Aanrader!

Leuke sneeuwactiviteiten met een boel gezelligheid.

Aanrader!

Deze reis is een echte aanrader. Heb deze zelf een beetje uitgesteld, mede doordat ik nog nooit had gevlogen. Ik kijk terug op een mooie week, waarbij de temperaturen eind maart prima te doen zijn, wel denkend in verschillende laagjes. Daarbij veel leuke activiteiten en veel vrije tijd om de omgeving zelf te verkennen. Overigens was Fins Lapland voor mij geen onbekend gebied aangezien ik er zelf in de zomer geweest.

Top vakantie!

Goede afwisseling van programma en vrije tijd. Leuk om in een dorpje te zitten met meerdere dingen te doen met de groep of een aantal leden daarvan.

Top vakantie!

Je leert hele leuke mensen kennen Je kunt doen wat bij jou past Je moet wel weten wat je zelf wilt (doen), want ‘old school’ reisleiding is hier niet, maar je krijgt alle ruimte.

Top vakantie!

Als je single bent en skiën is een van je passies, ga dan zeker mee met VillaVibes naar Val Gardena. Één mooiere combinatie van sport, natuur, goed hotel en lekker eten is er niet. En dan de groep die vond ik super fijn. De gehele week verliep in een goede sfeer met oog voor elkaar. Top vakantie gehad.

Top skigebied!

Fantastisch mooie wintersportvakantie!

Het was een fantastisch mooie wintersportvakantie in Val Gardena in een uitgestrekt en prachtig skigebied met een deskundig, enthousiast en behulpzaam team. Het hotel overtrof de verwachtingen; een heerlijk ontbijt + diner met ruime keuze en zeer vriendelijk personeel. Ook heb ik van de geweldige spa en een zwembad met een adembenemend uitzicht genoten. En dan de medereizigers, een bijzonder gezellige groep, op de piste of 's avonds, de sfeer was warm, hartelijk en uitnodigend. Ondanks een valpartij halverwege mijn skivakantie heb ik dankzij alle lieve, goede zorg van de skigidsen en mijn medereizigers en natuurlijk alle gezelligheid nog zo goed als mogelijk kunnen genieten van deze vakantie.

Fantastische week!

Het was een fantastische week. Wel zou ik liever vlak bij de piste gezeten hebben, iets meer tijd hebben gehad om te ontbijten (nu moesten we om 8.30 uur in de bus zitten) later te dineren, zodat het allemaal niet zo'n gejacht is. Ook zou het fijn zijn als er een massage kan plaats vinden aan het einde van de dag! Kunnen jullie meer reizen organiseren voor 60 plussers!!

Top week!

Heerlijke vakantie gehad, heerlijk hotel met fantastisch zwembad en wellness. Echter hotel ligt niet aan de piste, dat kost elke ochtend wel wat tijd. Wel goed geregeld met eigen bus of openbaar vervoer bus. Voor de rest toplocatie met heerlijk ontbijt en diner buffet

Geweldige week gehad!

Zeer verschillende types, maar toch veel oog en begrip voor elkaar. Mooie gesprekken en volledige inzet en enthousiasme voor de groep. Ook buiten de safari’s zijn vriendschappen voor het leven ontstaan; al na een paar dagen. Mooie mix van ervaren vibers en eerstelingen. Willen, niets moeten. De vrijheid van VillaVibes!

Geweldig weekend gehad!

Ik heb een geweldig weekend gehad. Verschillende soorten mensen met ieder zijn/ haar eigen verhaal. Veel gelachen en oprecht genoten. Het eten en het enthousiasme van de kok was super. Iedereen liet elkaar vrij om zichzelf te kunnen zijn. Leuke activiteiten, voor ieder wat wils. En zonder verplichtingen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Villa Heuvelrijk | 35-55 jaar

Top weekend!

Een geweldig weekend in Groesbeek gehad op een mooie locatie. Voor mij was dit de tweede keer met VillaVibes, maar voor de eerste keer op deze locatie. Net als de eerste keer een gezellige en leuke groep mensen leren kennen, waarbij het na een uur al voelt alsof je ze al dagen kent. De crew was geweldig, warm, relaxed, vrolijk en enthousiast! Veel leuke activiteiten gedaan, fijne gesprekken gevoerd, veel gelachen, gedanst en ook nog lekker kunnen ontspannen in de jacuzzi en de sauna. We zijn verwend met heerlijke maaltijden die de kok met veel passie had bereid. Kortom, een top weekend! Weer hele mooie herinneringen gemaakt!

Super weekend gehad!

