Het was geweldig

Ik raad iedereen deze superleuke wintersport reis aan die een gezellige week wil hebben tijdens de kerst. Elke dag heb ik zoveel lol gehad met iedereen, dat deed mij veel goed. Alles was goed geregeld en wij hadden het geluk dat het weer ook mee zat.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach |25-39 jaar

Echt een aanrader

Goed georganiseerde en begeleide reis naar een mooi hotel en dito skigebied.

Hele fijne week gehad

Voordeel is dat je in een groep kunt skiën van ongeveer hetzelfde niveau. Dat is wel afhankelijk van het inschattingsvermogen van de deelnemers betreffende hun eigen kunnen. In ieder geval vind je altijd wel gelijkgestemden.

Top vakantie gehad!

Het is plezierig om met gelijk gestemden een vakantie te vieren.

Echt een aanrader

Kerst voelt altijd als een verplichting, gezellig doen met je familie en vaak maar voor 1 avond om de overige dagen of alleen te zitten of hopen dat je elders aan kan sluiten. Nu kon je gewoon lekker relaxt nieuwe mensen leren kennen, waren er leuke activiteiten en heerlijk eten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-39 jaar

Heerlijke tijd gehad

Padel is laagdrempelig, sociale sport dus je maakt tijdens het sporten makkelijk contact.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Fuerteventura PadelVibes | 40-59 jaar

Top vakantie!

Een week in de zon (leren) padellen met gelijkgestemden. Gezelligheid, leuk programma en veel ruimte voor eigen tijd. Kan het iedereen aanraden. Top vakantie!

Dit is echt een aanrader!

Aanrader!! Dit was mijn introductie met padel en het was geweldig leuk. In de Canarische zon, rondom de feestdagen met een leuke en gezellige groep veertigers en vijftigers. Naast het padel schema is er voldoende tijd over om er smiddags of savonds op uit te gaan. We hebben zelfs nog met een aantal enthousiastelingen een aantal uur surflessen genomen in de oceaan...hoe gaaf is dat??!!

Heerlijke vakantie gehad

Gelijke verdeling man/vrouw en leeftijdsgroepen is fijn. Hierdoor is de kans dat je met gelijkgestemden op stap gaat een stuk groter.

Het was een super weekend

Het was een super ervaring, je werd heerlijk in de watten gelegd. En we hebben super veel lol gehad met elkaar en heel veel gelachen! Maar er was ook ruimte voor af en toe een serieus gesprek. Het was de perfecte afwisseling om even helemaal uit te zijn!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Villa Heuvelrijk | 35-55 jaar

Wat was het genieten!

Fijne mensen ontmoet, veel gelachen en leuke gesprekken kunnen voeren. Dit was voor mij de tweede keer dat ik een weekend ben mee geweest, maar dat gaan er echt wel meer worden!

Heerlijke week in Gambia gehad

Fijne winterzon bestemming waarbij je deel kan nemen aan leuke activiteiten. Het was mijn eerste keer met VillaVibes en ben positief verrast. Was beetje huiverig voor de grootte van de groep maar doordat er een 'niks moet alles mag' sfeer was viel het niet op dat we met 30 man waren. Deel ging bijvoorbeeld op excursie, ander deel naar zwembad, andere trokken zich juist even terug om boekje te lezen. Gambia is wel een arm land. Wat meenemen voor de bevolking is echt een aanrader. Super tijd gehad en ga zeker nog een keer met VillaVibes op vakantie!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Super vakantie gehad

Waar ik in het begin benieuwd naar was, was hoe de vibers bij elkaar zouden worden gebracht. Uiteindelijk ging dat heel erg vanzelf, en trok het gros van de groep gezellig samen op. De reis zelf is top. Fijn hotel met fantastische medewerkers. Neem even de tijd om hun naam te leren kennen en ze zijn je beste vriend. Ook uitgebreide spa programma, en veel van ons hebben meerdere full body massages gehad deze week.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 25-39 jaar

Toffe groepsreis

La Palma hike vakantie was echt tof! Lekker op pad met leuke mensen (die toevallig single zijn). Bij deze actieve vakantie was onze gemeende deler juist het heerlijk buiten actief zijn en lol hebben. Het was juist geen versier-circus waar ik eerst een beetje bang voor was.

