Top geregeld!

Ik heb deze reis geboekt om te skiën met andere vrijgezellen. Dat is gelukt, alles was goed geregeld. Iedere avond Après-ski was wat veel van het zelfde (en die heb ik ook een paar keer over geslagen).

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Alpe d'Huez | 25-39 jaar

Aanrader!

Deze vakantie kan ik aanraden, als je van wintersport houdt en ook de ontspannende welness-ervaring en goed eten wilt, dan is Zell am See de juiste keus. Daarnaast een goede sfeer en veel lol. Heerlijk even weg!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Alpe d'Huez | 25-39 jaar

Echte aanrader!

Top groep en heel fijne crew. Ook het hotel super goed met eten en alle faciliteiten. Heeeerlijke week! Echte aanrader.

Top geregeld, aanrader!

Ik zou deze reis aanraden omdat alles goed is geregeld. Niets is verplicht, alles mag en kan. Heerlijk concept om aan deel te nemen. Het Flachau skigebied is voor mij persoonlijk te beperkt. Wel super gezellige après-ski.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Flachau | 25-45 jaar

Zo blij dat ik ben gegaan!

Ik heb wel even getwijfeld met boeken maar ben zo blij dat ik het heb gedaan. Zoveel leuke mensen ontmoet. Je bent met gelijkgestemde mensen op een prachtige plek. Heerlijk!

Verwachtingen overtroffen!

Ik ben aangenaam verrast, mijn verwachtingen zijn overtroffen. Ik ga binnenkort weer boeken.

Geweldige reis!

Deze reis was één groot feest, van begin tot eind. Iedere dag werden er veel mooie afdalingen gemaakt, ondanks de vele uren in de après-ski! Tip: neem de dag na terugkomst vrij.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Flachau | 25-45 jaar

2e keer Flachau was weer top!

Flachau is alles wat je wenst als ervaren skiër. Het gebied is goed te doorkruisen, mooie brede pistes en top hotel. Ik ga niet voor niets 2x naar Flachau achter elkaar en zou zo weer gauw naar Flachau gaan.

Top week!

Het was een gezellige week!

Gezellige groep!

Geen datingvakantie, maar gezellig met een passende groep actief zijn.

Top week!

Het skigebied is mooi en lekker hoog. Naar de piste en terug via de U-Bahn is plezierig, evenals het centrale depot.

Gezellige top week!

Een prachtig skigebied en leuk en gezellig ski dorp, die ik al kende door privé bezoeken; van alle gemakken voorzien, o.a. de U-baan en het ruime depot. Een leuke groep Vibers maakte er een gezellige week van met elkaar.

Aanrader!

Gezellig om met zo'n groep op vakantie te gaan. Je ontmoet leuke mensen. Zeer de moeite waard!

Aanrader!

Ik zou deze reis aanraden vanwege het gebied qua skiën / après-ski!

Heerlijke week gehad!

Was gezellig goede leiding veel leuke activiteiten. Terug reis wel wat onduidelijk. Heerlijke week gehad.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 50-69 jaar

Voltreffer: alles was top!

Mijn eerste reis met VillaVibes is gelijk een voltreffer. Het skigebied, après-ski en de VillaVibers zijn top. Als je niet alleen wil skiën is dit een mooie oplossing. Een week feest en als je een dagje rustig aan wilt doen, is het geen probleem.

Gezellige groep!

Het is voor mij niet de eerste keer met VillaVibes, maar toch altijd weer een beetje spannend. Ik heb het als heel leuk ervaren. Allemaal nieuwe skiërs ontmoet en de groep werd algauw gezellig!

Top week!

Altijd gezellig en goed voor elkaar.

Geweldige week gehad!

Een feestje! Heerlijk wezen skiën, feesten maar niet echt rusten haha. Niks is verplicht maar wel alles is leuk, leuke club mensen!

Leuke week!

Als vanouds weer een leuke week, waarin alles goed geregeld of opgelost werd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sauze d'Oulx | 35-49 jaar

De week was een verrijking!

Echt, je hoopt na zo'n leuke week nog single te blijven. Je kunt wisselen van niveau waardoor je wel met kleinere groep van vergelijkbaar niveau skiet of snowboardt. Die combinatie kun je in groepsverband nergens anders krijgen. Het is een verrijking zoveel leuke nieuwe mensen te mogen leren kennen en je zult zien dat je als je thuis komt je in een dalletje valt. Iedereen kijkt naar elkaar om en je kunt jezelf zijn.

Top week!

Wat een heerlijk gebied. Vooraf had ik wat bedenkingen over de (verouderde) liften in dit gebied, maar dat viel reuze mee. Wij hadden het geluk dat er begin van de week heel veel sneeuw was gevallen en de rest van de week het zonnetje scheen. In de groep heb je altijd mensen waar je een leuke klik mee hebt en waar je mee op pad kan gaan.

Top week!

Een grote feest week, VillaVibes bood genoeg leuks aan om aan deel te nemen! Verder goed georganiseerd en leuk welkom met kleine attentie op hotelkamer.

Herinneringen voor altijd!

Je maakt nieuwe herinneringen met mensen. En er is veel plezier geweest!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sauze d'Oulx | 35-49 jaar

Fantastische organisatie en fantastische week!

Laat je niet weerhouden door het feit dat je niemand kent, vanaf het allereerste moment staat iedereen open voor elkaar en is het meteen gezellig! Fantastische organisatie en een fantastische week gehad!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach | 25-39 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.