Snel en correct ons verzoek afgehandeld
Onze telefooncentrale was niet op afstand door te schakelen, terwijl dat wel zou moeten kunnen, technisch gezien. Na wat uitzoekwerk door Lagarde hebben zij dit voor ons opgelost, waardoor wij via een online portal eenvoudig de vaste lijn kunnen doorschakelen naar elk gewenst nummer. Dank, dit vergroot onze flexibiliteit en we blijven gewoon telefonisch bereikbaar in alle omstandigheden!
Tevreden over de storingsafhandeling
Altijd fijn geholpen met een ingewikkeld systeem
Snel, correct, vriendelijk, zeer duidelijk.
Lagarde is een kundig bedrijf met prettige medewerkers. Aanrader!
De aanpassing die ik aan ons systeem gedaan wilde hebben en waarvan ik wist dat dit kon zijn in zeer korte tijd doorgevoerd.
Erg klantvriendelijk en Harold & Frans prima jongens om mee te werken weten waar ze het over hebben en de telefonisten ook erg aardig.
Sinds kort zitten we qua telefonie bij Lagarde, de overstap is goed gegaan en bij supportvragen worden we snel geholpen. Kan niet beter!
Er wordt altijd snel en vriendelijk gereageerd en teruggekoppeld dat het probleem verholpen is.
Lagarde is een partij, die goed luistert naar je wensen en daar een passende oplossing bij vindt.
Hoi Jan, bedankt voor je review! Groet, Dick
snelle deskundige service, prima!
er wordt meegedacht teruggebeld tevreden
Azora maakt veel gebruik van de diensten van Lagarde. Naar mijn mening is Lagarde een prettig bedrijf met fijne medewerkers waar service hoog in het vaandel staat.
goede no-nonsense service
Mij gehele ervaring met Lagarde is zeer goed. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk, servicegericht en vakbekwaam.
De implementatie van ons draadloos netwerk is prima verlopen. Het advies was helder en de afspraken zijn nagekomen. Tijdens het advies hebben we gesproken over het Wifi als "water uit de kraan". Ik ben blij dat dat ook daadwerkelijk is gerealiseerd. Ons internet loopt nu werkelijk als water uit de kraan. Als we het nodig hebben, doet het Wifi netwerk het. Super!
Goede, snelle en duidelijke service.
Bij vragen altijd direct response én een oplossing; zeer deskundig, duidelijk en vriendelijk. Een verademing ten opzichte van eerdere ervaringen met andere bedrijven.
Altijd goede samenwerking gehad met Lagarde. Lagarde heeft deskundige monteur in dienst. De ervaring met de binnendienst is niet altijd prettig verlopen
Zeer goed!
Mercuriusweg 45