Mijn abonnement was afgelopen en ik heb een passend aanbod gekregen voor een nieuw verbeterd abonnement, alsmede voor vervanging van mijn (antieke) telefoon. Deskundig advies ontvangen en vriendelijk behandeld. Aan te bevelen Arti Vocaal Ben Vos
Heldere kundige service, prettige samenwerking
snel antwoord en vriendelijke mensen
Prima vlotte reactie.
Snelle service!! Geduldige medewerkers
Lagarde heeft op veel onderdelen kennis in huis en kan onze organisatie goed onderhouden en adviseren.
Lagarde denkt mee, oplossing gericht, geeft advies. Goed benaderbaar, zowel telefonisch als per mail, wordt correct persoonlijk te woord gestaan of per mail. Goed contact met de mannen op de werkvloer. Kortom, duim omhoog.
Fijne deskundige firma, goede service
No nonsense benadering, deskundig.
gewoon goed bedrijf
altijd perfect.
Fijn bedrijf om mee te werken TOP
afspraken immer op tijd; gelukkig weinig malheur; prijzen aan de stevige kant
Lagarde is al jarenlang een stabiele partner mbt onze (brand)veiligheid op diverse locaties. Erg plezierige samenwerking.
In vergelijking tot andere leveranciers komt Lagarde, in deze drukke tijden, zijn afspraken na en houdt het serviceniveau op peil.
Alarmering via Lagarde. Positief over gegeven advies en het aanleggen van de installatie.
Jarenlange ervaring met betrouwbare partner Lagarde en Entris. Ondanks hun groei blijven de contacten persoonlijk en goed toegankelijk. Serviceteam is goed op de hoogte van onze specifieke oplossingen per gebruiker, software en vestiging. is wel zo handig!
prettig behandeld
Wij hebben voor onze winkels telefonie, netwerken en beveiliging uitbesteed aan Lagarde naar volle tevredenheid.
Snelle en deskundige service. Meedenken met de klant en goed advies
Lagarde onderhoudt bij ons de alarm installatie. Alles wordt uitvoerig getest zodat het systeem goed werkt. Geweldige setvice
Vlot en deskundig.
Goede ervaring met alles en medewerkers
weinig ervaring met de service omdat bij ons altijd alles goed werkt en daar zijn wij erg tevreden over.
Bij Lagarde heb je met vriendelijke & deskundige mensen maken die je betrouwbaar adviseren & helpen.
Mercuriusweg 45
3771NC Barneveld