Fantastische reis!

Fantastische reis in een mooie omgeving met toffe activiteiten. Het eten is uitstekend, net zoals het verblijf. Het thermopak, snowboots en wollen sokken die je bij de eerste activiteit krijgt mag je de hele week lenen, dus eigen snowboots meenemen was achteraf niet nodig. Ik heb nog een extra sneeuwscootertocht in de avond gedaan met een groep, en dat is ook echt een aanrader. Ook hebben we met een groep nog een sauna geboekt met een duik in een ijswak, wat ook een bijzondere ervaring was. Die was bij de rendierenboerderij.

Top week!

Leuke activiteiten, goede reisleider, mooie accommodatie en lekkere restaurants,

Geweldige week!

Goed programma, leuke excursies, mooie ligging, voldoende vrije tijd en geweldige groep.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Gezellige week en heerlijk geskied!

Heerlijk geskied in een mooi gebied. Alleen ga ik niet op skivakantie, maar met VillaVibes ben je niet alleen.

Gezellige week!

Een week vol gezelligheid, met een gemêleerd gezelschap waarbij iedereen het prima met elkaar kan vinden. Even lekker een week weg van de drukte en verantwoordelijkheid.

Top week!

Je hebt in 1 week tijd zo veel leuke mensen om je heen met wie je zo veel plezier kunt hebben, er zitten altijd mensen bij met jouw bloedgroep.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 35-49 jaar

Super leuke en onvergetelijke vakantie!

Een vakantie naar Serfaus zou ik zeker aanraden! Je gaat op vakantie met een grote groep gelijkgestemden. Er zijn sowieso genoeg mensen met wie je een leuke klik hebt. Alles is tot in de puntjes verzorgd, zodat je nergens over na hoeft te denken. Omdat de skisafari’s verschillende niveaus hebben, zijn er altijd genoeg mensen die op hetzelfde niveau skiën als jij. Buiten de skisafari’s om zijn er genoeg sociale activiteiten, waardoor je ook de rest van de groep goed kunt leren kennen. Het was een super leuke en onvergetelijke vakantie!

Gezelliger kan het niet!

Na 1 dag heb je al het gevoel dat je met een grote groep vrienden op stap bent. Gezelliger kan het niet.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 35-49 jaar

Top concept en wintersport!

Tweede keer wintersport VillaVibes en het was weer geweldig! Zo gaaf om met gelijkgestemden, leeftijdsgenoten zo'n goed georganiseerde wintersport te beleven. Echt een aanrader voor iedereen die veel wil skiën, een hoop lol wil hebben maar ook een goed gesprek kan voeren. Top concept, volgend jaar weer!

Ik zeg doen!

Samen met gelijkgestemden een heerlijke actieve vakantie. Door ‘s morgens een skisafari te maken, haak je gemakkelijk aan in een groepje. De gezamenlijke funapp is goed om af te spreken wie wanneer en hoe laat naar de après-ski gaat. En bovenal staat het je vrij je eigen pad te gaan. Je wordt er niet op aan gekeken, als je eerder naar bed gaat of juist nog naar de bar gaat. Saamhorigheid ontstaat vanzelf in een groep. Er is altijd wel iemand waar je fijn bij voelt en een praatje maakt. Veel gezelligheid is er, er worden verhalen en herinneringen gemaakt. Je steekt veel op van zo’n week. Ik zeg doen!

Absolute aanbeveling!

Ik zou deze reis naar Flachau als single absoluut aanbevelen!!! De après-ski is er gewoon TOP en de heren uit Duitsland en Oostenrijk zijn in grote groepen aanwezig. Erg leuk en gezellig voor de dames haha.

Super week!

Weer een super ski week gehad met VillaVibes! Alles top geregeld, goed hotel, gezellige reisleiders en een heerlijke groep vol gein en gezelligheid :). Zeker een aanrader!

Zeker een aanrader!

Ik ben nu al voor de derde keer op wintersport met Villavibes geweest. Het is me tot nu toe erg goed bevallen, omdat je met een grote groep gaat, zijn er altijd wel mensen met wie je een klik hebt. De skisafari's zijn erg leuk. Je leert dan snel het gebied kennen en komt op veel mooie plekken. Bovendien is het ook gezellig om met een groep te skiën. Je leert elkaar zo beter kennen. Als je van Oostenrijkse gezelligheid houdt, goed wil skiën en vooral après-skiën dan raad ik deze bestemming zeker aan!

Leuke vakantie!

Leuke vakantie! Skisafari's op allerlei niveaus Voor ieder wat wils --> je haakt aan of niet. Hotel met mooie faciliteiten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 25-45 jaar

Het was fantastisch!

Ontzettend leuk zoveel aardige mensen te ontmoeten en het eten was echt fantastisch!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Moordspelweekend Ardennen | 40-59 jaar

Top weekend!

De weekenden van VillaVibes zijn top! Als onbekenden ontmoet je elkaar en als vrienden neem je afscheid. Je gaat het beslist leuk vinden. Leuke crew, goed eten, mooie locaties en diverse activiteiten. Het slaaptekort haal je wel in. Nog nooit mee geweest? Ik zeg: doen!

Super weekend!

Een super weekend. De crewleden hebben oog voor iedereen en denken graag mee als je iets nodig hebt. Ik voelde me snel op mijn gemak. Mooie mensen leren kennen en veel gelachen en ook fijne gesprekken gehad. De sfeer was prima.

Fantastisch weekend!

Aan alle Belgen die twijfelen om mee te gaan met een Nederlandse organisatie...Gewoon doen dit is fantastisch.

Geweldig moordspelweekend!

Villavibes is een absolute topper, alles was tot de puntjes op de i geregeld en de spelacteurs gaven een topprestatie. Het zijn dan ook bekende professionele acteurs. De locatie in de Ardennen was fantastico en deed me ook denken aan een Cluedo Board. Als je dit op zijn Engels uitspreekt klinkt de naam van het spel logisch :-) Het was erg leuk met een hele leuke groep van gelijkgestemden en flink wat leidinggevenden die ook de wat verlegen deelnemers lieten schijnen. Toppie.

Geweldig moordspelweekend!

Als je van puzzelen en raadsels houdt en ooit eens mee had willen doen met 'Wie is de Mol' of 'De Verraders' dan kom je helemaal aan je trekken in een moordweekend. En daarnaast leer je ook nog eens leuke mensen kennen, wordt je volledig verzorgd en kun je genieten van lekker eten en drinken, en een prachtige omgeving.

Hele leuke tijd gehad!

Ben je single / alleenstaand en wil je graag op vakantie, maar zie je het niet zitten om in je eentje te gaan? Met VillaVibes ga je met gelijkgestemden een hele leuke tijd tegemoet.

Fantastisch weekend!

Het was een fantastisch weekend, enorm van genoten.

Heel geslaagd weekend!

Dit was voor mij de 1e keer dat ik met een single weekend weg ben geweest. En kan zeggen dat dat zeker herhaling vatbaar is. Direct vanaf het begin genoten van de hartelijke ontvangst. Nieuwe mensen leren kennen, leuke gesprekken, samen (heel lekker) eten, spelletjes, vuurtje, muziek en dansen (dank je E-J). Ja, ik kan terug kijken op een heel geslaagd weekend.

Bij twijfel, doen!

Niet te lang twijfelen, gewoon doen!

Top weekend!

Voor singles goed manier om andere singles makkelijk te benaderen

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.