Top reis!

Als je op zoek bent naar luxe, lekker eten, gegarandeerd zon, ontspanning en inspanning en nieuwe vrienden leren kennen in het o zo magische Egypte dan is dit je reis.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Egypte | 25-39 jaar

Echte aanrader!

Een weekje El Gouna kan ik iedereen aanraden. Een leuke mix van activiteiten en lekker relaxen bij het zwembad. De quadtoer is een echte aanrader! Het dorpje El Gouna is heel schoon en veilig met leuke restaurantjes en barretjes. Een ideale plek om met een groep gezellige Vibers vakantie te vieren.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Egypte | 25-39 jaar

Gezellige vakantie!

Heerlijke combinatie van padellen met daarbuiten eigen invulling! Wat voor mij bestond uit hiken, drankjes en zwembad. Heel gezellig!

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Fuerteventura | 30-49 jaar

Ontzettend genoten!

Hoewel ik vliegangst heb, en het restaurant van het hotel niet fantastisch vond, geef ik deze reis toch een 10. Omdat het wel voelt als een 10. Het hotel is prachtig, de kamers zijn goed, de groep voelde veilig, iedereen kon zichzelf zijn. Heerlijk om zoveel mooie mensen te leren kennen. Het padellen was heerlijk! Iedereen, ook degene die al langer padellen hebben veel geleerd. We hadden meer spierpijn van het lachen dan het padellen. Ik heb zo ontzettend genoten, ik was en ben echt blij dat ik single ben!

Fantastische vakantie!

Ik heb even moeten nadenken of ik me zou aanmelden voor de reis, maar gelukkig nam mijn enthousiasme al vrij snel de overhand. Het was een fantastische vakantie die ik niet had willen missen. En je kan zomaar eens de liefde van je leven ontmoeten. Dus bij twijfel, gewoon doen. :)

Fantastische week!

Een heerlijke week gehad in Gambia. We hadden een onwijs gezellige groep mensen met wie het vanaf het eerste moment goed klikte. Ik heb me geen moment verveeld. Leuke excursies gedaan en het eten was gelukkig erg goed en afwisselend. Echt genoten.

Geweldige vakantie!

Een geweldige vakantie gehad. Hoewel je wel echt met een dubbel gevoel weg gaat daar. Er is een gigantische verschil tussen arm en rijk. Mensen zoals wij Vibers houden deze mensen letterlijk in leven door onze komst. Het toerisme is een van de grootste bronnen van inkomsten in het land. Super vriendelijke mensen ontmoet. Om even weer op aarde te komen is Gambia in alle opzichten een geweldig land

Weer een top week!

Weer een hele fijne, goed georganiseerde vakantie gehad met een top reisleiding. Ik zie er naar uit weer een reis te kunnen boeken!

Super week gehad!

Ik heb een super week gehad. Bijzonder land, veel te zien, hele leuke groep waarin vrijheid blijheid echt gold. Was mijn eerste keer en ik ben aangenaam verrast door de sfeer en gezelligheid. Echt super.

Top week gehad!

Het was echt een top week in een heel bijzonder land. Heerlijk weer, fijn resort, lieve lachende inwoners, gezellige groep en een top reisleidster die alles heel goed regelt en ook gezellig is! De excursies zijn indrukwekkend, omdat de contrasten erg groot zijn, maar ik ben blij dat ik ze allemaal gedaan heb.

Prachtige ervaring!

Ondanks, dat ik al over de hele wereld gereisd hebt, was Gambia een beleving. Afrika op haar Afrikaanst. Een prachtige ervaring, die ik deelde met hele leuke reisgenoten en een fantastische reisleidster.

Geweldige vakantie!

Malangen Resort is echt waanzinnig mooi. Elke dag als je je gordijnen open doet, zie je weer die prachtige ansichtkaart. Excursies zijn top en fijn al in de prijs inbegrepen. Zeker de wateractiviteiten zijn de moeite waard. Het resort is wel afgelegen waardoor je bij de avonden echt op de groep aangewezen bent. Bij andere reizen kun je even naar een dorpje of ander restaurant, maar dat kan hier niet.

Droomvakantie!

