Geweldige ervaring!

Een leuke ervaring opgedaan in een land waar ik alleen niet snel heen zou gaan. Zo in groepsverband was dit anders en ik heb het er erg naar mijn zin gehad. Lekkere temperatuur en genoeg zon.

Top vakantie!

Ik was echt toe voor een vakantie! Misschien wel te veel excursies voor mezelf gepland :)

Top vakantie!

Ik heb het enorm naar mijn zin gehad in Gambia. Er was een fijne dynamiek in de groep waarbij niemand buiten de boot viel. Daarnaast kon je goed een eigen plan trekken wanneer daar behoefte aan was. Gambia is een heerlijke bestemming voor de afwisseling tussen zee/zwembad en uitjes.

Prachtige vakantie!

Als je een bijzonder vakantie wilt ervaren is dit de reis! Mooi gebied met genoeg restaurantjes, in het appartement lagen de bedden goed en was het schoon. Met een super leuke groep een prachtige vakantie gehad in winter wonderland!

Absolute aanrader!

Absolute aanrader! Mooie reis met alle activiteiten inbegrepen waardoor je kan genieten van het geweldige land.

Absolute aanrader!

Avontuurlijke reis met veel verschillende activiteiten. Als bonus ook nog in skigebied!! Absolute aanrader!

Fantastische week!

Een super leuke week gehad! Diverse activiteiten, zelfs die waarvan ik vooraf dacht: daar vind ik niet veel aan, waren leuk om te doen door de totaal andere, voor mij nieuwe, omgeving. Kan het iedereen aanraden, maar je moet je wel goed warm aankleden. Met wat geluk zie je het noorderlicht ook nog.

Geweldige ervaring!

Wat geweldig was deze hele ervaring. De kou trotseren met 3 of 4 lagen kleding en activiteiten doen die je één keer in je leven doet in een sprookjesachtig landschap (Frozen dan, niet Aladdin).

Onvergetelijke, magische Laplandreis!

Magische Laplandreis vol Avontuur en Betovering! De Finse Laplandreis in Levi was een onvergetelijke ervaring vol avontuur, betovering en vriendschappen! Vanaf Schiphol merkte ik al dat de groep gezellig was en met hetzelfde doel op reis ging. Voor mij de boarding het moment dat het avontuur startte. Met de sneeuwscootersafari werden we meegenomen op een opwindende, koude, en schitterende reis door het adembenemende winterlandschap van Lapland. Prachtig uitzicht op de met sneeuw bedekte bomen en uitgestrekte vlaktes en af en toe stiekem een puit meer gas dan mocht. De nachtelijke noorderlichtjacht was een hoogtepunt van de reis, waarbij we onder de betoverende hemel crosten, terwijl het noorderlicht boven ons zich lichtelijk liet zien. De gidsen waren supervriendelijk en kundig en wisten precies waar we moesten zijn om dit natuurwonder te aanschouwen. Vaak niet zichtbaar met het blote oog, dat kan wat teleurstellend zijn, maar nog altijd oh zo mooi. De sneeuwschoenwandeling bood een meer ontspannen maar even gedenkwaardige ervaring. Voor mij persoonlijk de excursie die me het meest positief heeft verrast. Onder leiding van dezelfde ervaren gidsen wandelden we door de ongerepte witte wildernis, genietend van de stilte en sereniteit die alleen Lapland kan bieden. Ook omdat er een sneeuwstorm was geweest in de nacht, hebben ze nieuwe paden voor ons gemaakt, wat deze excursie ook weer uniek maakte. De algehele organisatie van de reis was zo goed als vlekkeloos op een paar hick-ups na, met vriendelijke en professionele gidsen die altijd paraat stonden om hun kennis te delen en ervoor te zorgen dat we elke activiteit ten volle benutten. Daarnaast was reisleider Bob vaak genoeg redder in nood, regelneef en nachtburgemeester pur sang. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke ervaring in de wonderlijke wereld van Lapland!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Once in a lifetime reis!

Dit is een once in a lifetime reis die je niet gaat vergeten. Ik kan deze reis iedereen aanraden!

Top vakantie!

Skiën in leuk gezelschap en tegelijkertijd je vrijheid hebben om je eigen ding te doen. Niets moet, alles kan. Ik ben als enige Belgische goed geaccepteerd in de groep.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 50-65 jaar

Prachtige vakantie met een gezellige groep!

Het is allemaal waar gebleken..... De meesten kennen niemand van de groep, gaan alleen heen, vaak ook voor het eerst met Villavibes, vinden het allemaal spannend en maken dus allemaal hetzelfde door. En uiteindelijk eindig je als een gezellige groep singles, die een prachtige vakantie met elkaar door gebracht hebben

Stap over de drempel!

