Top weekend

Ook als je het spannend vindt, kun je gerust meegaan. Je wordt hartelijk ontvangen en de crew doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Het zijn altijd minivakanties met veel lol, lekker eten en leuke mensen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Villa Heuvelrijk | 50-65 jaar

Fijne sfeer

Ik had, omdat het mijn eerste keer was een soort van drempelvrees en merkte al vrij snel, dat je gemakkelijk aansluiting vind bij de rest en dat er een leuke en gezellige wisselwerking tot stand komt. Het meedoen aan activiteiten werkt hier zeker aan mee, omdat je dan een soort van samenwerkt, of gewoon samen op pad bent. Het zijn mensen afkomstig uit het hele land met diverse bezigheden op gebied van werk of privé, dus je treft altijd wel iemand met dezelfde interesse, of raakvlakken.

Fijne sfeer

Om nieuwe mensen te leren kennen op een gezellige manier zijn de weekenden leuk. De sfeer is niet opdringerig en het team zorgt dat je je er thuis voelt. Je moet als singel wel met een grote groep om kunnen gaan.

Heerlijk weekend

Gezellige drukte. Goed concept om er lekker even tussen te zijn.

Onvergetelijk weekend

het risico valt bij thuiskomst, wanneer je je vrienden mist

Echt een aanrader

Het moorspelweekend is een super aanrader! Hou je van spelletjes, escaperooms, crimiboxen, ga dan mee! Dit wordt een weekend dat je niet meer zult vergeten. En ondertussen leer je ook nog eens leuke singles kennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Moordspelweekend Vechtdal | 25-45 jaar

Fijne sfeer, lekker ongedwongen

Ik raad Villa Vibes absoluut aan. Dit was nu de tweede keer dat ik meeging, wel twee verschillende soorten weekenden. De sfeer is ontspannen, ongedwongen en fijn vanaf het eerste moment. Flink gelachen, goede gesprekken gevoerd en naast nieuwe mensen ook veel nieuwe spelletjes leren kennen. Daarnaast een activiteiten programma met ieder wat wils, en wil je niet? heb je daar ook alle vrijheid in!

Het was geweldig

In het begin was het spannend, maar de crew en de activiteiten helpen enorm om elkaar te leren kennen. Ik had het gevoel dat iedereen geaccepteerd werd, en dat iedereen, iedereen erbij wilde betrekken. Maar wel op een rustige manier zodat je tot niets gedwongen werd. Eten was perfect, crew is erg aardig en een mooie accommodatie. Ik was positief verrast over de andere vibers. Niet dat ik een negatieve verwachting had, maar ik wist totaal niet wat ik mocht verwachten vooraf. Maar de 1e avond had ik al door dat mijn twijfels totaal ongegrond waren.

Heerlijk weekend gehad

Leuk weekend gehad in Heuvelrijk! Mooie moderne locatie in een prachtige omgeving. Heerlijk eten en alleen maar gezellige mensen, dus niet twijfelen, maar lekker mee gaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Villa Heuvelrijk | 25 -39 jaar

Heerlijke tijd!

Het is een super drukke maar tegelijkertijd ook ontspannen vakantie. Lekker even er tussenuit en gezellige nieuwe mensen ontmoeten.

Prachtige vakantie

Heerlijk wandelen op La Palma met gelijkgestemden. Goede gidsen en mooie routes

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike óf Bike La Palma | 40-59 jaar

Ik ga zeker nog een keer mee!

Gezellig actief met gelijkgestemden. Mooi eiland, wisselende natuur, leuke mensen en persoonlijke verhalen. Ga zeker nog een keer mee!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike óf Bike La Palma | 40-59 jaar

Geweldige tijd

Ik wilde een weekje weg om veel lol te hebben, om wat nieuws te zien en om wat zon te pakken in de wat koude en donkere novembermaand. Ik kom terug met de energie van de week van m'n leven, een geweldige tijd met m'n roommate waar zomaar een vriendschap uit zou kunnen ontstaan, prachtige Afrikaanse indrukken, buikpijnmomenten van het lachen en als kers op de taart ook nog wat liefdeskriebels. Tja.

Hele mooie ervaring

Bij deze reis ging ik voor de eerste ervaring van een single groepsreis gecombineerd met zon/vitamine D in het najaar. En dát is echt heel goed bevallen. Heerlijke groepsdynamiek, ontspannen en ongedwongen. Je kunt de gezelligheid van de groep opzoeken, maar er is ook voldoende ruimte als je je even wil terugtrekken. De activiteiten/excursies zijn goed in balans met de ontspanmomenten. En er is ruimte voor eigen initiatief waarbij de reisleider je graag helpt en advies geeft. Kortom, ik kijk terug op een fantastische week en ga me zeker oriënteren voor een reis in 2024 met VillaVibes!

Het was heerlijk in Gambia

Top week gehad in Gambia, samen met andere singles de cultuur ervaren, de cultuur shock verwerken en bovenal genieten van het land en van elkaars mooie verhalen, humor en gezelligheid!

