2 sterren: slechter dan verwacht

• Ervaring met: een offerte op maat

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

19 november een personeelsfeest georganiseerd, via jullie de drank en statafels verzorgd. Super geregeld allemaal,achteraf de rekening netjes opgemaakt van wat we werkelijk hadden verbruikt. Optijd bezorgd en opgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Ervaring met: een offerte op maat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettige ervaring. Goed materiaal en goede communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede beoordeling maar de prijs valt me tegen. Zie specificaties factuur: Totaal materiaal: € 35,00 Totaal personeel: € 25,00 Totaal transport: € 23,52 Dat maakt totaal 83,52 (excl. €4,18 korting). Dat vind ik erg veel voor goederen die maar 35 euro kosten. Order- en vervoerkosten zijn normaal maar dubbel zo veel als de goederen zelf kosten vind ik erg veel. Verder is de communicatie, zowel via de telefoon als de mail, goed gegaan. Ik ben er zelf niet bij geweest toen ze de goederen kwamen brengen en ophalen dus daar kan ik niks over zeggen.

• Advies N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijk en afspraak is afspraak. Mooi materiaal. Prima service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles prima geregeld. Men denkt echt mee en geven advies wat benodigd is.

• Totaal oordeel
  • Ervaring met: een compleet verzorgd evenement

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig persoonlijk gesprek met Kelly en service bij afhalen en retour brengen van geleende spullen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Doordat het bedrijf is gaan groeien is de persoonlijke benadering minder geworden. Dit is enigszins wel begrijpelijk, maar toch jammer. Ook de communicatie is alleen nog maar digitaal. Voor klanten die niet zo digitaal zijn aangelegd kan er dan nog wel eens wat fout gaan. Gelukkig maakt de service dan weer veel goed. Al zou het fijn zijn als we die fouten kunnen behoeden door in de voorbereiding goed te communiceren

• Totaal oordeel
  • Ervaring met: losse verhuur (techniek)

de Vest 60

5555XP Valkenswaard

Over Habets Event Support

Habets Event Support- 123Feestverhuur is een flexibele en volwaardige marktspeler op het gebied van feesten, evenementen en partijen. Als het gaat om het organiseren en verhuren van materialen voor uw feest, evenement, receptie, vergadering of beursstand kunt u bij ons terecht. Het ‘ontzorgen’ van de klant staat centraal bij ons waarbij vakbekwaamheid, servicegerichtheid, maar vooral een persoonlijke benadering voor iedere opdrachtgever en ieder evenement tekenend zijn.