Probleem werd snel verholpen, konden snel weer verder
Deskundig personeel voor oplossen van alle server en client issues. Voor ons heeft Entris hele goede 2e lijns support verzorgt over groot aantal jaren.
ik ben zeer te spreken over de snelle service en duidelijke communicatie.
Mijn gevoel is dat het team wat voor ons werkt, zijn uiterste best doet, maar ik veelal het idee hebt dat zij op bepaalde tijden onze vragen niet of geheel naar tevredenheid kunnen beantwoorden in de tijd die hiervoor staat.
over het algemeen tevreden. laastste tijd wat meer incidenten die met minder deskundigheid worden opgepakt
Lagarde heeft naar tevredenheid verschillende panden van ons beveiligd en Entris verzorgd voor ons de configuratie van de firewalls. Er wordt altijd snel gereageerd op eventuele storingen en de ondersteuning is goed.
In traject met TNO gaven jullie prima input en waren zeer allert en cooperatief
ICT problemen worden snel en praktisch opgepakt, waarbij goed bekend is hoe wij bedrijfsbreed werken. Advies qua nieuwe items kan misschien nog verbeterd, denk ik. Kortom: Goede partij voor ons waardoor wij voorspelbaar en betrouwbaar onze klanten kunnen bedienen. Resultaat van zeker 15 jaar plezierig en persoonlijk samenwerken.
Wij hebben een fijne ervaring met dit bedrijf en zijn er dan ook tevreden over.
Klantgericht, expertise, behulpzaam. Meerdere aanspreekpunten soms wat lastig.
In al de trajecten die we tot op heden samen met Lagarde hebben gedraaid was sprake van een combinatie van klantvriendelijkheid en bereidheid om mee te denken.
Probleem perfect opgelost.
vooral het geduld bij telefonische hulp is elke keer opvallend. voor deskundigen is het wellicht allemaal simpel maar voor leken als ik is het weleens lastig, jullie blijven opvallend rustig/netjes/geduldig!!
Vlotte service!
Meneer was erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Heeft snel en correct gevraagde wijzigingen doorgevoerd.
Prima en vlot het probleem verholpen
Lagarde heeft een aantal werkzaamheden voor mij uitgevoerd. Alles gaat in goed onderling overleg en als er al eens wat is, dan wordt z.s.m. een oplossing gezocht. Ik heb een zeer goed contact met mijn contactpersoon René Goudriaan.
snelle afhandeling van mijn vraag
Goed bedrijf
geen ervaring voorheen. nu voor het eerst na 2013 verandering in het systeem
Een klant belde mij dat mijn nummer buiten gebruik aangaf. Ik gaf dit door aan de afdeling 'technische storing' met als antwoord dat er vandaag of morgen opgepakt zou worden. Ik heb toen aangegeven dat dit niet kon, maar kreeg als reactie dat ze hun best gingen doen. Ik heb toen een mail gestuurd naar mijn accountmanager dat ik niet tot morgen 'niet bereikbaar kan zijn'. Vervolgens was het probleem binnen een half uur op vriendelijke wijze en deskundig opgelost.
Deze mensen denken goed met je mee en je weet precies waar je aan toe bent En zeer deskundig personeel goed advies
Ivm een opening van een nieuw pand contact opgenomen met Lagarde. Uitstekende ervaring. Kundige mensen die snel met een oplossing komen. Ze begrijpen je situatie en denken mee.
Prima en snel geholpen bij urgent probleem1
Mercuriusweg 45