Super weekend gehad in Villa Heuvelrijk. Heel veel gezelligheid, lekker eten, heerlijk gedanst en veel te weinig geslapen. De Villa is helemaal prima. Mooie ruime moderne kamers en goede gemeenschappelijke ruimtes. Het was niet mijn eerste VillaVibeservaring en heel waarschijnlijk ook niet mijn laatste. Ik geniet elke keer weer van de goede organisatie (en natuurlijk het gezelschap :-))

Niet twijfelen, gewoon doen!

Niet twijfelen, gewoon doen! Boven verwachting leuk en gezellig weekend gehad. De crew, de groep, de activiteiten alles was in één woord geweldig!

Top week!

Ik vond het vooral erg fijn dat je met iedereen een praatje kon maken als je dat zou willen. Alles mag of kan en niets hoeft. Lekker ontspannen, het leuk hebben samen zonder dat er iets aan vast hangt.

Onvergetelijke week!

Iedereen heeft als hoofddoel om Petra te zien. Zoals beloofd is Petra in werkelijkheid zoveel indrukwekkender dan je kan begrijpen door afbeeldingen ervan te zien. Maar Petra is uiteindelijk maar één van de hoogtepunten van de reis. Jaresh was indrukwekkend en mooi en met een fascinerende geschiedenis. Van de berg naar benden richting dode zee fietsen was een oprechte avontuur. De dode zee moet je hebben meegemaakt om het echt te begrijpen. Ik heb, met met twee anderen, de optie genomen om bij Petra over de bergen te paard te gaan, en voor mij was dit misschien wel de hoogtepunt van mijn reis. Ja, Petra is fantastisch om te zien, maar de paardenrit was avontuur om te beleven. De groep was, zoals altijd met VillaVibes, open en vriendelijk. Hele lieve mensen, hele grappige mensen, hele interessante mensen. Bovenop dit alles hadden wij een lokale gids die voor mij de reis naar nieuwe hoogtes bracht met zijn diepere kennis, inzicht, en uitleg over de geschiedkundige sites, maar ook door zijn humor, betrokkenheid, en zijn duidelijke streven om ons de beste ervaring mogelijk te geven. Kortom; Ik ging naar Jordanië voor Petra, maar heb uiteindelijk vrijwel heel Jordanië als hoogtepunt ervaren.

Geweldige ervaring!

Erg leuke reis gehad met een gezellige groep! In een week tijd krijg je heel veel te zien van het mooie land Jordanië. Echt een aanrader als je van actieve vakanties houdt!

Geweldige ervaring!

Jordanië was echt een geweldige ervaring. Het is wel een fysiek inspannende vakantie die niet onderschat moet worden. Maar ik had het ook voor geen goud willen missen. We hadden echt een geweldige gids. Al was ik het niet helemaal eens met zijn definitie van "a small walk", het was gewoon een intensieve korte hike. Neem zeker goede wandelschoenen mee.

Fantastische week!

Een fantastische week. Je leert veel over Jordanië en de geschiedenis van het land. De mensen zijn aardig en het eten lekker. Bovendien zie je veel mooie dingen. Hoogtepunten zijn de jeepsafari en natuurlijk Petra.

Top week!

Leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe vrienden te maken.

Absoluut een aanrader!

De vakantie naar Jordanië is een fantastisch mooie reis! Zowel een interessante cultuur en mooie natuur gezien, alsook leuke activiteiten gedaan. Ook qua intensiteit was het goed te doen en wat mij betreft perfect. Ik had me aangemeld voor deze reis om veel van het land te zien in relatief korte tijd en dat is zeker gelukt. Absoluut een aanrader!

Geweldig avontuur!

Wat een super leuke eerste ervaring met VillaVibes heb ik gehad! De reis was uitstekend geregeld, je hoefde in de ochtend alleen maar in de bus te stappen en de rest van de dag kon je optimaal genieten van het leuke en interessante programma dat tot in de puntjes was georganiseerd. Jordanië is een schitterend land en ik heb in een korte tijd veel geleerd over de prachtige natuur, geschiedenis en cultuur - mede dankzij de lokale gids die enorm veel kennis had. Ook was er een hele leuke groepsdynamiek, je kon de gezelligheid opzoeken maar ook even rustmomentjes pakken. Echt een geweldig avontuur!

Geweldige week gehad!

Zoek je ook altijd een reismaatje voor een mooie reis en wil je nieuwe mensen leren kennen? Boek dan vooral een groepsreis bij Villavibes, hartstikke leuk! Jordanië prachtig land en echt de moeite waard! Wij deden de eerste reis naar dit land, waardoor het programma niet helemaal klopte met de werkelijkheid maar alsnog een fijne reis gehad!

Genoten!

Prachtige tour door Jordanië waar je alle hotspots ziet, leuke en gezellige groep. Kortom genoten!

Top week!

Goed georganiseerde reis, leuke manier om in een week tijd nieuwe mensen te leren kennen en gemeenschappelijke interesses uit te diepen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Fuerteventura | 25-39 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.