Super leuke week, goed geregeld allemaal

Super leuke vakantie, wist eerst niet wat ik kon verwachten. Bij aankomst waren er al een aantal mensen en de reisleider stond iedereen op te wachten. Daarna rustig op het terras gezeten en iedereen een beetje leren kennen, de rest gaat allemaal vanzelf. We hadden leuke mensen in de wielrengroep en met 2 verschillende niveaus kan je altijd meefietsen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 25-39 jaar

Alles is goed geregeld en verzorgd!

Bij deze zou ik de vakantie aanraden puur omdat alles goed voor je wordt geregeld. Je wordt eigenlijk gewoon compleet ontzorgd en er zijn genoeg activiteiten om aan mee te doen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 25-39 jaar

Ik heb een leuke en gezellige reis naar Filzmoos gehad!

Villavibes Hike & Bike reizen zijn een absolute aanrader. De activiteiten worden begeleid door deskundige en enthousiaste gidsen en kennen veel competitiviteit. Daarnaast is er binnen de groep een comfortabele en relaxte sfeer, iedereen kan zichzelf zijn. De gezellige activiteiten in de avond en de toffe gesprekken met andere deelnemers maken de reizen perfect!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 25-39 jaar

Echt een dikke aanrader voor alle singles!

Je wordt compleet ontzorgd op allerlei vlakken en je hebt genoeg momenten om voor jezelf te kiezen. Iedereen laat elkaar in zijn of haar waarde. Echt een dikke aanrader voor alle singles!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 25-39 jaar

Echt een top week; gezellig, sportief en vooral met elkaar

Het is zo ontzettend fijn dat je gewoon op vakantie kunt met mensen die hetzelfde in het leven staan. Vrijgezel, werkend en op zoek naar een leuke vakantie met fijne mensen. De groep is altijd divers waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat er geen goede connecties ontstaan. Een weekendje is intensief en voelt als een week, daar houd je zeker wat leuk contact aan over. Een langere vakantie? Heel fijn dat je dan mensen echt wat beter leert kennen en de diepte in kunt :) Villavibes.. Echt een aanrader!

Leuke week gehad

Leuke reis met goede hike tochten. Er werd door de gidsen goed gekeken naar welke groep welk niveau had om een tocht te bepalen.

Gewoon boeken!

Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om te gaan. Ik vond het zo spannend, net als de rest van de groep. Maar het was zo leuk om samen met een groep een doel te hebben, leren surfen. Daarnaast om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe plekken te leren kennen met elkaar. Ik heb genoten en als iemand mij vraagt, moet ik het doen zal ik altijd zeggen ja!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Ericeira | 25-39 jaar

Hele gezellige, sportieve en fijne week gehad!

Leuke single mensen, je zal altijd iemand hebben waar je mee klikt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Ericeira | 25-39 jaar

Perfecte manier voor singles om op vakantie te gaan.

Binnen één week word je familie met de groep, dat is bijzonder. Iedereen geeft elkaar de ruimte om je vakantie te vieren zoals jij dat wilt. De begeleiding is top, je wordt volledig ontzorgd en hoeft echt nergens naar om te kijken. En het Surfhouse was fantastisch. Bar, zwembad, prima kamers, heerlijk ontbijt. Genoten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Ericeira | 25-39 jaar

Leuke locatie het surfhouse, fijne groepsdynamiek, heel gaaf het surfen!

Het surfen in Ericeira is een aanrader. Mooi huis, goed eten, mooie omgeving. Je kunt er zo wandelen of fietsen naar het stadje. De surflessen zijn leuk. Vooral met het enthousiasme met de mensen om je heen. Leuk om de week te breken met een dag Lissabon (aanrader om de fietstocht te doen).

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Ericeira | 25-39 jaar

Leuke locatie het surfhouse, fijne groepsdynamiek, heel gaaf het surfen!

Wat een gave surfvakantie was dit in het prachtige Ericeira. Je beleeft een mooie vakantie met gelijkgestemde en hebt gegarandeerd een super fijne tijd! Actief bezig zijn tijdens het surfen maar ook je rust kunnen pakken in het leuke Surfhouse waar aan alles is gedacht. Niet twijfelen, gewoon gaan! Het surfen zal je hart veroveren en de herinneringen aan deze vakantie zullen je voor altijd bijblijven en je een grote glimlach bezorgen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Ericeira | 25-39 jaar

Leuke groep, mooie hikes, prachtig weer en lekker eten! Goed georganiseerd.