Heerlijke ongedwongen sfeer

Ik ben inmiddels al meerdere malen met Villavibes mee geweest en het is tot nu toe altijd gezellig geweest. De groep is altijd anders maar steeds weer gezellig. Het kan niet missen dat er mensen bij zitten waar je een gezellige klik mee hebt en de diepgaande gesprekken bij het strand of zwembad verbazen mij telkens weer. Waarom ik het zo heerlijk vind om mee te gaan is dat ik de hele week niets zelf hoef te organiseren of bedenken. Ik sluit me per dag aan bij de activiteiten waar ik zin in heb of ik ga even alleen op pad, alles kan en mag. Je hoeft geen 'groepsmens' te zijn, je hoeft alleen maar een vrijgezel te zijn die een leuke en gezellige vakantie wil.

Top ervaring!

Jullie waren als enige website goed overzichtelijk, waren nog mogelijkheden wat je kon boeken en jullie waren altijd bereikbaar.

Alles was fantastisch

Als je nog twijfelt - deze reis heeft werkelijk alles: voorop natuurlijk het verbeteren van je tennis skills op een speelse maar zeer efficiënte manier door bijzonder gekwalificeerde en gemotiveerde leraren. En echt: niveau doet er weinig toe - iedereen komt hier aan z'n trekken. Daarnaast de gezelligheid van een groep. Je moet niets, maar er kan een hoop. De groep is overzichtelijk qua grootte zodat je met iedereen kennis kunt maken. En als je liever met een boekje op het terras zit, is dat ook oké. Als singles van ongeveer dezelfde leeftijd is er meteen van alles om over te praten en te lachen. En met een beetje mazzel houd je er aan het eind van de rit een paar vrienden aan over! Tip: neem wasmiddel mee want je gaat je flink in het zweet werken!

• Over welke reis geef je een beoordeling? TennisVibes Porec | 50-69 jaar

Wat een geweldige week heb ik gehad in Porec

Voor de eerste keer mee met VillaVibes, wat was het spannend! Maar die spanning was binnen no-time verdwenen. Wat een geweldige week heb ik gehad in Porec.

Top vakantie

Echt een top vakantie, zeker als je passie tennis is. Of je beginner of gevorderd bent, maakt niet uit. Kroatië is een prachtige plek, er is een heerlijk zwembad, strand en super leuk dat Porec op loopafstand is. Leuk voor de lunch, Italiaanse ijsjes en souvenirs en kleding! De bootreis was heel lekker voor de afwisseling en Rovinj is nog mooier dan Porec. Plus kers op de taart... we zagen op de terugreis dolfijnen. Ik ga volgend jaar weer!

• Over welke reis geef je een beoordeling? TennisVibes Porec | 50-69 jaar

Wat is Italië en de Amalfikust mooi!

Wat is Italië en de Amalfikust mooi! Een prachtige en leuke manier om die op de Vespa te verkennen. We hadden een fantastische groep!

Het was geweldig

Tja, scooter rijden langs de Amalfi kust…, hoe mooi wil je het hebben? Wat moet ik daar nou aan toevoegen?

Het was fantastisch!

Deze vespa trip was in één woord fantastisch! De prachtige routes gecombineerd met de vrijheid die je voelt als je zelf op je vespa rond rijdt is echt een aanrader! Hou rekening met een vol maar erg leuk programma met ook zeker de ruimte voor eigen inbreng, de limoncello tour kan ik zeker ook aanraden! Randzaken zoals de vespa, het hotel maar ook restaurant tips waren ook zeer goed geregeld. Ik zou iedereen aanraden een weekje rond te rijden in dit prachtige gebied van Italië!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vespa Trip Amalfi Kust | 25-39 jaar

Ik zou het iedereen aanraden.

Het is een actieve vakantie waarin je veel ziet van de omgeving. Zelfs voor een onervaren Vesparijder (ik had nog nooit op een scooter gezeten) was het goed te doen, hooguit even wennen. De groep was heel gezellig en de ervaren rijders helpen de rest. De omgeving is fantastisch, en dit met een Vespa verkennen geeft dit nog iets extra moois. Italianen vinden het verrassend leuk als je met de groep langskomt en zwaaien vriendelijk, voor toeristen waren wij de toeristische attractie en we werden regelmatig gefilmd. Al met al, een hele bijzondere vakantie die ik niet snel zal vergeten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vespa Trip Amalfi Kust | 25-39 jaar

Ik zou het iedereen aanraden.

Het was mijn eerste keer met VillaVibes ik vond het best spannend. Maar eenmaal op Schiphol was het meteen gezellig en kon ik al meteen genieten. Het was goed georganiseerd. Het Vespa rijden is fantastisch. Ik had geen ervaring maar dat krijg je hier vanzelf. Het waren hele mooie routes met fantastische uitzichtpunten. Het verkeer in Italië is wel even wennen maar komt vanzelf goed. Vooral lekker veel toeteren. Tevens Pompei bezocht. Op de vrije dagen kun je bv naar Capri, Napels, vesuvius, limoncellotour, strand of lekker niks. Je bent vrij om te doen en laten wat je wilt. Het was een fantastische week. Het is een vakantie voor in de boeken. Ik zou het iedereen aanraden.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.