Ik zou zeker meegaan met deze reis. Het is hartstikke spannend, maar echt, er zit iemand van je ‘bloedgroep’ tussen waarmee je plezier gaat beleven. Door het verstrijken van de dagen verandert de dynamiek onder elkaar. Eerst allemaal onzeker en verkennend, dan leer je steeds meer de mensen kennen die bij je passen. En uiteindelijk wordt je 1 grote groep met elkaar. Je bent nooit alleen. En het voelt super veilig onder elkaar. Er is ook alle ruimte om je even af te zonderen. Ik zou zeggen, stap over de drempel en ga het ervaren, en vooral genieten.

Aanrader!

Ik zou de wintersport vakantie zeker aanraden, omdat je met een grote groep bent en er dus altijd wel mensen zijn die hetzelfde skiniveau hebben en/of aardig zijn.

Top sfeer en vakantie!

Ontzettend gelachen in deze vakantie met de groep. Mooi vol programma met overdag skiën en daarna andere activiteiten, zoals curlen, pubquiz, rodelen en après-ski. De sfeer was top, net als de hele vakantie!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 50-65 jaar

Sprookjesachtige week in Lapland!

Een heerlijke week beleefd in het prachtige Lapland. Veel leuke activiteiten die veelal in een sprookjesachtige setting plaatsvonden. Ook het chalet was van alle gemakken voorzien, heerlijk om na een actieve dag nog even een sauna mee te pakken. Voor mij een andere wintersport dan gebruikelijk, maar had het niet willen missen.

Geweldige week!

Zin om met leuke mensen een geweldige week in een prachtige witte sprookjesachtige omgeving door te brengen? Dan is Ruka in Finland een goede optie. Genoten van een mooi chalet, leuke mensen en geweldige activiteiten, inclusief de karaokebar :)

Het was een topweek!

Ruka was een week van vele hoogtepunten. Naast de geplande activiteiten kan je in de overige uurtjes veel zelf ondernemen zoals de sauna in, wandelden of langlaufen. Helaas kan ik niet skiën maar anderen heb daar enorm van genoten. Al met al: een topweek!! Oja: neem ook wat leuke kleding mee voor de avonden✅️

Geweldige reis!

Geweldige reis, alles bedekt met een dik pak sneeuw, het lijkt al snel een sprookjeslandschap. Mooi gevarieerd programma met elke dag activiteiten die je nog nooit hebt gedaan, lekker buiten in de natuur. Unieke ervaring!

Top vakantie!

Een heel mooi weekprogramma gehad met een leuke, gezellige en gelukkig niet al te grote groep (20 personen)! Toch zou ik andere Vibers eerst de reis naar Levi (die ik in 2022 heb gemaakt) aanbevelen i.p.v. naar Ruka. Met name qua locatie zijn de chalets nogal afgelegen van Ruka Village en daarmee ook de skipistes. In Levi Lapland was bijna alles op loopafstand van het chalet met als klapper direct uitzicht op de skipiste! Zoals hierboven aangegeven zou ik eerst reis naar Levi Lapland aanbevelen, ligt ook wat noordelijker en daar heb je meer kans op het zien van het Noorderlicht. Mocht de reis naar Levi vol zitten, is deze reis een goed alternatief!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Ruka | 40-59 jaar

Prima, maar ruimte voor verbetering.

VillaVibes heeft prachtige vakanties maar je krijgt niet altijd waar voor je geld. Indien je boekt, vraag expliciet om een bed en niet om een slaapbank, en als je met anderen een kamer moet delen, vraag dan expliciet of de bedden uit elkaar kunnen. Daarnaast raad ik je niet aan te boeken indien de aanbieder van de accommodatie Wens Chalet is.

Onvergetelijke vakantie!

Een vakantie naar Serfaus zou ik zeker aanraden! Je gaat op vakantie met een grote groep gelijkgestemden. Er zijn sowieso genoeg mensen met wie je een leuke klik hebt. Alles is tot in de puntjes verzorgd, zodat je nergens over na hoeft te denken. Omdat de skisafari’s verschillende niveaus hebben, zijn er altijd genoeg mensen die op hetzelfde niveau skiën als jij. Buiten de skisafari’s om zijn er genoeg sociale activiteiten, waardoor je ook de rest van de groep goed kunt leren kennen. Het was een super leuke en onvergetelijke vakantie!

Top vakantie!

Met gelijkgestemden naar een mooi skigebied met gezellige après-ski!

Top week!

Met Villa Vibes met oud & nieuw weg gaan is een echte aanrader: wat een feest! Heuvelrijk is een prachtige accommodatie, genoeg te doen qua activiteiten. Erg leuke crew. Alleen niet te begrijpen dat zo’n professionele organisatie in zee gaat met 2 zogenaamde dj’s die bijna de nieuwjaarsnacht persoonlijk om zeep hebben geholpen. Dank aan de activiteitenbegeleider die op tijd in greep.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Villa Heuvelrijk | 50-69 jaar

Een magische reis!

Een magische en fantastische reis als je van avontuur houdt en lekker actief bezig wilt zijn.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-49 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.