Wij hebben een fantastische week gehad met onze groep in Malangen! De locatie is prachtig en de activiteiten leuk en afwisselend. Vooral de tocht met de catamaran vonden we geweldig en op twee avonden hebben we zelfs nog het noorderlicht mogen zien dus dat was helemaal de kers op de taart! Ik zal nog lang na dromen…

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Malangen | 30-49 jaar

VillaVibes is echt een aanrader!

Wil je een keer nieuwe ervaringen opdoen en nieuwe mensen ontmoeten? Dan is VillaVibes zeker een aanrader. Het aanbod van reizen en activiteiten is super. De accommodaties heb ik goed ervaren. Gewoon een keer meegaan, zou ik zeggen.

Wat een top week!

Deze reis is de reis om je wintersportervaring compleet te maken. Geweldige activiteiten, goede organisatie en zeer hoge kwaliteit! Niet alleen de activiteiten ook het appartement, het eten enz. Onze groep en reisleider waren super! Wat een top week!!

Top vakantie!

Ik vond het een super mooie vakantie.

Onvergetelijke ervaring!

Ik heb deze reis super-intens beleefd. Van begin af aan was er een geweldige sfeer met leuke deelnemers. We hebben ons geen moment verveeld. De entourage, de reisleiding, de activiteiten, het eten, alles was top… VillaVibes, hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke ervaring.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 40-59 jaar

Fantastische week in droomlandschap!

Heerlijk & ongedwongen sfeer en altijd wel een maatje m/v met wie het klikt. Wat een droomlandschap. Ook het eten was geweldig en maakt het compleet!

Top week!

Mooie locatie met veel mogelijkheden om dingen te doen (ook naast het skiën). Veel mogelijkheden om te eten en wat te drinken.

Onvergetelijke reis!

Was voor mij de eerste keer. De aanloop er naartoe was spannend maar eenmaal kennis gemaakt met reisgenoten was het ijs snel gebroken. Leuke mensen, leuke activiteiten en goed eten in een bijzondere omgeving maken dit een reis om nooit te vergeten.

Top organisatie!

Zin om leuke nieuwe mensen te ontmoeten? VillaVibes bied het allemaal! Een goede sfeer, leuke activiteiten en een goede organisatie.

Perfecte vakantie!

De reis naar Alpe d’Huez in maart met onze groep van rond de 30 personen was heel fijn qua groepsgrootte! Qua locatie is het rustig, we hebben veel spelletjes gespeeld. Er is geen dal afdaling naar het dorpje (zo laag ligt geen sneeuw) dus terug is met een cabinelift, waardoor eventuele après-ski in de middag kort is, omdat de lift gehaald moet worden. Allemond zelf, het dorpje waar je zit, heeft ongeveer 900 inwoners, een supermarktje als een klaslokaal, een bakker en een medische post. De lift is ongeveer 700 meter lopen en lockers zijn bij de lift te huren. Voor degenen die houden van een iets kleinere groep en ‘s avonds gezellig samen eten en bijkomen bij een vuurtje is/was dit een perfect passende vakantie! Ik zou deze er graag in houden.

Het was een top week!

Prettige manier van skivakantie vieren. Je hoeft je nergens druk over te maken, zelfs niet wanneer je waar naar toe skiet! Niet goedkoop, maar de begeleiding neemt veel zorgen weg. Altijd gezellige groep, met veel leuke, gelijkgestemde mensen. Je mag veel, moet niets. Als je graag skiet en niet altijd mensen meekrijgt, dan is dit de ideale oplossing. Iedere vakantie houd ik er weer een paar leuke mensen aan over :)

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 50-69 jaar

Echt een topvakantie gehad!

Een mooi skigebied met leuke restaurantjes, veel rode pistes en prachtige omgeving. Gecombineerd met een leuke groep mensen, echt een topvakantie gehad!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sauze d'Oulx | 35-49 jaar

Echt een aanrader!

Lapland is echt een aanrader! Ik vond het wel spannend, want ik was nog nooit op wintersport geweest, maar o wat was het een geweldige week! Super leuke activiteiten, een hele gezellige groep en ook nog de vrijheid om je eigen ding te doen. Ook 's avonds hoef je je niet te vervelen. Vooral de karaoke bars zijn erg populair in Levi, dus als je ook een beetje van feesten houdt kan ik Levi vooral aanraden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.