Heerlijk weekend gehad

Heerlijk weekend gehad op deze sfeervolle locatie! Mooie wandelingen in de omgeving, veel gelachen ook in combi met de gps tocht. Genoten van de gezelligheid bij de open haard en het dansen rondom (en op ;) de gezellige bar. Kortom een aanrader!

Mooie locatie.

Het is een mooie locatie. Ook veel activiteiten om te doen. Ardennen zelf is ook geweldig. Het was een erg gezellige groep. Aanrader.

supermooi weekend

Supermooie en fijn gelegen locatie; prachtig! Het ontbreekt hier aan niets. Ik ga zeker nog een keer mee.

supermooi weekend

Super mooi weekend Op een hele mooie locatie met als toetje sneeuw op maandagochtend. Absoluut een aanrader.

Aanrader

Wil je leuke mensen ontmoeten, leuke gesprekken voeren, lekker lachen, leuke activiteiten doen, heerlijk eten en er even tussenuit met gelijkgestemde dan is het een aanrader om een keer mee te gaan. Dus doen :-). Vielsalm is een fijne locatie met mooie slaapkamers en goede faciliteiten. Waarom geen 10? Akoestiek in eetkamer kan beter.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vielsalm - 40-59 jaar

Mooie Vespa singlereis, aanrader!

Met de wind door je haren lekker rondscooteren op je Vespa. Wat een avontuur. Ik heb echt genoten van de mooie routes, de leuke stops en natuurlijk de gezelligheid van de groep. Tijdens deze reis verbleven we in verschillende hotels in Toscane. De hotels waren niet allemaal even mooi. Wellicht slimmer om volgend jaar voor 1 mooi hotel te kiezen vanwaaruit we de routes rijden. Verder top hoor, ga zo door!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vespa Vibes Toscane - 25-39 jaar

Vespa Vibes: echte Italiaan door het Toscaanse landschap

Vespa rijden als een echte Italiaan door het Toscaanse landschap. Rond reis met veel cultuur en Italiaanse keuken. Aanrder.

Vespa Vibes: alles wat ik er van had verwacht

Prachtige rondreis door Toscane met mooie routes door het (heuvelachtige) gebied en voldoende tijd om de steden te bezoeken. Daarnaast was het een leuke en gezellige groep. Afwisseling tussen reisdagen en rust-/bezoekdagen was prima en de routes waren erg mooi om te rijden.

Vespa Vibes: alles wat ik er van had verwacht

De reis, het Vespa rijden, de omgeving, het eten, de verschillende stadjes, de uitzichten, de groep, helemaal geweldig en alles wat ik ervan verwacht had.

Fantastische omgeving

Fantastische omgeving, superleuke groep, geweldig om rond te toeren op je scooter door Toscane, heerlijk eten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vespa Vibes Toscane

Het was een hele leuke week!

Het was een hele leuke week! Een mooie route gereden op de Vespa! Veel mooie dingen gezien en gedaan! Ik kan deze vakantie zeker aanraden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vespa Vibes Toscane

De Vespa tour is een ontzettend leuke reis

De Vespa tour is een ontzettend leuke reis. Met de Vespa volg je prachtige routes door het landschap van Toscane. Onderweg zie je veel verschillende dorpen en steden die je met de groep kan bezoeken. Een leuke reis waarin activiteiten en gezelligheid gecombineerd worden.

Vespa Vibes

Luke groepsdynamica met goede selectie van leeftijd en geslacht - leuke opzet van locaties en planning met nog ruimte voor zelfstandigheid. VillaVibes kan ik zeker aanraden. Een goed verzorgde organisatie die de reizen graag leuk maakt voor iedereen:-)

Wat een fantastische Lapland reis

Een tof en vol programma, en vele Noorderlicht cadeautjes. Ons premium huisje, inclusief sauna, was perfect. Het hotel was prima. Af en toe wat te merken van personeelstekort in de drukte. Het activiteitenprogramma was top. Tip: hussel de groepen waarmee je de activiteiten doet wat meer door elkaar. Nu werden de groepen op alfabet ingedeeld, dus vaak met dezelfde personen. Ik heb het zelf ook niet gewisseld want ik had een leuke groep, dus vond het niet erg, maar toch kleine tip om de hele groep wat beter te leren kennen. Kortom: absolute aanrader deze reis naar Malangen.

Wat een fantastische Lapland reis

Wat een fantastische reis! De locatie, de activiteiten, de groep, alles was top! Reisleidster Reja was echt een topper. De huisjes, vooral de premium, waren prachtig. Wij hadden een mooi huisje aan het fjord en zagen dit echt als een cadeautje. Het restaurant was goed. Ze moeten alleen nog wel wat wennen aan grote groepen, zeker als het gaat om het betalen van drankjes. Al met al ben ik super blij met deze reis, maar al mijn ervaringen met VillaVibes zijn tot nu toe goed.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Lapland Malangen - 25-39 jaar

Hele mooie reis op een mooie plek!

Hele mooie reis op een mooie plek! Top week gehad met leuke groep mensen, die je van te voren nog niet kent.

Geweldige ervaring

Ik vroeg me af hoe ik het zou vinden om een weekend lang 49 andere mensen om me heen te hebben. Door de verschillende ruimtes in het pand is het echter heel makkelijk om even je eigen ding te doen zonder daarvoor meteen op je kamer te hoeven gaan zitten.

Top weekend

Erg leuk om zo met elkaar oud en nieuw te vieren!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 30-49 jaar

Een weekend om nooit te vergeten

Voor de eerste keer een weekend weg geweest met VillaVibes, eerder altijd een week weg geweest, en dit is me zeer goed bevallen. Een mooie locatie in een de Ardennen met een leuke groep mensen en leuke activiteiten. Ook de feestavond met Oud&Nieuw was super; de crew had de locatie mooi versierd voor de feestavond, een heerlijk diner en ter afsluiting een super feestavond met een DJ.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 30-49 jaar

Weekend om nooit te vergeten

Een jaarwisseling om nooit te vergeten ! Mooie gesprekken, veel gelachen, gedanst, gefeest en heerlijk gegeten. Top georganiseerd met veel ruimte voor eigen wensen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Villa Heuvelrijk | 50-69 jaar

Het was super met iedereen

Geweldig om een gezellig oud&nieuw weekend met gelijkgestemde oudere singles met Villavibes mee te kunnen maken.

Super weekend

Ik zou deze aanraden omdat dit weekend gewoonweg super geregeld is

Top tijd gehad

Het is een geweldige tijd. Je leert leuke, nieuwe mensen kennen. Je maakt herinneringen die je niet zomaar gaat vergeten.

Aanrader!

Dit was mijn eerste keer en dat is mij heel goed bevallen. Crew was heel aardig en open, de mede-Vibers ook heel aardig en toegankelijk. Eten was heerlijk en de sfeer zat er goed in. Aanrader!

Heel gezellig weekend gehad

Absolute aanrader, je kan in een gemoedelijke sfeer onder leiding van een top crew nieuwe mensen leren kennen.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.