Superleuke en gezellige groep met mensen met dezelfde interesse in actieve vakantie. Goed georganiseerd en lekker eten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Molveno | 25-45 jaar

Gewoon doen! Ervaring om nooit te vergeten.

Gewoon doen! Ervaring om nooit te vergeten.

Fantastische week gehad.

Ontzettend leuke en ongedwongen sfeer met gelijkgestemden die dezelfde passie delen om heerlijk buiten te spelen en van de prachtige bergen te genieten. Tot rust komen doe je daarna maar lekker thuis, Wat was het een geweldige week met vooral veel lieve mensen en een prachtige ervaring en vriendschappen rijker. Op naar de reünie:-)

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Molveno | 25-45 jaar

Hele leuke groep, prachtige wandeltochten.

Zeker boeken als je jezelf wil uitdagen in de bergen van Italië. Het is even een stuk rijden, maar het is het zeker waard. Molveno is een prachtige plek.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Molveno | 25-45 jaar

Erg leuk, leuke groep mensen en mooie omgeving.

Prachtige omgeving, de ruige bergen en het meer! Hotel met super vriendelijk personeel afgeboekt voor onze groep! Super gezellig!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Molveno | 25-45 jaar

Niet twijfelen gewoon en gewoon boeken!!

Niet twijfelen gewoon en gewoon boeken!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Manoir | 25-39 jaar

Ik ga graag nog een keer!

Het was een geweldig weekend, geweldige ervaring en ik zou het iedereen aanraden! Ik ben vandaag thuis gekomen en ik ben al aan het kijken voor het volgende reisje met VillaVibes

Voor herhaling vatbaar!

Ontzettend prettige manier om nieuwe mensen te leren kennen! Voor iedereen zijn er passende activiteiten te ondernemen en ook de mogelijkheid tot lekker niks doen. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en ga zeker nog een keer!

Ik heb echt een heel leuk weekend gehad.

Super goede ervaring met het weekend naar de Ardennen. Alles was goed geregeld en de sfeer tussen zowel de deelnemers als de crew was top! Het is in het begin een beetje spannend wie er allemaal zijn en hoe het gaat lopen maar dit was eigenlijk de eerste avond al weg. Mocht je twijfelen, dan raad ik je aan om het gewoon te doen.

Super leuk, gezellig, goed georganiseerd

Het is een super leuke ervaring om een keer mee te maken en om nieuwe mensen te leren kennen! Een goed georganiseerd weekend, leuke activiteiten, met veel gezelligheid, leuke gesprekken en heerlijk eten!

Je leert in korte tijd veel mensen kennen

Je leert in korte tijd veel mensen kennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 50-69 jaar

Ik heb een topvakantie gehad, leuke contacten met gelijkgestemden.

Goed georganiseerd, goed groepssamenstelling. Goede begeleiding door de reisleidster. Accommodatie meer dan prima. Leuke activiteiten waar je zelf kunt aangeven of je meedoet.. de groep is dusdanig groot dat je altijd een paar personen hebt waar je het mee kunt vinden. Het was voor mij de eerste singlereis en smaakt naar meer.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kreta | 50-69 jaar

Het was een geslaagd experiment!

Het was een experiment. De verwachtingen op 0 gezet en mijn koffer ingepakt. Geen moment spijt. Eén keer een vakantie met een random samengestelde groep meemaken leek mij in ieder geval boeiend. Alleen om deze reden zou ik het waarschijnlijk nog een keer doen. Het was heel gezellig! Omdat boeken van een aparte hotelkamer niet meer mogelijk was moest ik de hotelkamer delen. Ik had een super room-mate (met een onbekende op één hotelkamer is trouwens ook interessant en leerzaam in het kader van het ophalen van interpersoonlijke skills, ik moest gelijk aan mijn studententijd en het studentenhostel denken), het is geven en nemen en dat ging verassend goed! Ik zou deze vakantie in ieder geval aanraden ongeacht of jij van strandvakantie wel/niet houdt: als je zeker weet dat strandvakantie jouw ding is dan kan het bijna niet misgaan, als je het niet zeker weet dan doe maar toch een keertje gek, geniet van de zon en van de zee, experimenteer, ontdek, uitprobeer en dan weet je het tenminste wél zeker. Daarnaast is de organisatie (inclusief communicatie) van de vakantie heel goed en de reisleidster is top.

Heerlijke strandvakantie

De groep is vrij open, het is steeds makkelijk om bij anderen aan te sluiten. Accommodatie op A-locatie. Als je van de zee houdt en lekker Grieks eten is dit wel je vakantie!

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.