Als wij problemen hadden/hebben met de installatie wordt het altijd perfect afgehandeld.
Super correct en snel gereageerd.
Ook in voorkomende ad-hoc vragen snel en deskundig schakelen.
De reden om een 6 te geven heeft te maken met de responstijd, als wij een storing melden dan duurt het te lang voor we respons krijgen
Technisch zeer deskundig en snelle afhandeling van telefonische aanmeldingen
In de ruim 25 jaar dat we Lagarde kennen is alleen de techniek verandert. De persoonlijke contacten en de service is nog altijd hetzelfde. Omdat wij graag vanuit de relatiesfeer onze business doen sluit Lagarde hier naadloos bij aan. We hopen dat dit in de toekomst zo blijft.
Lagarde helpt! Geduldig en accuraat!
Fijne samenwerking en goed klantcontact. Denken mee en houden rekening met het proces van de klant
Weten waar ze het over hebben en geven goed advies.
Voor onze verloskundige praktijk is een telefonische verhuizing altijd heel spannend aangezien we 24/7 bereikbaar moeten zijn. De verhuizing is goed en zonder problemen verlopen en we zijn heel blij met onze goed ingestelde telefooncentrale die helemaal naar onze wens is ingeregeld.
Al vele jaren leverancier van diensten op alle disciplines. Betrouwbaar, professioneel, klantvriendelijk en altijd op zoek naar besparingen en win-win situaties. Kortom: een geweldig bedrijf om mee samen te werken.
Zeer goed adviserend en afspraken nakomend.
Prettige medewerkers en goede deskundigheid.
Vriendelijk contact.
Profesioneel bedrijf met op alle gebieden de goede kennis.
Gewoon prettige medewerkers om mee samen te werken.
Goede service en betrouwbaar
Altijd prettig contact
Lagarde is een bedrijf dat accuraat handelt en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Een vraag is nooit te veel of wordt als lastig ervaren. Ik zal zeker het bedrijf Lagarde aanbevelen als een betrouwbare partner.
Lagarde sluit perfect aan bij onze behoefte
Lagarde is een professionele organisatie die goede kwaliteit en service biedt aan haar klanten.
Mercuriusweg 45
3771NC Barneveld