Top week

Mooie reis, mooie wandelingen, goede reis begeleiding en een goede sfeer in de groep

Heerlijke vakantie

Ik vond het een heerlijke vakantie. We hadden een leuke groep, met allemaal mensen die het leuk vinden om actief te zijn en het eiland wandelend te ontdekken. La Palma is echt een schitterend eiland!

Het was genieten

Ik ging er volledig blanco in en was vanaf minuut één positief verrast door de sfeer, de mensen en de locatie. Het was van begin tot eind genieten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Villa Heuvelrijk | 30-49 jaar

Geweldige tijd gehad

De meeste die singel zijn herkennen het volgende wel. Genoeg vrienden, maar vrijwel geen single vrienden, dus altijd het 3de/5de wiel aan de wagen. Als je dat gevoel hebt, gewoon boeken bij VillaVibes. Ongeacht welk weekend je boekt: De reisleiding doet voor 200% zijn/haar best om er iets moois van te maken. Altijd zijn er Vibers met wie je een leuke klik hebt En last but not least, je maakt op zo'n weekend prachtige herinneringen. Bij thuis komst is het weer stil, maar dan wil je eigenlijk direct weer een weekendje boeken om in die Vibe te blijven.

Leuk weekend

Als je van spellen houdt en graag aan het denken gezet wordt is dit een leuke type weekend. Ik heb het als intensief ervaren doordat overal clous in gevonden kunnen worden maar niet hoeven zijn en door de diversiteit in de groep. De ene is heel fanatiek met het spel bezig en de ander wat minder en dat is gewoon prima. Laat je vooral verrassen zou ik zeggen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Moordspelweekend Vechtdal | 35-55 jaar

Mooi weekend

Ontzettend genoten tijdens het Moordweekend in Vechtdal. Hele fijne crew, gezellige groep en ontzettend veel gelachen!

Leuk weekend met gelijkgestemde leeftijdsgenoten

Ik zou het Moordweekend zeker aanraden omdat het een leuke interactieve ervaring is met goede acteurs die je een spannend plot voorschotelen. Los van het spel beleef je een weekend met leuke gelijkgestemde leeftijdsgenoten met wie je plezier kunt maken en gezellig kunt kletsen. En natuurlijk het overheerlijke eten.

Perfect weekend gehad

Geweldig mooi weekend gehad, goede sfeer, niets moet alles mag.

Echt een aanrader

Voordat ik dit weekend boekte, heb ik natuurlijk de recensies bekeken. Ze waren allemaal zo lovend, bijna te mooi om waar te zijn. Nou, het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Je komt met een groot aantal onbekenden binnen, je vertrekt als een hechte groep. De crew is zeer enthousiast, het eten voortreffelijk, de activiteiten leuk en goed georganiseerd. En de moord zelf? Geweldige acteurs die hele dagen bij je blijven en goed in hun rol blijven. Ik heb mij goed vermaakt, prachtige herinneringen vergaard en kan het iedereen aanraden.

Top ervaring!

Het was mijn eerste ervaring als single reiziger. Ik vind het zo bijzonder om samen met allemaal leuke mensen te zijn. De sfeer was zo warm dat het moeilijk was om terug naar huis te gaan.

Gebakken lucht garanties

Op de website staat: Fifty-Fifty Man-Vrouw Garantie Ken je ze? Die verhalen van groepen met 16 vrouwen en 3 mannen? Deze garantie was voor mij een van de belangrijkste redenen om te boeken. Die zin die start met "ken je ze?" is van VillaVibes zelf. Ik kijk nu naar de deelnemerslijst van m'n bijna aanstaande reis: 3 mannen en 11 vrouwen! Op de website staat bij deze reis een hele andere verdeling van blauwe en roze poppetjes. Ben daar best teleurgesteld over. In het mailcontact wat ik erover heb gehad staat dat daar geen in beton gegoten plan voor is. Wat is dan de waarde van het een garantie noemen? Ik ben daar echt teleurgesteld over. Zal nu wel een minder goede kamer krijgen oid doordat ik hier eerlijk over ben, maar wil er open over zijn.

• Over welke reis geef je een beoordeling? padelreis fuerteventura

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.