Goed geregeld!

Spullen worden keurig op tijd geleverd en opgehaald. En voldoen precies aan de verwachting. Het heeft ons feest mooi aangekleed.

Al vele feestjes met hulp van jullie gevierd, loopt altijd super soepel en klantvriendelijk!

Levering klopt altijd, alles conform offerte, halen en brengen altijd in goed overleg, materialen altijd keurig schoon. Prima service.

Compleet

Geleverd volgens afspraak en alles was netjes en heel👍🏼

Alle spullen netjes geleverd!! Breng en ophaaltijden ruim binnen de afgesproken tijd!!

Tijdens binnenkomst van de gasten op mijn feest bleek de koolzuurfles leeg te zijn. Behoorlijke stress als er 50 man binnenkomen en het bier niet uit de tap komt. Uiteindelijk bleek het fust door Habets niet goed aangesloten te zijn geweest. Waardoor koolzuur was leeg gelopen. Uiteindelijk wel binnen een uur opgelost maar een excuus was wellicht op zijn plaats geweest. Niets daarvan gehoord. Op zich alles prima opgelost maar het had jullie gesierd als er een soort van 'sorry voor onze fout' was gezegd. Verder alles prima geregeld door jullie.

Snel en flexibel

Geweldig fijne meedenkende organisatie en snelle en flexibele service.

Duidelijke afspraken, vriendelijk en behulpzaam.

Alles makkelijk via de website te regelen. Korte persoonlijke afstemming met de planning via de telefoon en hulp bij levering. Betaling via iDEALna afloop ook zover problemen.

op tijd en netjes en goed behandeld bedankt

zeer Goed en tevreden

Vriendelijk en correct

Het was een feest om met jullie zaken te doen. Alles werd keurig gebracht en gehaald.Dank je wel

super

laatste moment twee koelkasten besteld en was geen probleem. Op afgesproken tijd geleverd en opgehaald en prima qualiteit

Goede service en producten. En vriendelijk personeel.

Volgende keer plaatsen we daar weer onze bestelling.

Top prijs/kwaliteit met perfecte en snelle service

Voor mijn bruiloft had ik op korte termijn grote wijnglazen nodig. Via de locatie kon dat alleen voor een zeer hoge prijs, maar bij Habets was ik voor 1/6 van die prijs klaar!

Prima bereikbaar en vriendelijk

Het bier dat wij bestelden was Duits bier. Er werd echter geen Duits bier geleverd maar Dommels bier. De smaak was ondanks dat prima. Vermeld geen bier dat je niet levert. Wij huurden een locatie tot met zondagmiddag. Het was erg vervelend dat de spullen niet op zondag opgehaald konden worden. Ik heb een paar uur vrij moeten regelen omdat de spullen pas op maandagochtend opgehaald werden. Dat is niet fijn!

goede service

Bestelling zoals afgesproken keurig op tijd .Ook de service is geweldig ,hadden pech met de warmtelamp op zaterdagavond ,maar binnen 15 min was er een medewerker van Habets met een nieuwe lamp ,ook retour van de spullen zoals afgesproken .SUPER .

goede ervaring, communicatie ook erg fijn en duidelijk, geen borg, geen overdreven transportkosten. Had een buffetkoeling gehuurd en die was in goede staat, ook de prijs is goed! Erg tevreden. Dank

efficient en 'to the point'

In het kader van de 4 mei herdenking hebben we spullen besteld : een mailtje en een telefoontje en het was geregeld ! levering op tijd en het ophalen ook. Snel en zonder problemen : een compliment waardig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vriendelijk telefonisch contact. duidelijk, behulpzaam, snel. Geen (negatieve of kritsche) op- of aanmerkingen

• Communicatie
  • Persoonlijke benadering N.v.t.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Een vriezer gehuurd bij Habets. De vriezer was oud, vies, krakkemikkig, en heeft bij ons 3 keer kortsluiting veroorzaakt, omdat het bedieningspaneel er los aan hing. Ik was blij (en bijna verrast) dat ik geen schok van 220V heb gekregen van dat ding. Aangegeven bij retour brengen dat deze vriezer niet verhuurd zou moeten worden, en de dame van Habets gaf mij daarin gelijk. Ze gaf zelfs aan dat ze bij het uitleveren van de vriezer al twijfels had of het wel kon. Kortom, Habets staat niet voor kwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super tevreden over de service van dit bedrijf. De site is duidelijk en werd vooraf netjes gebeld over de planning van de levering. Toen bij levering de nabestelling er niet bij zat kwamen ze deze netjes nabrengen. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ook bij onverhoopte problemen, staan de mensen van 123feestverhuur je met raad en daad terzijde!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit maal was zowel de service als ook de hapjes van een excellent nivo. complimenten

• Totaal oordeel
  • Ervaring met: een compleet verzorgd evenement

goed meedenkend

de Vest 60

5555XP Valkenswaard

Over Habets Event Support

Habets Event Support- 123Feestverhuur is een flexibele en volwaardige marktspeler op het gebied van feesten, evenementen en partijen. Als het gaat om het organiseren en verhuren van materialen voor uw feest, evenement, receptie, vergadering of beursstand kunt u bij ons terecht. Het ‘ontzorgen’ van de klant staat centraal bij ons waarbij vakbekwaamheid, servicegerichtheid, maar vooral een persoonlijke benadering voor iedere opdrachtgever en ieder evenement tekenend zijn.