Goede en snelle service bij problemen door vriendelijk en ( voor zover ik dat kan beoordelen ) deskundig personeel.
Net bedrijf met kennis in huis
Ik ervaar de monteurs van Lagarde als professioneel, de mensen aan de telefoon als vriendelijk en adequaat.
Denkt mee om processen te verbeteren
Uitstekend advies. Deskundige technicus om de levering voor te bereiden. Alles goed verlopen.
Recentelijke een mooie oplossing geboden voor onze thuiswerksters. Fijn om te horen dat de thuiswerksters dan blij zijn met de oplossing.
Een goed advies, waarbij met de client wordt meegedacht.Een snelle en correcte levering. Klantvriendelijk en identiteitsbewust.
Deskundig advies, professioneel opgestelde offerte, correcte uitvoering door gekwalificeerd technici. Kleine kinderziekten werden snel opgelost.
Prima bedrijf, enige punt van kritiek soms lang wachten op terugkoppeling.
Onze project mensen werk graag met u samen.
er wordt altijd adequaat en vriendelijk gereageerd op een hulpvraag van onze kant
Betrouwbare partij die weten waar ze over spreken. Goede aanpak van begin tot de oplevering.
De klus die Lagarde heeft uitgevoerd is perfect gelopen. Voor dat de klus werd opgestart duurde wel wat lang. Al met al zijn we zeer tevreden over het geleverde en heeft het tot dusver zonder problemen gewerkt.
Sneller noteren dat klant gemoderniseerd is en dus niet meer 3 keer bellen om een installatie te vervangen!
Mijn slogan is : Rene van Lagarde denkt met u mee!! Dikke 10 in het beveiliging verhaal!!
Korte lijntjes, snel geholpen, deskundig
Lagarde heeft alle kennis van de diverse diciplines in huis, om een "totaal product" te leveren. Bij nieuwbouw van ons restaurant is Lagarde van adviseur tot uitvoerder vanaf het begin naar volle tevredenheid bij het traject betrokken geweest. Nog steeds wordt professioneel onderhoud en aanpassingen door Lagarde verricht
prima bedrijf om zaken mee te doen. prima apparatuur werkt goed. het enige min puntje om elke handeling ook al is het iets klein ontvang je een factuur.
Lagarde sluit prima aan bij onze wensen als het gaat over telecommunicatie.
Voor een klein ding en dan veel geld Te duur voor de kleine ondernemer Van daar dat er nu een ander komt als het nodig is Het draaid allemaal nog
Prima bedrijf!
Goede ervaringen mee zowel op gebied van communicatie als beveiliging. Goede service en deskundigheid is in huis
Mercuriusweg 45
3771NC Barneveld