontmoet. Ik zeg doen!

Prima organisatie, fijne mensen ontmoet. Ik zeg doen!

Teleurstellend

van 11 tot 14 oktober 2024 ben ik samen met twee vriendinnen, mee geweest naar de Ardennen, waar we verbleven in het Manoir. Helaas hebben we een aantal zaken ervaren die onze verwachtingen niet hebben waargemaakt. Tot onze teleurstelling werden we in een van de kleinste kamers geplaatst met zijn 3en. Er was nauwelijks ruimte voor onze koffers, waardoor we constant over elkaar heen moesten leven. Dit gaf ons geen rustig en comfortabel verblijf. De kamer was simpelweg te krap voor drie personen met bagage. Daarnaast had de dichtstbijzijnde douche geen warm water, waardoor we genoodzaakt waren om door de gang te lopen naar een andere douche. Deze werd echter door zoveel mensen gebruikt dat we vaak moesten wachten. Bovendien wisselde de temperatuur van het water voortdurend, wat het douchen zeer onaangenaam maakte. Daarnaast viel het me op dat de waterleidingen in de villa van lood zijn. Villa Vibes bood kraanwater aan dat uit deze leidingen kwam, wat mij een ernstige gezondheidskwestie lijkt. Toen ik dit aangaf bij de reisleiders, werd hier nonchalant op gereageerd. Er werd bijvoorbeeld geen alternatief, zoals flessenwater, aangeboden. Ik heb later dit ook via de mail aangegegeven aan Villa Vibes, waarbij hun reactie het volgende was "Waterleidingen van lood hebben gelukkig geen invloed op de gezondheid. Alleen bij grote hoeveelheden en langdurig gebruik kan dit een invloed hebben op kinderen tot 7 jaar en zwangere vrouwen." Dus ook hier zijn ze niet van plan om simpelweg een oplossing te vinden hiervoor. Ik wil ook benadrukken dat ik niet de enige ben met deze ervaring. Naast mijn vriendinnen waren er meerdere deelnemers die ontevreden waren over de accommodatie. al met al: villa vibes is er om je geld aan te nemen, maar vooral geen oplossingen te zoeken zelfs al gaat het om je gezondheid.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ardenne Manoir

Alles goed georganiseerd.

Gewoon boeken! Wandelingen niet onderschatten maar met een leuke groep echt de moeite waard! Prachtig en afwisselend! Van begin tot eind alles goed georganiseerd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? HikeVibes Madeira | 25-39 jaar

Fantastisch! Van begin tot einde goed georganiseerd

Mocht je nog twijfelen, ga ervoor! Het is super leuk om als een soort grote nieuwe familie samen op vakantie te gaan. Voor iedereen is het even spannend in het begin. De reisleidster zorgt vanaf het eerste moment voor een open, ontspannen sfeer. Samen wandelen en de hoogtepunten van het prachtige eiland Madeira ontdekken en 's avonds nog een drankje doen. Wie weet wat er voor mooie vriendschappen of prille liefdes ontstaan! Daarnaast is het fijn om meer over jezelf te leren wanneer je met een groep onbekenden op vakantie gaat.

• Over welke reis geef je een beoordeling? HikeVibes Madeira | 25-39 jaar

Madeira is een geweldig mooi eiland! De reis was goed georganiseerd. Ik heb genoten.

Geweldige vakantie gehad op het mooie Madeira! De hikes waren super en de gidsen waren flexibel in het aanpassen van de hike naar het niveau van de groep. Het hotel was netjes, mooie kamer en een heerlijk ontbijt. De diners in plaatselijke restaurants waren erg lekker en het gezelschap top! De temperatuur begin november was in onze week rond de 24 graden, heerlijk wandel weer. Onze reisleidster leidde alles in goede banen en had veel tips voor de vrije tijd die we hadden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? HikeVibes Madeira | 25-39 jaar

Hele mooie reis! Enige punt is dat het een enorm volle reis is.

Prachtige hike ervaring, je valt van de ene in de andere verbazing over hoe mooi Madeira is!

• Over welke reis geef je een beoordeling? HikeVibes Madeira | 25-39 jaar

De gidsen maken de beleving compleet.

Een geweldige ervaring op het mooiste eiland van Europa. Prachtige natuur en landschappen. En dat alles te beleven met een geweldige groep mensen bij mekaar.

Geweldige week gehad

Madeira is een echte aanrader voor de natuur liefhebber. Mooie wandelingen langs de kust, door de bossen, langs watervallen en afdalen van een berg piek. Dol blij het eiland bezocht te hebben, o.a. door een gezellig groep medewandelaars, een fijn hotel en een topteam bestaande uit de reisleidster en wandelgidsen. Al kwam ik wel tot de conclusie dat 7 dagen eigenlijk te kort is om alle schoonheid van het eiland te zien. Kortom ik ga in de toekomst nog terug naar Madeira dankzij deze geweldige ervaring.

• Over welke reis geef je een beoordeling? HikeVibes Madeira | 25-39 jaar

Niet twijfelen, gewoon doen.

Niet twijfelen, gewoon doen. Op deze reis leer je leuke mensen kennen en maak je mooie herinneringen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Sevilla | 40-55 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.